Chat with us, powered by LiveChat

Je huis verkopen? 8 handige tips op een rijtje

Van plan om je huis te verkopen? We zetten 8 handige tips voor je op een rijtje. Van een neutrale inrichting, een tijdelijke opslag van meubels en spullen tot professionele foto’s.

#1 Zorg voor professionele foto’s

Voordat je überhaupt je huis kan verkopen is het natuurlijk belangrijk dat er mensen langskomen voor een bezichtiging. Zorg voor professionele foto’s, plaats deze op de juiste websites en laat die kijkers maar komen!

#2 Maak de woning schoon

Het lijkt een vanzelfsprekende tip, maar zorg dat je woning schoon is op het moment dat je foto’s maakt. Ook bij iedere bezichtiging hoort je huis mooi schoon te zijn. Zo krijgen eventueel geïnteresseerden de beste indruk van je woning.

#3 Tijdelijke opslag spullen

Zorg voor meer ruimte in huis. Kies voor tijdelijke opslag van je spullen en eventuele meubels, zodat potentiële kopers het beste beeld krijgen van je woning en de mogelijkheden.

#4 Achterstallige reparaties? Voor ze uit!

Je kent het wel: kleine klusjes die al tijden liggen. Een likje verf, een lekkende kraan of plinten die los liggen. Het herstellen hiervan kost in veel gevallen niet veel geld, maar zorgt wel voor een groot effect.

#5 Ga voor een neutrale inrichting

Een opvallend vloerkleed? Drukke dessins? Veel kleur? Probeer dit allemaal voor de verkoop van je huis iets te minderen. Ga voor lichte en neutrale kleuren, zodat potentiële kopers een betere indruk van de ruimte krijgen. Je weet namelijk niet zeker of je bezoekers door je smaak 'heen kunnen kijken' en het zou zonde zijn als ze afhaken op de sfeer.

#6 Zorg voor licht

Licht = ruimte! Zet de gordijnen open, zorg ervoor dat alle verlichting aanstaat en maak de vensterbanken leeg. Laat ook de deuren naar de overloop open.

#7 Pak ook je tuin aan

Denk niet alleen aan je woning zelf, maar ook aan je tuin. Dit is immers vaak de eerste indruk die mensen krijgen. Snoei struiken, haal onkruid weg, maai het gras en zorg dat het pad goed begaanbaar is.

#8 Een stukje geurmarketing

Tot slot, zorg ervoor dat je woning lekker ruikt. Verse bloemen in een vaas, fruit in een fruitschaal, koffie die staat te pruttelen en eventueel een lekkere appeltaart.

Je huis verkopen? 8 handige tips op een rijtje
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.