Chat with us, powered by LiveChat

De voor- en nadelen van mini opslag

Mini opslag is een opslagloods in het klein. Dit betekent dat je niet direct een grote ruimte hoeft te huren, maar ook kunt kiezen voor een opslagruimte vanaf 1 m3. Benieuwd naar de voor- en nadelen van mini opslag? Hierover lees je meer in dit artikel.

 

De voordelen van mini opslag

Mini opslag is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een kleine opslagruimte. Met mini opslag profiteer je van de volgende voordelen:

•Te huur vanaf 1 m3
Wil je slechts wat kleine spullen opbergen? Dan is mini opslag ideaal. Er zijn al opslagruimtes te huur vanaf 1 m3!

•Lage prijs

Huur je mini opslag, dan kun je rekenen op een lage prijs. Je betaalt namelijk alleen voor de ruimte die je ook écht gebruikt. En dat is super voordelig.

•Ideaal voor seizoenartikelen
Mini opslag is ideaal voor het opbergen van seizoenartikelen zoals winterbanden of kampeerspullen. Staan deze artikelen thuis altijd in de weg? Dan is mini opslag iets voor jou!

Waardevolle spullen schoon, droog én veilig

Spullen van (emotionele) waarde of belangrijke zakelijke documenten wil je graag veilig opbergen. Veel ruimte heb je dan niet nodig, dus mini opslag is ideaal. Zo blijven je spullen droog, schoon en veilig.

 

De nadelen van mini opslag

Mini opslag is niet voor iedereen de beste manier om extra opslagruimte te creëren. Twijfel je of mini opslag bij jou past? Lees dan eerst even deze nadelen:

•Kleine opslagruimte
Kies je voor mini opslag, dan heb je beperkt de ruimte om spullen op te slaan. Dit hoeft geen nadeel te zijn, maar wanneer je veel spullen wil opbergen is mini opslag minder geschikt.

•Weinig ruimte voor groei
Vanwege de beperkte ruimte is mini opslag snel vol. Zoek je een opslagruimte om je zakelijke voorraad op te slaan? Dan is het verstandig om rekening te houden met een mogelijke groei van de voorraad en te kiezen voor een grotere opslagruimte.


Is mini opslag voor jou de perfecte oplossing? Of heb je toch meer opslagruimte nodig? Bij Extrabox vind je altijd een opslagruimte die bij je past. Bekijk onze mogelijkheden op de website of neem contact op voor meer informatie.

De voor- en nadelen van mini opslag
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.