Chat with us, powered by LiveChat

Wachten op je nieuwbouwhuis? Plaats je spullen in een opslag

Een nieuwbouwwoning heeft veel voordelen, zoals weinig onderhoud en alles is direct naar jouw wensen. Het nadeel? De bouw kan soms een flinke tijd duren, waardoor je in sommige gevallen met spullen zit die je nergens kwijt kan. Maar verhuizen en opslag hoeft geen problemen op te leveren.

In welke situaties is een verhuis opslag interessant?

Een verhuis opslag is in vele gevallen de perfecte oplossing voor al je spullen en goederen. Vooral in de volgende situaties ga je echt profiteren van een opslag:

  • Je hebt op dit moment een huur- of koopwoning en moet nog wachten op je nieuwbouwhuis. In de tussentijd wil je nieuwe meubels al wel opslaan
  • Ga je een tijdje bij je ouders wonen om dubbele woonlasten te voorkomen? Ook in dit geval zit je vaak met spullen die je tijdelijk in een verhuis opslag kwijt wil
  • Stel: je eigen huis is verkocht en je wacht nog op je nieuwbouwwoning. Je hebt ervoor gekozen om in de tussentijd een gemeubileerde woning te huren. Maar wat doe je dan met je eigen meubels? Een verhuis opslag is dan perfect

Een opslagruimte is dus de ideale keuze bij een verhuizing! Je spullen bewaar je dan veilig en huren kan altijd voor een flexibele periode.

Verhuizen en opslag: welke spullen kan ik opslaan?

Van zitbank en boekenkast tot piano en vloerkleed: in een opslag kan je letterlijk alles kwijt. De prijs die je betaald voor de verhuis opslag is afhankelijk van het aantal m3 die je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld een 2-persoonszitbank, tafeltje en televisie kwijt in een opslag? Voor deze objecten heb je dan ongeveer 3m3 ruimte nodig. Met onze ruimtecalculator bereken je eenvoudig de benodigde opslagruimte.

Een verhuis opslagruimte in de buurt

Het is fijn als een opslagruimte niet te ver van je vandaan zit. Zeker met een verhuizing blijf je anders op en neer rijden om spullen te verplaatsen van plek naar plek. Gelukkig zit er altijd wel een Extrabox opslagruimte in de buurt. We hebben verhuis opslagboxen in Boxtel, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rijswijk, Enschede en Zwolle.

 

 

Wachten op je nieuwbouwhuis? Plaats je spullen in een opslag
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.