Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Goederen opslag

Goederenopslag kan zowel voor particulieren als voor bedrijven een interessant iets zijn. Wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen, kan het handig zijn om uw inboedel tijdelijk op te slaan, maar ook als uw bedrijf zo aan het groeien is dat tijdelijke goederenopslag gewoon nodig is om uw voorraad op te kunnen slaan. Goederenopslag van Extrabox is dan een perfecte oplossing. 
 

Al vanaf 1 m3

Bij Extrabox maakt het niet uit hoeveel goederen u op wilt slaan, aangezien wij al opslagruimte vanaf 1 m3 verhuren. Hierdoor heeft u niet te kampen met opslagruimte waar u toch geen gebruik van maakt. Wilt u exact berekenen hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw goederenopslag? Maak dan gebruik van onze ruimtecalculator of neem contact op met één van onze medewerkers. 
 
Alle vestigingen van Extrabox zijn zeven dagen per week van 6.00 tot 23.00 uur geopend. U kunt dus bij uw goederen wanneer u dat wilt.


  
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.