Chat with us, powered by LiveChat

Webshop opslag: veelgestelde vragen & antwoorden

Heb je een eigen webshop? Of denk je er over na om een webshop te starten? Vergeet dan zeker niet om na te denken over de opslag van je voorraad. Een extra kamer of schuurtje zal in het begin voldoen, maar na een tijdje zal je tegen een tekort aan ruimte aanlopen. De oplossing: een opslagruimte! We zetten enkele veelgestelde vragen en antwoorden rondom opslag voor webshops op een rijtje.

Vraag #1: wat kost een opslag voor webshop voorraad?

We beginnen direct met de meest populaire vraag over webshop opslag: wat kost het om een opslagruimte te huren als ondernemer? De kosten zijn sterk afhankelijk van de benodigde ruimte. Twijfel je? We hebben bij Extrabox een ruimtecalculator ontwikkeld, zodat je ongeveer kan berekenen hoeveel m3 ruimte je nodig hebt. Stel dat het bijvoorbeeld gaat om 15 grote verhuisdozen met spullen, dan heb je 3m3 ruimte nodig. Het is het altijd mogelijk om te starten met een kleine opslagruimte en later te switchen naar een grotere. Voor een exacte prijs van een opslag voor webshops verwijzen we je graag naar onze offerte aanvraag, binnen 2 minuten heb je dan een prijsopgave in je mailbox.

Vraag #2: hoe werkt de toegang bij een opslagruimte?

Ook de toegang tot de opslagruimte is een belangrijke factor voor webshop eigenaren. We hanteren bij Extrabox toegangstijden van 06:00 in de ochtend tot 23:00 in de avond, op alle dagen van de week. Zo kan je op (bijna) alle momenten bij de voorraad van je webshop. Je bepaalt daarnaast zelf wie er toegang heeft tot de opslagruimte zodat bijvoorbeeld ook leveranciers goederen kunnen leveren.

Vraag #3: hoe lang kan ik een webshop opslag huren?

Een opslagruimte voor je webshop huur je precies zo lang je deze nodig hebt. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat het merendeel van de verkoop van jouw producten in de zomer is, waardoor je alleen in deze periode extra ruimte nodig hebt. We hanteren bij onze opslagruimtes een minimale huurperiode van 1 maand, er is geen maximale huurperiode.

Andere vragen over opslag voor webshop?

Heb je na het lezen van dit artikel zelf nog een andere vraag over het huren van webshop opslag? We helpen je graag verder. Neem hiervoor online contact met ons op via het contactformulier, of bel gratis naar 0800-0233156.

Webshop opslag: veelgestelde vragen & antwoorden
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.