1. Kies uw vestiging

Wij begrijpen ook dat je ook wilt weten of je de ruimte bij jou in de buurt ook direct kunt gebruiken. Geef de vestiging op waar je een opslagruimte wilt huren en wij houden rekening met de aanwezige formaten en de ruimten die op dit moment beschikbaar zijn. ​

2. Kies een datum

Selecteer de datum vanaf het moment dat u de box wilt gebruiken. Het is niet mogelijk om verder dan 6 weken vooruit te reserveren, omdat wij de box voor u apart houden en tot die tijd niet verhuurd kan worden. Vraag een offerte aan als u meer dan 6 weken vooruit wilt reserveren.

3. Hoeveel ruimte heeft u nodig?

​Om het juiste formaat voor de opslagruimte te berekenen is het belangrijk te weten welke spullen je graag wilt opslaan. Verhuisdozen kun je bijvoorbeeld eenvoudig opstapelen en nemen niet zoveel ruimte in beslag. Spullen met meerdere en lastigere hoeken, zoals meubels, vragen natuurlijk om meer ruimte. Onderstaande tabel geeft een vergelijking tussen de verschillende opslagruimtes.

 

  • Inhoud
  • Oppervlakte
  • Aantal verhuisdozen
Ruimte indicatie

4. De volgende boxen zijn beschikbaar

Op basis van de door jou opgegeven spullen en goederen hebben wij de nodige opslag berekend. Bekijk hieronder hoe groot jouw ideale Extrabox is. Heb je hier nog vragen over of weet je niet zeker of dit genoeg is? Neem dan gerust persoonlijk contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoeveel ruimte je nodig hebt. We adviseren je graag.

5. Vertel ons uw gegevens.

Vermeld in het onderstaande formulier uw gegevens zodat wij de mogelijkheid hebben u te contacteren als de reservering is voltooid.

Voor- en achternaam is verplicht
Adres is verplicht
Postcode en woonplaats zijn verplicht
Een e-mailadres is verplicht
Een telefoonnummer is verplicht

6. Onze aanbieding

{{ selectedBox.HuurPrijs.split('.')[0] }} ,- Per maand
  • Per maand opzegbaar
  • All inclusive prijs
  • Inclusief verzekering
  • Gratis slot voor eigen units

7. Een aanbetaling doen

Om uw Extrabox te reserveren maakt u éénmalig een kleine aanbetaling van €20,-.
Deze krijgt u terug op uw eerste factuur die u van ons krijgt na uw eerste huurperiode.