Extrabox Eindhoven-Best jubileumactie

Extrabox Eindhoven-Best jubileumactieJubileumactie;maak naast onze winteractie (1 maand gratis huren + 20% korting tot april) kans op 3 maanden gratis een opslagruimte huren.-        Jubileumactie -

5 jarig bestaan Extrabox Eindhoven-Best

 

Maak kans op 3 maanden gratis huren van een opslagunit! *

 

Kom langs op onze vestiging en vindt onze speciale jubileumactie tas in één van onze vrije opslagunits - beperkt aantal – maximaal één unit openen per klant. Onze actietas is gevuld met makkelijke verhuisspullen uit onze verhuiswinkel.

 

Indien u de jubileumactie tas vindt heeft u recht op het gratis huren van een 8m3 opslagunit voor de periode van 3 volledige kalendermaanden. Indien u graag een grotere opslagunit wilt huren dan is dat geen probleem en ontvangt u een extra korting van 30% , bovenop de bestaande kortingen.

 

Zo maakt u bijvoorbeeld kans op het huren van een 24m3 unit voor het speciale tarief van € 48,90 per maand voor de eerste 3 volledige kalender maanden!

 

Vraag hier een offerte aan en kom langs op onze vestiging Eindhoven-Best. Wij zijn geopend maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur en na 13.00 uur op afspraak. U maakt altijd kans op bovenstaande prijs, ook als u niet van plan bent een opslagunit te huren.

 

Met vriendelijk groet,

Team Extrabox Eindhoven-Best 


 

 

* vraag naar onze voorwaarden

 

 


Extrabox Eindhoven-Best  jubileumactie
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.