Chat with us, powered by LiveChat

Opslag voor een uit de hand gelopen hobby

Opslag voor een uit de hand gelopen hobbyAls je een echte autoverzamelaar bent maar de hobby dreigt uit de hand te lopen vanwege ruimtegebrek, dan kun je ervoor kiezen om een deel van de oldtimer collectie te verkopen. Voor veel hobbyisten zal dit een pijnlijk besluit zijn want welke bolide gaat de deur uit? Een andere optie is om meer ruimte te creëren door opslagruimte te huren. Extra opslagruimte is niet alleen handig voor auto’s maar kan van toepassing zijn op iedere ambacht of hobby die meer ruimte vereisen.

De belangrijkste eigenschap van een opslagruimte voor je hobby is de locatie. Wanneer je te ver moet rijden zal de hobby na verloop van tijd tegen gaan staan en zal het geen lang leven zijn gegund. Extrabox heeft verschillende vestigingen verspreid over het zuiden, oosten en westen van het land dus voor vrijwel ieder gewest een plekje. Met een opslagruimte op rijafstand kun je dus ruimte in huis vrijmaken zonder je passie ervoor op te hoeven geven.Wat als enkel het opslaan van materialen en onderdelen voor je ambachtschap niet voldoende is? Geen zorgen! Bij Extrabox kun je ook terecht voor klimaat geregelde inpandige bedrijfsruimtes. Momenteel is deze functie enkel beschikbaar voor de regio Nijmegen. Dit is een ideale mogelijkheid voor startende ondernemers die vanuit hun hobby hun werk hebben kunnen of willen maken. Je kunt onder andere gebruik maken van een vergaderruimte en werplekken met internet. Daarnaast kun je gebruik maken van de receptiediensten bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van goederen.

Wat je hobbydoelen ook zijn, je kunt ze gemakkelijker bereiken door de materialen te verplaatsen naar een beveiligde en hoge kwaliteit opslagruimte. Dus of je nu modelauto’s spaart of oldtimers, bij Extrabox ben je aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk ruimtes huren van mini opslag tot garagebox.

Opslag voor een uit de hand gelopen hobby
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.