Chat with us, powered by LiveChat

Inpakken doe je zo: 5 handige tips voor verhuizen

Je verhuisdag komt eraan: tijd voor inpakken, in de verhuiswagen en dan weer uitpakken. Dit lijkt een heel gedoe, maar met onze 5 handige tips maken we je graag het leven een beetje makkelijker. Als specialist op het gebied van opruimen en inpakken weten we precies wat je nodig hebt, zoals bijvoorbeeld een tijdelijke opslag bij verhuizing.

Tip #1: Verhuizing: een mooi opruimmoment

Een verhuizing is ook ideaal om meteen spullen weg te gooien of te verkopen die je al lang niet meer gebruikt. Zonde als het thuis immers direct ruimte gaat innemen en je doet er toch niets mee. Heb je spullen al meer dan een jaar niet gebruikt? Marktplaats, de kringloop en de milieustraat kunnen er vast meer mee dan jij zelf. Plus, het scheelt weer het slepen met verhuisdozen!

Tip #2: Kleurcodes op verhuisdozen

Kleurcodes helpen je met welke dozen waar naar toe moeten. Gebruik tape om aan te geven of spullen naar de keuken, de slaapkamer of de woonkamer moeten. Zo zien verhuizers en vrienden die meehelpen direct waar alle dozen naar toe moeten.

Tip #3: Zo ga je om met breekbare spullen

Breekbare of spullen die gemakkelijk beschadigen kun je het beste inpakken met bubbeltjesplastic en wikkelfolie. Heb je geen plastic bij de hand? Kies dan voor oude kranten, schone handdoeken en dekens. Zo overleven al je spullen de verhuizing!

Tip #4: Opslag verhuizing

Kan je nog niet alle verhuisspullen direct kwijt in je nieuwe huis, bijvoorbeeld omdat je eerst nog een deel moet verbouwen of dat er eerst nog een nieuwe vloer in moet? Huur dan een tijdelijke opslag bij verhuizing. Als klant maak je gratis gebruik van een verhuisbus of aanhangwagen om je spullen gemakkelijk en veilig te verplaatsen. Al je spullen in de opslagbox zijn verzekerd en alleen toegankelijk met je persoonlijke toegangscode. Een tijdelijke opslag bij verhuizing is dus ideaal om je spullen veilig en snel kwijt te kunnen.

Tip #5: Fotografeer je bedrading

Je zal bij deze laatste tip wel denken: waarom zou ik een foto maken van al mijn kabels en bedrading? Hier is een goede reden voor! Vaak lijken al deze kabels op elkaar en weet je niet meer wat waar voor dient. Met een foto weet je precies hoe je pc en televisie weer gemakkelijk aansluit.

Wil je meer weten over een tijdelijke opslag bij verhuizing? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder met al je vragen.

Inpakken doe je zo: 5 handige tips voor verhuizen
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.