Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Spraakmakende ontdekkingen in opslagboxen

2-3-2017
Ben je eigenaar van een opslagbox of ben je op zoek bent naar een geschikte box? Dan ben je ongetwijfeld bekend met het Amerikaanse programma Storage Wars. In het programma worden boxen waarvan de huur niet betaald is geveild onder professionele handelaren in de hoop de waardevolle spullen te pakken te krijgen. Tijdens het programma sta je continu versteld van wat mensen stallen in hun opslagbox. Ben je benieuwd naar wat dit zoal is? In dit artikel zetten wij enkele leuke vondsten op een rij. 

Storage wars

Tijdens het programma Storage Wars volg je professionele kopers die tegen een zo laag mogelijke prijs in beslag genomen opslagboxen proberen op te kopen. Vervolgens wordt geprobeerd om alle spullen die in de box opgeslagen liggen met winst te verkopen. De spullen die gevonden worden doen je soms steil achterover slaan. Dat mensen bepaalde spullen opslaan en vervolgens nooit meer naar om kijken. In enkele gevallen worden er bijzondere kunststukken of andere waardevolle spullen gevonden die tegen de hoofdprijs worden verkocht.

Niet de normale gang van zaken

Een leuk programma om te zien, maar wat betreft Nederland is dit niet de normale gang van zaken. In Nederland wordt in veel gevallen de unit waarvan de huur niet betaald is en de spullen niet zijn opgeëist, onderhand verkocht of weggegeven aan een goed doel of de kringloopwinkel. En dit gebeurt alleen na een lang traject van herinneringen en aanmaningen van het niet betalen van de huur.

Leuke vondsten op een rij

Desalniettemin is het ontzettend leuk om naar het programma te kijken en te zien wat er zoal in de opslagboxen gevonden wordt. Hieronder hebben we een aantal leuke vondsten op een rijtje gezet.

Een ware piratenschat

In een van de afleveringen vond het stel Dan en Laura Dotson een echte schatkist vol met munten en staven van goud en zilver. De kist was zo zwaar dat er meerdere mensen voor nodig waren om de kist op te tillen. Zonder de inhoud van de opslagbox gezien te hebben boden Dan en Laura 1.000 dollar. Uiteindelijk bleek de schat meer dan 500.000 dollar waard te zijn.

Action comic collectie

Een goede comic collectie kan ontzettend veel waard zin. Dit ondervond ook handelaar Darrel Sheets nadat hij een opslagbox voor 2.700 dollar kocht. Hierin vond hij een collectie stripboeken van onder andere X-Men #1 en Spiderman #1. Hij verkocht de collectie uiteindelijk voor $130.000.

Eigendommen van Paris Hilton

Ooit gedacht dat ook Paris Hilton gebruik zou maken van een externe opslagruimte? Het is toch echt zo. Tijdens een van de afleveringen kwam opkoper Nablia Hanniss erachter dat ze een box had opgekocht vol met eigendommen die ooit van Paris Hilton waren geweest. De spullen werden uiteindelijk verkocht voor 10 miljoen dollar.

Natuurlijk zijn bovenstaande vondsten uiterst zeldzaam. Meestal vind je in opslagboxen de gewone spullen zoals banken, tafels, een tuinstel of een postzegelverzameling. Benieuwd waarvoor jij een opslagbox kunt gebruiken? Neem dan eens een kijkje op onze website.   
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.