Chat with us, powered by LiveChat

Self storage opslagruimte in Eindhoven Strijp-T

Vanaf begin november opent Extrabox een nieuwe vestiging in de Eindhovense wijk Strijp. De self storage units komen in gebouw TQ, een iconisch gebouw op Strijp-T. Ook bij deze vestiging kun je terecht voor kleine én grote opslagruimtes, die 365 dagen per jaar van 06:00 tot 23:00 uur te bezoeken zijn.

Fijne locatie voor inwoners van Strijp

De Eindhovense wijk Strijp heeft de afgelopen jaren een flinke vernieuwing meegemaakt. Er zijn in een hoog tempo veel woningen bijgekomen en de wijk wordt steeds drukker. Extrabox zorgt nu voor dat beetje extra ruimte. Door de praktische locatie is Extrabox Strijp-T voor alle inwoners van Strijp heel goed bereikbaar. Woon je op het populaire Strijp-S? Dan loop je in slechts een paar minuutjes naar de self storage opslagruimtes! Ook is de locatie snel te bereiken via de uitvalswegen.

Bijzonder gebouw

Extrabox is straks te vinden in gebouw TQ. “Dit is het grootste gebouw op een bijzonder terrein dat Philips groot heeft gemaakt. Wat Philips ooit is gestart, wordt nu voortgezet door andere innovatieve bedrijven. Dat is heel bijzonder en geeft energie” - Charles Goevaers, directeur.

Voordelen opslagruimte Extrabox Strijp-T

Zoals je gewend bent van Extrabox Eindhoven-Best kun je ook in Strijp-T je spullen schoon, droog en veilig opbergen. De opslagruimte is door middel van een persoonlijke toegangscode elke dag gratis toegankelijk. Uiteraard profiteer je ook van de volgende voordelen:
• 365 dagen per jaar geopend
• Ruimtes vanaf 3 m3
• Veilig door camera’s, sloten en toegangscontrole
• Gratis gebruik van aanhanger & verhuisbus
• Inclusief verzekering
.. en nog veel meer! Benieuwd? Bekijk dan de nieuwe vestiging Extrabox Strijp-T.

Opslagruimte huren in Strijp Eindhoven?

Wil jij een opslagruimte huren bij Extrabox Strijp-T? Plan dan nu vast een afspraak in om de opslagruimtes te kijken. Bel naar 0800 – 023 31 56 en onze medewerkers geven je graag meer informatie.

Self storage opslagruimte in Eindhoven Strijp-T
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.