Chat with us, powered by LiveChat

De voordelen van zakelijke opslag

Een zakelijke opslag heeft veel voordelen voor ondernemers en bedrijven. Zo profiteer je natuurlijk van meer ruimte, maar is bij een opslagruimte ook alles geregeld rondom beveiliging, flexibiliteit en service.

Voordeel #1: ruimte

Het belangrijkste voordeel van een zakelijke opslag is natuurlijk de extra ruimte. Ideaal wanneer je te weinig plek thuis hebt, je tijdelijk meer voorraad hebt door bijvoorbeeld piekseizoenen of wanneer je voor een langere periode meer ruimte kan gebruiken. Bij zakelijke opslag kun je bijvoorbeeld denken aan het opslaan van administratie en voorraad. Daarnaast is er altijd een zakelijke opslag bij jou in de buurt! Zo zijn er Extrabox vestigingen in Boxtel, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Rijswijk, Enschede en Zwolle.

Voordeel #2: beveiliging

Naast meer ruimte, is een ander belangrijk voordeel dat je met een zakelijke opslagruimte kiest voor veiligheid. Alleen de eigenaar heeft toegang tot de opslagruimte. Daarnaast is de complete vestiging voorzien van camera’s en is er een persoonlijke toegangscode voor toegang tot het gebouw. Een opslagruimte is daarnaast een geconditioneerde omgeving, waarbij de temperatuur en het vochtgehalte goed gereguleerd wordt.

Voordeel #3: flexibiliteit

Een zakelijke opslag heeft een hoge mate van flexibiliteit. Zo is er een minimale huurperiode van 1 maand en geen maximale huurperiode. In de meeste gevallen kan je direct na een goedgekeurde aanvraag gebruik maken van de zakelijke opslagruimte. Ook heb je alle flexibiliteit in de keuze van de ruimte die je huurt. Zo bepaal je zelf de gewenste grootte en kan je altijd in de tussentijd verhuizen naar een kleinere of grotere opslagruimte.

Voordeel #4: service

We zijn alweer aangekomen bij het laatste voordeel van een zakelijke opslagruimte. Je profiteert bij ons namelijk van vele extra’s bij het huren. Zo bieden we een gratis verhuishulp en hebben we een uitgebreid assortiment met verpakkingsmaterialen (dozen, bankhoezen, tape et cetera.). Ook is het mogelijk om een leverancier goederen in uw opslagruimte te laten plaatsen.

De voordelen van zakelijke opslag
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.