Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur


Extrabox steunt stichting Speelkr8

10-10-2014
Extrabox steunt stichting Speelkr8 Speelkr8 nu ook in Best actief! In oktober kan oud, maar goed en compleet speelgoed, ingeleverd worden bij Extrabox, Industrieweg 220 in Best. Dat zou Extrabox en Speelkr8 ENORM waarderen!!!

Speelgoed! De één heeft er veel te veel van. De ander heeft (bijna) niets, omdat de financiële situatie dit niet toelaat. Stichting Speelkr8 helpt hierbij een handje.

Stichting Speelkr8 zamelt gebruikt en nieuw speelgoed in. Met als doel om kinderen van 0-10 jaar in bijstandsgezinnen ook lekker te kunnen laten spelen. Het speelgoed ondergaat een grondige controle, selectie en indien nodig reparatie. In samenwerking met gemeentes in Noord-Brabant ontvangen bijstandsgezinnen in de Sinterklaasperiode een gratis speelgoedpakket. Wilt u Stichting Speelkr8 ook helpen?

Heeft u nog bruikbaar, compleet en goed speelgoed staan. Of te grote, te kleine, niet verkoopbare, overbodig geworden fietsen? Kom dan naar Extrabox, Industrieweg 220 in Best:

Dinsdag , 14, 21 en 28 oktober
Donderdag 16, 23, 30 oktober 

Van 10.00-12.00 en van 14.00-16.00 uur. 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.

Direct een offerte op maat

Extrabox heeft self storage vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Boxtel en Eindhoven-Best. Om informatie te ontvangen over self storage, vul de gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Selecteer een vestiging
Hoeveel m3 opslag
 

Ruimte nodig vanaf
Bus wenselijk (Gratis)
Verhuishulp nodig?
Verhuisdozen nodig?

Naam *
Adres
Postcode
Plaats
Tel.nummer *
E-mailadres *
Opmerkingen