Offerte module - Stap 1 - Zakelijk

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Offerte module - Stap 1 - Zakelijk

Bereken je opslagbehoefte en vraag een offerte aan.

    • Gratis Verhuisbus
    • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)
    • Breed assortiment opslagruimte
start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Huis verkopen? Zo bereid jij je voor op een bezichtiging

11-7-2017

Je huis verkopen gaat sneller als je je goed voorbereidt op de bezichtiging. Dit is namelijk hét moment dat iemand verliefd moet worden op je huis. Of in ieder geval de mogelijkheden moet zien. Presenteer je huis optimaal tijdens een bezichtiging met deze handige tips!

 

Trek de aandacht met goede foto’s

Een goed begin is het halve werk. De meeste mensen starten hun zoektocht naar een koophuis op het internet, door foto’s te bekijken op Funda en websites van makelaars. Goede foto’s zijn dus heel belangrijk! Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met je smartphone, maar een fotograaf weet beter hoe hij dit aan moet pakken. Deze kleine investering levert vaak direct meer bezoekers op.

 

Laat jouw huis van de beste kant zien

Ga je een huis verkopen, dan is het belangrijk dat je het huis van de beste kant laat zien. Waarom ben jij destijds verliefd geworden op dit huis? Was het de lichte woonkamer, strakke keuken of de tuin op het zuiden die je over de streep trok? Benadruk de beste eigenschappen van je huis in je foto’s én tijdens de bezichtiging zelf.

 

Creëer ruimte

Een overvol huis ziet er niet aantrekkelijk uit. Bovendien krijgen je bezoekers zo geen goed beeld van de beschikbare ruimte. Creëer ruimte en ruim je spullen op! Heb je nog geen nieuwe woning en weet je niet waar je al die spullen moet laten? Huur dan tijdelijk een opslagruimte. Je betaalt dan maar een klein bedrag per maand en wie weet verkoop je je huis hierdoor een stuk sneller.

 

Presenteer je woning neutraal

Sommige mensen vinden het lastig om door meubels en spullen heen te kijken. Bijzondere meubelstukken of decoraties zijn tekenend voor de ruimte en niet iedereen vindt jouw spullen mooi. Jouw specifieke smaak is in de ogen van een ander misschien afschuwelijk. Presenteer je woning daarom neutraal, opgeruimd en schoon. Haal dat felgekleurde tapijt weg en hang witte handdoeken in de badkamer. Haal je vensterbanken en keukentafel leeg en beperk het aantal accessoires.

 

Maak het levendig en groen

Geef je huis leven en een frisse uitstraling met bloemen en planten. Een mooie kamerplant in de woonkamer en wat bloemen op de keukentafel doen wonderen. Mensen zijn ‘van nature’ aangetrokken tot de natuur, dus je bezoekers zullen zich hierdoor extra thuis voelen.

 

Zorg voor een lekkere geur

Wist je dat je (onbewust) al je zintuigen gebruikt om een ruimte te ervaren? Dat betekent dat ook geur een belangrijke rol speelt. Dat een frisse geur prettiger is dan een muffe geur hoeven we jou niet te vertellen. Zorg dus dat je van tevoren voldoende frisse lucht binnenlaat. Ga nog een stapje verder en bak een lekkere appeltaart voor de bezichtiging. De heerlijke geur blijft hangen en maakt je woning meteen huiselijk en gezellig.

 

Meer handige tips over het beheren van je spullen lees je op ons blog. Wil je meer informatie over opslagruimte? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee. 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.