Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur


Holland4Home Souvenirs & Gifts, het gezicht van Den Haag !

10-12-2013
Holland4Home Souvenirs & Gifts, het gezicht van Den Haag ! Het idee achter het concept is ontstaan door een spontane kennismaking met het toenemende toerisme van Den Haag via een relatie in mijn netwerk. Het aantal bussen met citytrippers aan Den Haag is menig Hagenaar wellicht niet eens opgevallen, maar is, vooral in de hoogseizoenen, een dagelijkse strijd om voor de chauffeurs een plekje op de parking te bemachtigen.

De city-trippers krijgen een gids toegewezen, die met hen de historische route van Den Haag bewandelt. Vanuit mijn intern netwerk is gebleken, dat zij zich, zoals wijzelf op vakantie doen, een souvenir voor het thuisfront willen meenemen. Ze hebben relatief daar weinig tijd en/of geduld voor, dus wij zorgen voor een vooraf samengesteld compleet souvenirpakket. Geschikt voor alle doelgroepen, in een cadeau-verpakking met een specifiek “Haagsch tintje”!

Deze vorm van ambulante handel geeft het voordeel, dat wij, de toerist, zelf kunnen benaderen, volgen, op hun route en niet afhankelijk hoeven te zijn van een ‘toevallig’ bezoek.

De presentatie van het concept is visueel erg belangrijk, het is meer een rijdende attractie, waar, vooral met de verkoper in middeleeuws kostuum, de toerist zich toe aangetrokken zal voelen en zelfs mee op de foto zal willen.

Holland4Home voorziet in een behoefte, die reeds bestaat en zelfs groeiende is. Als de stad van Vrede en Recht in de wereld krijgt Den Haag een origineel en positief plaatje bij!! 

Extrabox Rijswijk Opslagruimte heeft altijd een passende oplossing voor U! Zo ook voor deze Holland 4 Home verkoopauto. Wij wensen Holland 4 Home veel succes met hun onderneming. 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.

Direct een offerte op maat

Extrabox heeft self storage vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Boxtel en Eindhoven-Best. Om informatie te ontvangen over self storage, vul de gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Selecteer een vestiging
Hoeveel m3 opslag
 

Ruimte nodig vanaf
Bus wenselijk (Gratis)
Verhuishulp nodig?
Verhuisdozen nodig?

Naam *
Adres
Postcode
Plaats
Tel.nummer *
E-mailadres *
Opmerkingen