Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Contact


Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, tarieven en reserveringen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Is de vestiging naar uw keuze reeds gesloten of in gesprek, dan wordt u doorverbonden met één van onze andere vestigingen of onze telefooncentrale. Extrabox is dus zeven dagen per week, 24 uur per dag te bereiken.
 

Direct contact met één van onze vestigingen

Bel gratis 0800-02 33 156, toets uw viercijferige postcode in en u wordt doorverbonden met de dichtstbijzijnde vestiging. U kunt er ook voor kiezen om uw naam en telefoonnummer achter te laten, zodat wij u terug kunnen bellen of om ons contactformulier in te vullen.  Artikel printen
Contact formulier
 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.