Chat with us, powered by LiveChat

Tips voor een goede voorjaarsschoonmaak – deel 2

We bevinden ons alweer in maart en dat betekent dat de lente eraan komt. Voordat we van de eerste zonnestralen kunnen genieten is het tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Vorig artikel hebben we al de eerste stappen van de schoonmaak besproken. In dit artikel geven wij jou de 4 laatste tips zodat je weer helemaal fris en fruitig het voorjaar kunt beginnen.

Tip 1. Berg je spullen netjes op

Zo je hele woning is van onder tot boven gesopt en het ruikt weer heerlijk. Ondertussen heb je ook al gekeken welke spullen je voor deze tijd van het jaar niet meer hoeft te gebruiken. Stop deze netjes in dozen en schrijf erop wat erin zit. Zo kun je de spullen de volgende keer weer gemakkelijk vinden. Was spullen zoals kleding en knuffels nog eerst even lekker uit zodat ze schoon de doos in gaan.

Tip 2. Seizoensspullen omwisselen

Wissel vervolgens alle zomerspullen, die opgeslagen staan in de opslagruimte, om met de winterspullen. De skispullen en winterjassen ruim je op en het tuinstel, zwembadje of de cabrio mogen weer voor de dag komen. Maak de spullen bij thuiskomst nog wel even goed schoon, want doordat ze enkele maanden in dozen hebben gezeten kunnen de spullen behoorlijk muf ruiken.

Tip 3. Maak je woning zomer klaar

Zet vervolgens al jouw spullen weer op de juiste plek. De zomerkleding hang je weer fris en fruitig in de kledingkasten. Het tuinstel mag weer buiten op het terras. Laat de cabrio lekker blinken op de oprit en het zwembadje mag over een aantal weken ook alweer opgezet worden.

Tip 4. Maak de voorjaarsschoonmaak helemaal af

Om de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak helemaal af te maken leg je kussentjes in de tuinstoelen en zet je leuke kleurrijke accessoires in de woonkamer. Vergeet de lekkere geurstokjes en een bosje bloemen niet en je bent weer helemaal klaar voor de lente. De winterspullen zijn goed opgeborgen zodat je er de komende tijd niet aan herinnerd wordt. Heerlijk. En als je dan toch nog iets vergeten bent, dan rijd je natuurlijk gewoon even snel naar je eigen opslagbox om het op te halen.

Heb je interesse in een eigen opslagbox waardoor je in je eigen woning meer ruimte overhoudt? Neem dan eens een kijkje op onze website voor meer informatie. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. 

Tips voor een goede voorjaarsschoonmaak – deel 2
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.