Chat with us, powered by LiveChat

Koningsdag komt eraan! Zo verkoop jij je spullen

27 april is het weer zo ver: Koningsdag! Ga jij ook op de vrijmarkt oude spullen verkopen? Wij helpen je graag met enkele handige verkooptips.

#1 Zorg dat je producten er goed bijliggen

Zorg voor een wit kleed, waar je producten overzichtelijk uitgestald liggen. Maak daarnaast gebruik van prijsstickers op de producten. De prijs mag net wat hoger zijn dan wat je er uiteindelijk voor wil hebben: op een vrijmarkt zullen mensen altijd proberen af te dingen. Maar maak de prijs ook niet té hoog, want je wil mensen niet afschrikken.

#2 Slimme aanbiedingen

Nederlanders zijn over het algemeen heel gevoelig voor aanbiedingen. Twee voor de prijs van één? Grabbelen in de ton bij een aankoop? Maak gebruik van deze slimme verkooptechnieken.

#3 Zorg voor voldoende wisselgeld

De vrijmarkt is een van de weinige plaatsen waar voornamelijk met contant geld wordt betaald. Aangezien het vaak om kleine bedragen gaat, is het belangrijk om altijd wat kleingeld achter de hand te houden.

#4 Een opvallende en aangeklede stand

Tip nummer 4 in dit lijstje Koningsdag tips: zorg ervoor dat je stand leuk is aangekleed en opvalt tussen de vele andere kramen. Ga los met oranje decoratie en maak het wat gezelliger met accessoires of gratis limonade.

#5 Houd rekening met het weer

April doet wat hij wil. Zorg dat je voorbereid bent op alle omstandigheden: regen, zon en wind. Neem een poncho mee, een doek om je spullen te beschermen en zonnebrand en een zonnebril bij mooi weer.

Niet al je spullen verkocht? Kies voor een tijdelijke inboedel opslag

Ondanks deze handige tips niet al je spullen op de vrijmarkt verkocht? Als het nog wat geld waar is, is het zonde om alles weg te gooien. Kies er dan voor om je spullen op te slaan, in een tijdelijke inboedel opslag. Zo kan je in de tussentijd alles te koop zetten online, of later beslissen welke spullen weg wil doen.

Koningsdag komt eraan! Zo verkoop jij je spullen
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.