Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Tips voor het indelen van je opslagruimte

13-7-2016
Je kent het wel. Je gaat verhuizen en kunt niet wachten om in je nieuwe onderkomen te trekken. Tijdens de voorbereiding gooi je, zonder er bij na te denken, alles in dozen, je krabbelt er nog snel iets op en slaat de dozen de komende tijd op in de garage. Drie maanden later is het moment aangebroken om de dozen uit te laden en wat blijkt? Alles ‘lijkt’ verdwenen.

1.     Gebruik goede kwaliteit dozen

Hoewel kartonnen dozen tegenwoordig van prima kwaliteit zijn, geven wij de voorkeur aan move box extra strong opbergdozen. Het voordeel van deze stevige opbergdozen is het autolock systeem, hiermee open en sluit je ze gemakkelijk zonder dat ze gaan scheuren. Zeker wanneer dozen hoog staan opgestapeld is het belangrijk om stevige dozen te gebruiken.  Naast het normale formaat dozen kun je ook kiezen voor een kleiner formaat, deze zijn met name geschikt voor zware spullen zoals boeken en servies. Extrabox heeft een groot assoritment verhuisartikelen van een hoge kwaliteit.  


2.     Label alles en ben specifiek

Het gebruik van tekstlabels voorkomt een urenlange speurtocht naar dat ene stekkertje. Ben in het gebruik van tekstlabels ook specifiek. Schrijf niet lukraak ‘Keukengerij’ wanneer de eerste doos uit de keuken gevuld is maar schrijf liever: Borden, bestek en linnen. Zorg bij het opbergen dat de labels naar voren wijzen zodat ze in een oogopslag te lezen zijn. Plaats desnoods twee identieke labels. Eén bovenop en één aan de zijkant. Een sticker kan bij het verplaatsen van een doos namelijk verloren gaan.

Maak tenslotte een kopie van de gehele lijst en bewaar hem veilig. Dit kan nog van pas komen wanneer de verzekering moet worden ingeschakeld.     

3.     Beperk de inhoud van de opslagruimte

Wanneer je spullen hebt opgeslagen komt het regelmatig voor dat je bepaalde voorwerpen in de tussentijd nodig hebt. Houd de opslagunit daarom georganiseerd en prop deze niet vol. Vaak heb je de ruimte nodig om het een en ander ter plekken uit te zoeken. Bewegingsvrijheid kan daarbij een wereld van verschil maken. Creëer paden en zet dozen die je waarschijnlijk vaker nodig hebt vooraan.  

4.     Gebruik opslaghulpmiddelen

Om georganiseerd te werk te gaan kunnen hulpmiddelen zoals fietsenrekken, haken of stallingen worden gebruikt. Hierdoor kan ruimte worden gewonnen waardoor je meer uit je beperkte ruimte kunt halen.

Bij het opslaan van je waardevolle spullen is een goede voorbereiding het halve werk. Begin daarom op tijd en bekijk wat voor ruimte je nodig hebt om al je voorwerpen netjes en georganiseerd te stallen. Denk bij de voorbereiding niet dat je je spullen gemakkelijk terug kunt vinden, want vaak verstrijken er maanden voordat je ze weer nodig hebt.

Heb je niet voldoende plek in je garage dan kun je altijd een opslagruimte huren bij Extrabox. Wij hebben opslagboxen die 24/7 bewaakte worden. Bovendien kan ons team je altijd adviseren over het effectief inrichten van je opslagruimte. 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.