Chat with us, powered by LiveChat

Goede voornemens voor 2019? Een opgeruimd huis!

Het nieuwe jaar ga je goed van start met een opgeruimd huis. Bij een opslagruimte denk je in de meeste gevallen aan het opslaan van meubels. Maar een opslagruimte is juist perfect voor spullen die je niet elke dag gebruikt, zoals gereedschap, administratie en seizoensspullen.

Voornemen #1: Gereedschap opslag

Tuingereedschap, snoeigereedschap, een boormachine, een grasmaaier of een gereedschapskist; we kunnen nog wel even verder gaan met deze opsomming. Er zijn zo veel soorten gereedschap, die je vaak maar enkele keren per jaar gebruikt. Zonde van de ruimte! Een gereedschap opslag heeft namelijk vele voordelen:

  • Een gereedschap opslagruimte is een veilige plek om gereedschap te bewaren. Zo weet je zeker dat er niets gebeurd met je kostbare spullen. De goederen in een unit zijn gedekt door je eigen inboedelverzekering. Daarnaast is een Extrabox opslagruimte altijd goed beveiligd met camera’s en persoonlijke toegangscodes
  • Geen onnodige rommel meer in huis of garage
  • Je betaalt alleen voor de ruimte die je écht gebruikt en huurt flexibel

Voornemen #2: Archief opslag

Je hele huis vol met papierwerk en multomappen? Zeker wanneer je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt, wil je al deze administratie wel bewaren. En wat is er dan fijner dan een archief opslag? Extrabox voldoet aan de hoogste brand- en inbraakeisen, je hoeft je dus geen zorgen te maken over de bescherming van deze belangrijke gegevens.

Voornemen #3: Opslag seizoensspullen

Heb je spullen in huis, die je alleen in bepaalde seizoenen gebruikt? Denk hierbij aan koffers, skispullen of een surfboard. Deze spullen nemen vaak erg veel ruimte in je huis of garage in. In een opslagruimte kan je bij deze goederen wanneer dit noodzakelijk is. Zo bespaar je veel ruimte in huis!

Een opslagruimte regel je bij Extrabox!

Bij Extrabox zijn je spullen altijd veilig, flexibel, betrouwbaar en verzekerd opgeslagen. Bij alle vestigingen profiteer je van ruime openingstijden en dagelijkse toegang. Een ruimte voor gereedschap of archief opslag huur je al vanaf 1m3. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Goede voornemens voor 2019? Een opgeruimd huis!
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.