Chat with us, powered by LiveChat

Extrabox vestiging Nijmegen-Wijchen vertelt

Iedereen die opslag huurt heeft een eigen verhaal en zo maken we van alles mee. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en met meer dan 10 jaar ervaring in opslag vinden we altijd een oplossing. Benieuwd naar de mensen achter Extrabox? Richard Peters, vestigingsmanager van Extrabox Nijmegen-Wijchen stelt zich graag aan je voor.

Leuk om met je kennis te maken. Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Richard, manager van de vestiging in Nijmegen-Wijchen. Ik ben getrouwd en heb een zoon en dochter. Naast mijn werk ben ik graag bezig met actieve reizen. Ook lekker eten én zelf koken doe ik graag.

Met hoeveel mensen werken jullie bij Extrabox Nijmegen-Wijchen? 

Samen met 1 andere medewerker vorm ik het volledige team van Extrabox Nijmegen-Wijchen. Mijn collega heet Jigo en hij werkt een aantal uur per week ter ondersteuning. Onze vestiging is opgericht in 2011 en ik werk er nu 5 jaar.

Hoe ziet een werkdag eruit? 

Mijn werkdag is elke dag anders. Het grootste deel van de tijd ben ik bezig met klanten helpen aan informatie en goed advies. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud en zorg ik ervoor dat alles werkt op de vestiging. Administratie en financiële klussen horen daar ook bij. Een veelzijdige baan dus! Ik heb ontzettende veel vrijheid in mijn werk en ga volledig zelfstandig aan de slag. Dat vind ik het meest interessant aan werken bij Extrabox.

Waarvoor worden de opslagboxen gebruikt?

We hebben verschillende soorten opslagboxen en ook verschillende soort klanten. Inboedel opslag wordt vooral gebruikt tijdens verhuizingen en verbouwingen of als men gaat scheiden of samenwonen. Ook mensen die hun zolder of schuur hebben opgeruimd kloppen regelmatig bij ons aan. Webwinkels maken veel gebruik van de opslagboxen, vaak ligt hun volledige voorraad bij Extrabox.

Wat is het leukste/grappigste dat je hier hebt meegemaakt? 

 Het contact met klanten maakt mijn werk heel interessant. Ik vind het heel fijn om iemand goed te kunnen helpen op het moment dat die persoon in een drukke of stressvolle periode zit. Op die manier maak je het leven van iemand anders net even gemakkelijker en daar haal ik veel voldoening uit.

Heb je nog tips voor mensen die spullen willen opslaan? 

 Jazeker! Mijn gouden tip is: sla geen dingen op die je later toch naar de stort brengt. Dit is zonde van je energie én portemonnee. Denk dus altijd goed na welke spullen de moeite waard zijn en bedenk een goed plan. Heb je daar hulp bij nodig? Kijk dan ook eens op het Extrabox blog, daar geven we regelmatig handige tips!

Extrabox vestiging Nijmegen-Wijchen vertelt
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.