Chat with us, powered by LiveChat

Extrabox vestiging Eindhoven / Best vertelt

Iedereen die opslag huurt heeft een eigen verhaal en zo maken we van alles mee. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en met meer dan 10 jaar ervaring in opslag vinden we altijd een oplossing. Benieuwd naar de mensen achter Extrabox? Maak in dit artikel kennis met Patricia Boxelaar, vestigingsmanager Extrabox Eindhoven / Best.

Leuk om kennis te maken, Patricia! Wie ben je en wat doe je? 

Hoi! Ik ben dus Patricia, getrouwd met Paul en moeder van Mart en Lynn. Ik werk nu 2,5 jaar bij Extrabox in Best samen met een groepje topcollega’s. Door de sportiviteit van mijn kinderen ben ik regelmatig te vinden bij FC Eindhoven AV. Verder houd ik van wandelen met onze hond Figo.

Met hoeveel mensen werken jullie bij Extrabox Eindhoven / Best?

We zijn hier in totaal met 5 personen. Ik werk samen met Adrienne (dinsdag), Jori (zaterdag) en Pascal en Harmi die ons vestiging zo mooi schoon en netjes houden. Deze vestiging in Best bestaat in november alweer 12 jaar. 

Hoe ziet je werkdag eruit? 

De werkdag wordt voor het grootste gedeelte bepaald door nieuwe aanvragen en telefoontjes. In de ochtend ben ik meestal bezig met nieuwe klanten helpen. Ik geef ze de juiste informatie over wat er mogelijk is en welke maat opslag bij ze past. We verhuren regelmatig onze verhuisbus en aanhanger. Ik doe ook administratief werk en houd de wachtlijst in de gaten. Verder plan ik periodiek onderhoud om te zorgen dat alles goed werkend en schoon blijft. Geen enkele werkdag is hetzelfde! 

Waarvoor worden opslagboxen gebruikt? 

Er zijn allerlei redenen waarom mensen een opslagbox huren. Tegenwoordig zie ik veel mensen die hun huis heel snel verkopen en tijdelijk opslag zoeken voor hun meubels. Ze wonen dan even in een challetpark totdat hun nieuwe huis klaar is. Ook ontvangen we veel studenten die een halfjaar in het buitenland gaan studeren en hun kamer onderverhuren. Of bedrijven die opslag van reclame- en promotiemateriaal nodig hebben. Voor zakelijke huurders is onze locatie heel handig, omdat wij ook pakketjes aannemen en in hun unit plaatsen. Dan hoeven ze daar niet voor thuis te blijven. 

Wat is het meest bijzondere dat je hebt meegemaakt? 

Het Jeugdjournaal is een keer op bezoek geweest! Het was leuk om de opnames mee te maken en onze vestiging daarna op tv te zien. Ook hebben we politie speurhonden op visite gehad. Zo knap dat die honden in onze grote hal door een roldeur heen 1 pilletje kunnen ruiken. Vooral omdat er zoveel inboedels liggen die waarschijnlijk allemaal hun eigen geur meenemen. Wel een geruststelling om te weten dat hier dus niks “geks” ligt opgeslagen. 

Heb je nog tips voor mensen die spullen willen opslaan? 

Informeer tijdig en maak een reservering! Nu de huizenmarkt weer vol in beweging is, is er veel vraag naar opslagruimtes. Door optijd te reserveren ben je er zeker van dat je de opslagruimte kunt huren die bij jou past. Maak daarbij ook gebruik van de mogelijkheid om de vestiging eens te bezoeken. Je weet dan precies wat je kan verwachten en wij kunnen beter maatwerk advies geven. Tot snel?

Extrabox vestiging Eindhoven / Best vertelt
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.