Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...

8,6
Klantvertellen.nl
beoordeling
op basis van 423 reviews

Extrabox nieuws

Opslag voor een uit de hand gelopen hobby Lees meer Als je een echte autoverzamelaar bent maar de hobby dreigt uit de hand te lopen vanwege ruimtegebrek, dan kun je ervoor kiezen om een deel van de oldtimer collectie te verkopen. Voor veel hobbyisten zal dit een pijnlijk besluit zijn want welke bolide gaat de deur uit? Een andere optie is om meer ruimte te creëren door opslagruimte te huren. Extra opslagruimte is niet alleen handig voor auto’s maar kan van toepassing zijn op iedere ambacht of hobby die meer ruimte vereisen.

Gebruik opslag om je hobby uit te breiden 

De belangrijkste eigenschap van een opslagruimte voor je hobby is de locatie. Wanneer je te ver moet rijden zal de hobby na verloop van tijd tegen gaan staan en zal het geen lang leven zijn gegund. Extrabox heeft verschillende vestigingen verspreid over het zuiden, oosten en westen van het land dus voor vrijwel ieder gewest een plekje. Met een opslagruimte op rijafstand kun je dus ruimte in huis vrijmaken zonder je passie ervoor op te hoeven geven.Opslagruimte als het hobby hoofdkwartier 

Wat als enkel het opslaan van materialen en onderdelen voor je ambachtschap niet voldoende is? Geen zorgen! Bij Extrabox kun je ook terecht voor klimaat geregelde inpandige bedrijfsruimtes. Momenteel is deze functie enkel beschikbaar voor de regio Nijmegen. Dit is een ideale mogelijkheid voor startende ondernemers die vanuit hun hobby hun werk hebben kunnen of willen maken. Je kunt onder andere gebruik maken van een vergaderruimte en werplekken met internet. Daarnaast kun je gebruik maken van de receptiediensten bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van goederen.

Wat je hobbydoelen ook zijn, je kunt ze gemakkelijker bereiken door de materialen te verplaatsen naar een beveiligde en hoge kwaliteit opslagruimte. Dus of je nu modelauto’s spaart of oldtimers, bij Extrabox ben je aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk ruimtes huren van mini opslag tot garagebox.


 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.