Chat with us, powered by LiveChat

Extrabox Steunt Stichting AAP!

Extrabox Steunt Stichting AAP!Extrabox Steunt Stichting AAP!De vestigingen van Extrabox Self-Storage willen graag meewerken aan een schoner milieu.

De vestigingen van Extrabox Self-Storage willen graag meewerken aan een schoner milieu.
Wij laten daarom onze inkt cartridges en toners recyclen. Een lege toner of cartridge is na gebruik goed te hergebruiken of te recyclen en dat spaart natuurlijk een hoop afval, maar ook energie!

Wij willen ook onze klanten vragen om hun lege inktcartridges uit printer, fax of kopieerapparaat bij onze vestigingen in te leveren. Wist u dat een lege inktcartridge snel al € 1,- waard is? Wij wisten dat niet, maar dat krijgen wij en u er ook niet fysiek voor.  Maar voor de Stichting AAP, opvang voor uitheemse dieren,  heeft het die waarde wel!
 
Vele bedrijven en particulieren zamelen al jaren hun lege toners, cartridge en ook  oude mobiele telefoons in. En die hele berg is een berg geld waard voor de Stichting AAP.
 
Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. De dieren die bij AAP terecht komen zijn afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren.
AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren, zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes. Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld of verwaarloosd. Bij AAP krijgen zij de professionele verzorging die ze nodig hebben om weer op verhaal te komen. Het uiteindelijke doel is om de dieren geestelijk en lichamelijk weer gezond te maken en ze daarna te herplaatsen in een meer natuurlijke omgeving, in de vorm van een reservaat of gerenommeerde dierentuin.
 
Ook oude mobiele telefoons brengen voor de stichting al snel € 3,- op! Stichting AAP heeft een eigen recycle programma, waarbij het milieu gespaard wordt en uitheemse dieren over de hele wereld profiteren van deze inzamelactie.
 
Net als de Stichting AAP bieden wij ook schone en veilige “opvang” met alle zorg. Natuurlijk niet voor uitheemse dieren of mensen, maar wel voor al uw spullen in de vorm van opslagruimte. Tijdens verbouwing, verhuizing of gewoon omdat uw opslagcapaciteit in huis of op kantoor niet groot genoeg is, bieden wij u zo lang als nodig een goed onderkomen voor uw spullen en archief.
 
Op onze vestigingen staan vanaf nu speciale inzamelboxen. Die als ze vol zijn rechtstreeks naar de stichting AAP gaan. Zij krijgen daar dan een mooi bedrag voor als ze dit voor recycling aanbieden. 
 
Tevens kunt u bij ons op de vestigingen speciale enveloppen ophalen, waarmee u inktcartridges en oude mobiele telefoons direct naar de stichting AAP kan versturen.
 
Helpt u ook mee aan een schoner milieu en minder afval?
Dan steunt u direct ook de stichting AAP en profiteren de uitheemse dieren van uw actie. En ons milieu profiteert mee!
 
Extrabox Steunt Stichting AAP!
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.