Chat with us, powered by LiveChat

Opslag van een verzameling

Van stripboeken tot postzegels en van sneakers tot muziekplaten: mensen zijn dol op het verzamelen van spullen. Naar mate een verzameling groter wordt, is de beschikbare ruimte ook iets waar je over na moet denken. Waar ga je de verzameling veilig en netjes opslaan? We vertellen je in deze blog alles over de voordelen van een opslagruimte. 

Verzekering verzameling

Een verzameling is kostbaar, met zowel een materiële als een emotionele waarde. Ook bij de opslag van een verzameling in een opslagbox speelt de verzekering een belangrijke rol. In de meeste gevallen vallen de spullen in een opslagruimte onder de dekking van je eigen inboedelverzekering. Hoe dit exact geregeld is, is afhankelijk per verzekeraar. Het is dus goed om de kleine lettertjes in de voorwaarden door te lezen. Soms heb je extra dekking nodig, of moet je de inboedelwaarde verhogen. Extrabox heeft in samenwerking met verzekeraars een speciale verzekering ontwikkeld, waarmee alle opgeslagen goederen tot € 5000 verzekerd zijn (met een eigen risico van € 200).

Veilig jouw verzameling beheren

Veiligheid is een belangrijk onderwerp bij onze opslagruimtes. Zo voldoen alle units aan de hoogste brand- en inbraakeisen. Wanneer je bij Extrabox huurt krijg je een persoonlijke toegangscode, waarmee je toegang krijgt tot het gebouw. Daarnaast heb je alleen als huurder toegang tot jouw eigen opslagunit.

Opslag verzameling ruimte

Bij Extrabox betaal je alleen voor de ruimte die je nodig hebt. Huren kan al vanaf 1m3, wat gelijk staat aan ongeveer 8 grote verhuisdozen. Ook heb je altijd de mogelijkheid om te verhuizen naar een kleinere of een grotere opslagruimte. We hebben vestigingen in heel Nederland, zoals Boxtel, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Rijswijk, Enschede en Zwolle. Ben je benieuwd naar de kosten voor de opslag van jouw verzameling? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook is het op onze website mogelijk om direct een opslagruimte te reserveren.

Opslag van een verzameling
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.