Chat with us, powered by LiveChat

Sciarpe Diem

Sciarpe DiemNa drie jaar in Florence te hebben gewoond, startte Yvette Kellendonk in 2006 haar webwinkel Sciarpe Diem.

Na drie jaar in Florence te hebben gewoond, startte Yvette Kellendonk in 2006 haar webwinkel Sciarpe Diem.

De naam doet vermoeden dat hier sjaals besteld kunnen worden, maar op de site prijken vooral tassen die alleen zij in Nederland verkoopt. Ieder half jaar rest Yvette naar het zuiden om 100% Italiaanse stof- en lederwaren uit te zoeken. Sciarpe Diem is vanaf het begin een groot succes, hierdoor werd al snel duidelijk dat ze haar voorraad niet meer thuis kon aanhouden, het huren van een bedrijfshal was echter ook geen optie. Zodoende is Yvette Kellendonk bij Extrabox terecht gekomen en huurt ze al een aantal jaar naar volle tevredenheid een opslagunit.
 
Ze maakt dan ook graag gebruik van alle mogelijkheden die Extrabox biedt. Als er spullen uit Italië binnen komen huurt ze voor een korte periode een extra unit zodat ze haar spullen gemakkelijk kan sorteren en netjes in de stellingen kan plaatsen. Deze stellingen huurt ze ook van Extrabox en heeft de verhuishulp samen met de voorraad in de unit geplaatst. In haar unit hebben we een extra lichtpunt gemaakt zodat ze bestellingen goed kan inpakken en sorteren. Daarnaast maakt ze geregeld gebruik van de verhuisbus als ze ergens een beurs heeft. Al met al een tevreden klant die ook regelmatig gezellig een kopje koffie komt drinken.
Sciarpe Diem
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.