Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Archiefopslag

Heeft u er weleens over nagedacht om uw archief extern op te slaan? Het grote voordeel van externe archiefopslag is dat u in uw eigen pand ruimte creëert voor uw kernactiviteiten. Wanneer u kiest voor archiefopslag bij Extrabox weet u ook dat het op een veilige manier gebeurt. En u kunt zeven dagen per week van 6.00 tot 23.00 uur bij uw archief, zonder hier extra voor te hoeven betalen. Zo eenvoudig kan externe archiefopslag dus zijn. U bepaalt wie er toegang krijgen tot uw opslagruimte en dus de archieven. Deze personen krijgen de beschikking over een unieke toegangscode welke samen met de sleutel toegang geven tot het archief. 

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Weet u niet precies hoeveel ruimte u nodig heeft voor archiefopslag? Dit kunt u berekenen met onze handige ruimtecalculator of wij rekenen het voor u uit. Daarnaast adviseren wij u graag over hoe u uw archief zo efficiënt mogelijk kunt opslaan. Naast de ruimte op zich kunt u bij ons ook archiefdozen en stellingen kopen of huren die precies afgestemd zijn op het volume van uw archief.

Gratis vervoer

Wij bieden u graag gratis vervoer van uw archief aan door middel van een verhuisbus of een aanhanger. Ook kunnen wij de volledige verhuizing voor u uit handen nemen: onze professionele verhuizer kan uw archief ophalen en in uw opslagruimte plaatsen.  Meer weten over archiefopslag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.


Archiefopslag

Archiefopslag Archiefopslag berekenen van het volume;
Weet u niet precies hoeveel ruimte u nodig heeft voor archief opslag? Wij rekenen dit graag voor u uit.

Hoe op te slaan?
Extrabox adviseert hoe uw archief zo efficiënt mogelijk op te slaan. U kan bij ons desgewenst stellingen huren of kopen die precies afgestemd zijn op het volume van uw archief, tevens verkopen wij hoogwaardige archiefdozen.

Hoe te vervoeren?
Extrabox biedt u gratis vervoer aan door middel van een verhuisbus of aanhanger. Ook kunnen wij de volledige verhuizing uit handen nemen, onze verhuizer kan het archief ophalen en in uw opslagunit plaatsen. 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.