Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Garagebox

Een garagebox huren

Bij Extrabox bent u ook aan het juiste adres voor het huren van een garagebox. Ook hierin zijn wij gespecialiseerd. Niet voor niets dat veel klanten tegenwoordig kiezen voor een garagebox nieuwe stijl in plaats van een garagebox in een woonwijk.

Vanaf 1 mei 2015 beschik Extrabox Nijmegen-Wijchen over volledig gefaciliteerde kleine inpandige bedrijfsunit. Kijk hier voor een volledige omschrijving.
 

De voordelen van een garagebox bij Extrabox

De voordelen van het huren van een garagebox bij Extrabox zijn legio. U kunt namelijk altijd een formaat garagebox huren welke bij uw wensen past. Al onze garageboxen staan in een schone en beveiligde bedrijfshal. Dit is dan ook het grootste verschil tussen een garagebox huren bij Extrabox en een garagebox huren in een woonwijk. Een garagebox in een woonwijk is over het algemeen niet beveiligd, vochtig en heeft geen afmetingen op maat. De keuze voor het huren van een garagebox is dus eenvoudig: Extrabox. 

Kies de vestiging bij u in de buurt

Uw geliefde auto of eventuele andere spullen wilt u natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij u in de buurt hebben. Dat kan met ons uitgebreid aanbod aan Extrabox vestigingen. En bij al deze vestigingen vindt 24 uur per dag en zeven dagen per week camerabewaking plaats. Benieuwd naar onze huurmogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. 


 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.