Chat with us, powered by LiveChat

Kleine opslagruimte huren: 4 tips

Wil je een kleine opslagruimte huren? We hebben 4 handige tips op een rijtje gezet! Van het bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt tot een slim gebruik maken van de wanden. Bekijk hieronder alle tips.

Tip #1: bepaal hoeveel ruimte je nodig hebt

Allereerst is het belangrijk bij het huren van een kleine opslagruimte hoeveel ruimte je daadwerkelijk nodig gaat hebben. Een kleine opslag bij Extrabox is al te huur vanaf 1 m3. Maak een lijstje welke spullen je extern wil gaan opslaan. Met onze handige ruimtecalculator bereken je eenvoudig hoeveel ruimte je nodig hebt. Zo betaal je enkel voor de ruimte die je echt gebruikt! Voor een tafeltje, een boekenkast en 5 kleine verhuisdozen heb je bijvoorbeeld 4 m3 ruimte nodig.

Tip #2: maak een plan voor de inrichting

We raden aan om altijd een plan te maken voor de inrichting van de kleine opslagruimte. Moeten alle spullen goed bereikbaar zijn? Of zijn er bepaalde spullen waar je gemakkelijk bij moet kunnen? Denk daarnaast ook goed na over het gewicht van de dozen: de breekbare spullen zullen het bijvoorbeeld onderop niet erg goed doen.

Tip #3: vergeet de verpakking niet

Voor de meeste spullen zal een verhuisdoos voldoen. Maar heb je bijvoorbeeld breekbare spullen? Zorg dan voor opvulmateriaal om alles veilig te bewaren. Dit hoeft geen bubbeltjesplastic te zijn: maak gebruik van ‘slim’ verpakkingsmateriaal zoals bijvoorbeeld handdoeken om spullen in de wikkelen. Ook is het aan te raden om je verhuisdozen te labelen: zo zie je in een oogopslag wat er in zit.

Tip #4: slim gebruik van de wanden

Wanneer je dozen gaat opstapelen in je kleine opslagruimte heeft dit een groot nadeel: wat nu als je juist de spullen helemaal onderin wilt gebruiken? Gelukkig zijn er slimme manieren om hier mee om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een stelling, een kast of planken tegen de muur. Zo kan je in alle gevallen gemakkelijk bij je spullen.

Kleine opslag huren? Kies voor Extrabox

Een kleine opslagruimte huur je eenvoudig bij Extrabox in 3 stappen. Bepaal eerst je behoefte, de benodigde ruimte en kies daarna de periode hoe lang je de opslagruimte wil huren. Je huurt al een opslagruimte vanaf een periode van 1 maand. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag nu binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Kleine opslagruimte huren: 4 tips
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.