Chat with us, powered by LiveChat

Update; Extrabox steunt actie Alpe D'HuZes van Wim Huiskamp

Update; Extrabox steunt actie Alpe D'HuZes van Wim HuiskampDe gratis opslagruimte van Wim Huiskamp bij Extrabox Den Bosch is al aardig vol. Lees in onderstaande nieuwsbrief hoe Wim Huiskamp de Alpe d'Huez met de fiets gaat beklimmen om zoveel mogelijk geld te verdienen voor KWF Kankerbestijding:

De gratis opslagruimte van Wim Huiskamp bij Extrabox Den Bosch is al aardig vol. Lees in onderstaande nieuwsbrief hoe Wim Huiskamp de Alpe d'Huez met de fiets gaat beklimmen om zoveel mogelijk geld te verdienen voor KWF Kankerbestijding:


Ik zou mijn laatste nieuwsbrief er uit doen voor vertrek naar Frankrijk, maar helaas is dat niet meer gelukt. Te veel regelzaken vlak voor vertrek, waardoor ik er niet meer voor kon gaan zitten.

Dat heeft zo zijn voordelen: ik kan nu verslag doen vanuit een door 8000 wielerfanaten overgenomen Alpe d’HuZes. Een dorp op 1850 meter hoogte waar het vandaag qua sfeer al carnaval leek .

Zondag 3 juni om 04.30 uur vertrokken we in een zeer comfortabele door Skoda gesponsorde auto richting de Franse Alpen. Mijn lieve vrouw had een pakketje cadeaus voor me klaargezet om mee te nemen. De reis liep voorspoedig en we waren rond 17.00 uur in Alpe d’Huez.

Verdeeld over 3 appartementen verblijven we op de top, zo’n 300 meter van de finish. Maandag heb ik de col de Croix de Fer opgereden (12 km klim) en  daarna nog de Alpe d’Huez. Ik werd er weer even aan herinnerd hoe zwaar de klim is. Ik realiseerde me gelijk dat 5 beklimmingen best hoog inzetten is,ondanks dat 4 keer vorig jaar wel gelukt is. Maar ik ga er alles aan doen om dit te halen.

Morgen is de 1e dag van Alpe d’HuZes, er gaan dan al 3000 fietsers de berg op om een of meerdere keren door de finish te komen. Samen met Mark, Mischa, Luuk, Helen, Marleen, Dirk, Toine en Alrico ga ik morgen vanaf 10.00 uur (nu een keer langs de kant, bij de finish) genieten van dit evenement.

Woensdag om 21.00 uur plat, want om 2.30 uur gaat de wekker. Om 03.10 gaan we afdalen naar het dal in Bourg d’Oisans, waar we aansluiten in de rij om rond 04.30 uur naar boven te gaan rijden.

Het doel: 5 beklimmingen.

De eerste beklimming rijd ik speciaal voor mijn vader, die in 1987 overleed aan de gevolgen van Kanker. De 2e beklimming is voor mijn moeder, die tien jaar later de strijd tegen deze ziekte moest leveren, maar dit gelukkig goed heeft doorstaan. De derde is voor iedereen die op dit moment de strijd levert tegen deze ziekte en voor hen die de strijd niet hebben kunnen winnen, de vierde beklimming is speciaal voor mijn Hans en Lenie Bardie, mijn lieve peetoom en peettante die veel te jong zijn overleden. De vijfde en laatste beklimming hoop ik te halen, en die is voor iedereen die op een of andere manier met deze ziekte te maken heeft.

We rijden met dit team ruim 32.500 euro naar boven voor KWF kankerbestrijding, iets waar we met z’n allen ongelooflijk trots op zijn.

Je kunt mijn verrichtingen volgen via de site van Alpe d’HuZes, www.opgevenisgeenoptie.nl, daar klik je op “live site”, dan op “live tijden” en daar zoek je naar team 109, Equipe Bois Le Duc. Vervolgens klik je op mijn naam/nummer (deelnemer 4743) en daar kun je precies zien hoe vaak ik al boven ben gekomen. Via de webcams zijn ook live beelden van dit evenement te zien, en op 7 juni is er een tv uitzending van 19.00 uur tot 20.00 uur op Nederland 1.

Ik zal bij thuiskomst nog verslag doen van dit geweldige evenement.

Groetjes,

Wim

 

Update; Extrabox steunt actie Alpe D'HuZes van Wim Huiskamp
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.