Chat with us, powered by LiveChat

Extra opslagruimte creëren voor startende ondernemers

Een zonnebrillen webshop starten kan als hobby ontstaan en zal zeker in het begin zorgen voor leuk tijdverdrijf. Echter kan deze hobby snel uit de hand lopen zodra George Clooney gezien wordt met een van je hippe zonnebrillen. Op zo’n moment neemt de inkoop toe, wordt de zolderkamer of garage al snel te klein en is het verstandig om extra opslag te regelen zodat je huis je thuis kan blijven.

Alles heeft een plek nodig 

Wanneer een garage of zolderkamer te klein is geworden om al je producten te stallen is het tijd om groter te denken. Voor startende ondernemers is dit een spannende stap want het betekend dat je bedrijf aan het groeien is. Het huis verbouwen is een optie maar een veiligere oplossing is het huren van opslagruimte. De meeste opslagruimtes zijn klimaat gereguleerd waardoor je elektronica, papier of etenswaren veilig kunt stallen. Ben je een seizoensgebonden winkel gestart zoals een winkel in wintersportartikelen? Dan is het handig om buiten het seizoen om je spullen te stallen. 

Betaal nooit te veel voor ruimte 

Als startende ondernemer telt iedere euro die je investeert. Daarom is het belangrijk dat je goed beseft hoeveel ruimte je nodig hebt. Bij Extrabox zijn betaalbare units te verkrijgen vanaf één kubieke meter. Daardoor betaal je nooit te veel. De flexibiliteit is handig wanneer je tijdelijk rustig aan wilt doen of juist denkt aan uitbreiden.   

Veiligheid voorop

Hoewel je eigen garage redelijk veilig en vertrouwd aan kan voelen wordt deze niet continue bewaakt door hightech camera’s. Zeker wanneer je een groot aantal van de voorraad hebt opgeslagen wil je wel het gevoel hebben dat deze veilig staan opgeslagen. Bijkomend voordeel van het huren van een opslagruimte bij Extrabox is dat je er zeven dagen per week terecht kunt. Mocht je in het weekend een bestelling willen afleveren dan is dat dus gewoon mogelijk.     

Heb je niet voldoende plek in je garage om je startende onderneming uit te breiden dan kun je altijd een zakelijke opslagruimte huren bij Extrabox. Wij hebben opslagboxen die 24/7 bewaakte worden. Bovendien kan ons team je altijd adviseren over het effectief inrichten van je opslagruimte zodat je geld kunt besparen op vierkante meters.

Extra opslagruimte creëren voor startende ondernemers
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.