Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...

8,6
Klantvertellen.nl
beoordeling
op basis van 423 reviews

Extrabox nieuws

Lees meer
Komt uw bedrijf altijd ruimte te kort? Dan biedt zakelijke opslagruimte een uitkomst. Opslagruimte huren is namelijk vele malen goedkoper dan verhuizen naar een grotere bedrijfs- of winkelruimte. Bovendien is het ook mogelijk om tijdelijk een opslagruimte te huren. Benieuwd naar de mogelijkheden van zakelijke opslagruimte? Hierover leest u in dit artikel.

 

Tijdelijke opslag voor seizoensdrukte

Heeft uw bedrijf te maken met piekmomenten of seizoensdrukte? Dan heeft u de ene maand meer opslagruimte nodig dan de andere maand. Maak in de drukke maanden slim gebruik van tijdelijke opslag! Zo heeft u geen groter bedrijfspand nodig en betaalt u alleen voor de ruimte die u ook écht gebruikt.

 

Archief en administratie extern opslaan

Uw administratie en archief zijn belangrijk voor uw bedrijf, maar hoe vaak kijkt u daadwerkelijk in de mappen met oude documenten? Om te voorkomen dat uw archief veel ruimte in beslag neemt op kantoor kunt u kiezen voor archiefopslag. Uw archief is blijft zo schoon, droog en veilig bewaard zónder dat uw kasten uitpuilen met mappen die u nooit gebruikt.

 

Promotiemateriaal voor beurzen

Beursstands zijn er in veel verschillende soorten en maten en worden gelukkig steeds gebruiksvriendelijker. Hoewel u misschien al gebruik maakt van inklapbare beursstands kunnen deze promotiematerialen toch flink wat ruimte innemen. Gebruik uw kostbare bedrijfsruimte niet voor het opslaan van deze materialen, maar kies voor zakelijke opslag!

 

Uw voorraad extern opslaan

Heeft u een webshop en werkt u vanuit huis? Kies dan voor een externe opslagruimte voor uw voorraad! Zo hoeft u de ruimte in uw eigen huis niet op te offeren en hebben uw buren geen last van logistiek. Bovendien is zakelijke opslagruimte huren een stuk goedkoper dan verhuizen naar een groter huis.

 

Tijdelijke opslag voor verbouwing of verhuizing

Gaat uw bedrijf verbouwen, dan staan uw spullen en kantoormeubelen waarschijnlijk in de weg. Het is belangrijk om extra ruimte te creëren zodat uw eigendommen niet beschadigen. Maar wat als u geen ruimte heeft? Huur dan een tijdelijke zakelijke opslagruimte! U betaalt alleen huur voor de maanden dat u de opslag ook écht gebruikt en de verbouwing kan op volle kracht vooruit. Tijdelijke opslag is ook ideaal wanneer uw bedrijf gaat verhuizen.

 

Gereedschap en apparatuur

Zelfstandige vakmannen zoals tuinmannen, elektriciens en loodgieters hebben vaak veel tools en gereedschappen om hun werk goed te kunnen uitvoeren. Specialisten hebben zelfs materialen voor zeldzame problemen. Deze gereedschappen zijn niet elke dag nodig, dus waar bewaar je ze? Een zakelijk opslagruimte is de perfecte oplossing. Zo loopt u geen risico op inbraak en heeft u meer ruimte in huis.

 


Wilt u besparen met zakelijke opslagruimte? Extrabox heeft altijd een opslagmogelijkheid die bij u past. Onze opslagruimtes zijn 7 dagen in de week van 06:00 tot 23:00 bereikbaar, waardoor u vrijwel altijd toegang heeft tot u spullen. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.