Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Klachten


Bent u ergens niet tevreden over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze receptionistes helpen u graag met al uw klachten. Is de receptie reeds gesloten of in gesprek, dan wordt u doorverbonden met één van onze andere vestigingen of de telefooncentrale. 
 
Wilt u direct contact met de Extrabox vestiging bij u in de buurt? Bel dan gratis met 0800-02 33 156, toets uw viercijferige postcode in en wordt verbonden met de dichtstbijzijnde vestiging. U kunt uw naam en telefoonnummer achterlaten, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Of vul ons klachtenformulier in. Artikel printen
Klachten formulier
 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.