Chat with us, powered by LiveChat

Fitnesskoerier.nl, gezond en fit het nieuwe jaar in!

Fitnesskoerier.nl, gezond en fit het nieuwe jaar in!Voor eigenaar Joost Bijleveld, eigenaar van de online winkel fitnesskoerier.nl is flexibiliteit in opslagruimte essentieel. “Met de groei van mijn bedrijf heb ik telkens meer meters nodig gehad”, meldt Joost.

Momenteel huurt fitnesskoerier de grootste unit bij Extrabox in Nijmegen.

Doordat je per maand kubieke meters huurt, kan je maandelijks je ruimte aanpassen. “Dat was voor mijn bedrijf erg handig in het begin. Je huurt alleen de meters die je dus echt nodig hebt”, zegt Joost.
Op de website www.fitnesskoerier.nl worden allerlei producten verkocht op het gebied van fitness, gezondheid en personal training. Joost is medio 2011 met de winkel begonnen en inmiddels hard gegroeid. De verkoop geschiedt zowel aan particulieren, personal trainers en sportscholen. Als fanatiek sporter had hij het idee al een paar jaar in zijn hoofd.  Doordat hij van baan wisselde, wat hem uiteindelijk niet beviel, besloot hij de start te wagen als zelfstandig ondernemer. “En dat bevalt goed!”, zegt hij lachend.
Naast opslagruimte huurt fitnesskoerier ook kantoorruimte bij Extrabox. “Dat was voor mij van toegevoegde waarde om voor Extrabox te kiezen”, zegt Joost.  “Als er even niemand op kantoor is, vangen de medewerkers van Extrabox het werk op. Ze nemen ook goederen in ontvangst of wijzen postbedrijven de weg waar de goederen klaar staan voor verzending. En dat is handig!”
Joost vindt het ook belangrijk dat het pand goed beveiligd is. “Je hoeft je om zoveel zaken geen zorgen te maken als je huurt bij Extrabox. Dat zijn prettige bijkomstigheden als startende ondernemer”, aldus Joost.
Kijk op www.fitnesskoerier.nl … voor als je gezond en sportief wilt leven!
Fitnesskoerier.nl, gezond en fit het nieuwe jaar in!
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.