Chat with us, powered by LiveChat

Extrabox Eindhoven - Best, vijf jaar

Extrabox Eindhoven - Best, vijf jaarVijf jaar geleden begonnen Miriam en Charles Goevaers aan de Industrieweg 220 hun self-storagebedrijf onder de naam Extrabox. Toen was het een franchiseformule, nu is de merknaam hun eigendom

Extrabox vijf jaar in Best
 
 
Opslagruimte van 1 tot 50 kubieke meter
 
 
Een mens verzamelt in zijn leven vaak van alles, maar waar laat je het. Grote objecten als terrasstoelen, tuintafels en parasols staan vaak een hele winter in de weg. Zolderruimtes worden verbouwd tot slaap- of hobbykamer. De opgeslagen spullen worden vanwege ruimtegebrek soms weggegooid. Extrabox biedt een ideale oplossing: opslagruimte van één tot vijftig kubieke meter, die per maand opzegbaar is.
 
 
Vijf jaar geleden begonnen Miriam en Charles Goevaers aan de Industrieweg 220 hun self-storagebedrijf onder de naam Extrabox. Toen was het een franchiseformule, nu is de merknaam hun eigendom. In de afgelopen vijf jaar werden er opslagcomplexen geopend in Boxtel en 's-Hertogenbosch. Begin volgend jaar staat de opening in Wychen gepland.
"Mensen huren bij ons opslagruimtes, zowel zakelijk als particulier", vertelt Charles Goevaers. "Ze hebben thuis vaak te weinig ruimte om hun spullen op te bergen. Schuurtjes zijn tegenwoordig erg klein of ontbreken helemaal bij nieuwbouwwoningen. Het gaat om allerlei zaken: archieven, zomerspullen, ski's, kerst- en carnavalsartikelen, verzamelingen, boeken, maar ook bedrijven slaan hun voorraden op en leveren van hier uit. Er zijn mensen die hun huis verbouwen en hun meubels tijdelijk willen opslaan. Wij zijn erg flexibel en kunnen afhankelijk van de benodigde opslagruimte de oplossing bieden. Voor 8 euro per maand kan men al een kubieke meter huren."
 
 
Van 6 tot 23 uur
Zeven dagen van de week kunnen de eigenaren van 6 uur 's morgens tot elf uur 's avonds bij hun opgeslagen spullen. Miriam: "Huurders krijgen een toegangscode waarmee de deur geopend kan worden. De auto kan naar binnen zodat men veilig is. We hebben de beschikking over een verhuisbus en een aanhangwagen die gratis geleend kunnen worden. Indien nodig kan men een beroep doen op een helpende hand van een van onze medewerkers. Vooral oudere mensen maken daar nog wel eens gebruik van als er iets zwaars getild moet worden. Tot 5.000 euro zijn de opgeslagen spullen verzekerd en er is camerabewaking. In de meeste gevallen zijn de opgeslagen artikelen echter verzekerd op de eigen inboedelverzekering."
 
 
Website
Via de website www.extrabox.nl krijgen potentiële huurders een goed inzicht in de mogelijkheden van Extrabox. Ook kan via de site of 0800-0233156 een offerte worden opgevraagd. "Langskomen kan natuurlijk ook", zegt Charles, "Dan kunnen we goed laten zien wat we te bieden hebben. We hebben alles om de spullen professioneel op te slaan. Van autolockverhuisdozen ( 10 voor 15 euro) tot bankhoezen, terrashoezen, inpakpapier en noppenfolie."
Extrabox Eindhoven - Best, vijf jaar
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.