Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Mini opslag

Ook voor mini opslag voor zowel zakelijk als particulier gebruik bent u bij Extrabox aan het juiste adres. Een mini opslag is een opslagloods in het klein en bij ons al vanaf 1 m3 te huren. Zo’n mini opslag is ideaal voor bijvoorbeeld de opslag van uw winterbanden, seizoensartikelen of voor een gedeelte van de bedrijfsvoorraad. Besluit u bij ons een mini opslag te huren, dan kunt u hier zeven dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur terecht. 
 
Heeft u naast de opslag van uw winterbanden nog meer opslagruimte nodig, maar weet u niet precies om hoeveel kubieke meters het gaat? Maak dan gebruik van onze ruimtecalculator of laat u adviseren door één van onze medewerkers. Met een mini opslag van Extrabox bent u verzekerd van een droge, schone en veilige opslagruimte. 
 

Informeer naar onze mogelijkheden

Met een mini opslag van Extrabox profiteert u van lage prijzen. Kies voor een vestiging bij u in de buurt. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden of vraag direct een offerte aan bij een vestiging naar uw keuze. 


  
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.