Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Kosten opslag

Wanneer u bij Extrabox een opslagruimte huurt, hangt hier natuurlijk een prijskaartje aan vast. Het grote voordeel van Extrabox is dat u al opslagruimtes vanaf 1 m3 kunt huren, waardoor de kosten altijd relatief zijn. En daarnaast bent u bij ons verzekerd van de meest aantrekkelijke kosten voor uw opslagruimte.
 

Hoe bereken ik de kosten van de opslag van inboedel of archief?

Weet u niet precies hoeveel ruimte u nodig heeft en bent u benieuwd wat bijvoorbeeld de kosten voor de opslag van uw inboedel of archief zijn? Maak dan gebruik van onze handige ruimtecalculator of neem vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen. Onze medewerkers staan u graag te woord. 
 
 


  
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.