Chat with us, powered by LiveChat

Zakelijke opslagruimte huren: veelgestelde vragen & antwoorden

Elk bedrijf heeft andere behoeftes voor het gebruik van opslagruimtes. Heb je bijvoorbeeld een webshop en past de voorraad echt niet meer in de schuur? Of wat dacht je van al die mappen met jarenlange administratie? Bij Extrabox bieden we daarom zakelijke opslagruimtes. We zetten de veelgestelde vragen en antwoorden rondom zakelijke opslag op een rijtje.

Vraag #1: hoe lang kan ik een zakelijke opslag huren?

Een zakelijke opslagruimte huur je precies zo lang je deze nodig hebt. Het maakt niet uit of het gaat om een periode van 3 maanden in verband met seizoensdrukte, of gedurende het hele jaar. Bij Extrabox hanteren we een minimale huurperiode van 1 maand. Het is daarnaast altijd mogelijk om tussentijds naar een kleinere of grotere opslagruimte te wisselen.

Vraag #2: wat zijn de prijzen voor een zakelijke opslagruimte?

De kosten van een zakelijke opslagruimte zijn afhankelijk van de benodigde grootte. Lastig om deze inschatting te maken? Hiervoor hebben we een ruimtecalculator op onze website. Stel dat het bijvoorbeeld gaat om 10 grote verhuisdozen, dan heb je 2m3 ruimte nodig. Naast de huurprijs voor de opslagruimte betaal je eenmalig een waarborg, die je op het eind van het contract terugkrijgt.

Vraag #3: welke spullen zijn geschikt om op te slaan?

Bij zakelijke opslag denk je misschien snel alleen aan het opslaan van voorraad. Maar wist je dat een opslag ook in andere situaties een ideale oplossing is? We zetten enkele voorbeelden voor je op een rijtje:

  • Archief opslag: elke ondernemer is wettelijk verplicht om administratie 7 jaar te bewaren. En al deze voorraadadministratie, loonadministratie en debiteuren- en crediteurenadministratie neemt in de loop der jaren flink wat ruimte in
  • Seizoensopslag: heb je meer opslagruimte nodig in de piekseizoenen? In dat geval is het zeer interessant om te kiezen voor een tijdelijke opslag
  • Kantoorverhuizing: ga je verhuizen of verbouwen? Ook in dit geval is het fijn om tijdelijk je spullen ergens veilig te bewaren

Vragen over zakelijke opslagruimte huren?

Heb je na het lezen van dit artikel zelf nog een andere vraag over het huren van een zakelijke opslagruimte? We helpen je graag verder. Neem hiervoor online contact met ons op via het contactformulier, of bel gratis naar 0800-0233156.

Zakelijke opslagruimte huren: veelgestelde vragen & antwoorden
Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.