Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Artikel BusinessMedia 4All

13-4-2015
Artikel BusinessMedia 4All Naast opslagunits nu ook bedrijfsruimtes te huur bij Extrabox Nijmegen-Wijchen. Extrabox realiseert kleine bedrijfsruimtes met volledige faciliteiten!

Selfstorage-bedrijf Extrabox startte in 2005 in Eindhoven en opende achtereenvolgens vestigingen in Den Bosch, Boxtel en Wijchen. De Wijchense vestiging verhuurt sinds 2011 opslagruimte voor particulieren en bedrijven. De grote en kleine units zijn ideaal voor goederenopslag, archief of bij een verhuizing. Vandaar dat Extrabox sinds de start een brede klantenkring heeft opgebouwd, van kleine webshops tot grote bedrijven als Coca Cola. Binnenkort voegt Extrabox een nieuwe dienst aan haar verhuuraanbod toe: kleine, volledig gefaciliteerde inpandige bedrijfsruimtes.

Voor wie?
Charles Goevaers, directeur/eigenaar van Extrabox vertelt: “We merken dat een aantal van onze zakelijke klanten uit hun jasje groeien, reguliere bedrijfsruimtes zijn echter vaak nog te groot. Ook komt het voor dat starters of ZZP-ers alleen bedrijfsruimtes kunnen huren die qua faciliteiten niet voldoen. Een derde groep ondernemers heeft naast een bedrijfsruimte incidenteel ook een vergader of kantoorruimte nodig. Met onze nieuwe dienstverlening willen wij hen allen een flexibele oplossing bieden.

Faciliteiten
Extrabox gaat bedrijfsruimtes verhuren vanaf 50m2. Goevaers: “Die kan helemaal naar wens ingedeeld worden en de huurder kan tevens gebruik maken van de faciliteiten van ons Self Storage-bedrijf. Betalen doe je alleen voor de bedrijfsunit. De faciliteiten omvatten een vergaderruimte, werkplek met internet, thee en koffie. Tevens kunnen huurders gebruik maken van onze receptiediensten, bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van goederen als de huurder zelf niet aanwezig is. Extrabox heeft postbussen en kan dienen als post- en/of vestigingsadres.”

Compleet en betaalbaar
De units zijn daarmee bijzonder interessant, bijvoorbeeld voor ZZP-ers die veel buiten de deur werken of voor webwinkels. De kosten zijn laag: vanaf 400,00 per maand heb je al een inpandige bedrijfsruimte met een overheaddeur van Hörmann, die tevens toegankelijk is voor bedrijfsauto’s. Ook is er tegen een lage vergoeding een bestelbus te huur. Het pand is voorzien van alarm en desgewenst kan dat ook in de unit worden gerealiseerd.

Goevaers ziet het nieuwe initiatief als aanvulling op de reeds bestaande diensten van Extrabox. “We bieden hier een nieuwe dienstverlening voor de genoemde doelgroe- pen en merken dat er meer dan voldoende vraag is. Op deze manier zetten we een stap naar de vervollediging van ons aanbod.”  
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.