Chat with us, powered by LiveChat

Ga je verhuizen? Dit zijn de bijkomende kosten

Bij een verhuizing komt altijd veel kijken. Maar heb je ook al over de bijkomende kosten van een verhuizing nagedacht? Denk aan de kosten van een verhuisbedrijf, de verhuis opslag en inpakmateriaal. We helpen je met een handig verhuisoverzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Zelf verhuizen of een verhuisbedrijf?

Ga je zelf verhuizen of schakel je een verhuisbedrijf in? Deze keuze heeft een flinke invloed op het kostenplaatje. Reken bij een verhuisploeg op ongeveer 2 verhuizers, een verhuiswagen, de voorrijkosten en de verzekering. Verhuizen wordt een stuk goedkoper wanneer je dit zelf gaat doen. Huur in dit geval een aanhangwagen of bus en schakel vrienden en familie in om te helpen.

Kosten verhuis opslag

Een tijdelijke opslag bij verhuizing is ideaal om je spullen veilig en snel op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij je verhuisspullen nog niet direct in je nieuwe huis kwijt kan, of dat je eerst gaat verbouwen. Bij Extrabox huur je al een verhuis opslag vanaf 1 m3 en betaal je écht alleen voor de ruimte die je daadwerkelijk gebruikt. De uiteindelijke kosten van een verhuis opslag zijn afhankelijk van de ruimte die je nodig hebt voor je spullen.

Materiaal voor de verhuizing

Naast de keuze van transport en verhuis opslag zijn nog enkele verhuisartikelen handig. Denk aan verhuisdozen, dekens, folie, verpakkingstape en etiketten. Voor een verhuisdoos alleen al ben je ongeveer tussen de € 2,00 en € 3,00 kwijt. Het aantal verhuisdozen wat je nodig hebt is lastig in te schatten, maar ga uit van minimaal 20 tot 40 verhuisdozen.

Profiteer van de Extrabox verhuis voordelen!

De vestigingen van Extrabox hebben een verhuishulp en eigen transport mogelijkheden. Meer weten over deze service? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Ga je verhuizen? Dit zijn de bijkomende kosten
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.