Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Opslagbox

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke of een vaste opslagbox: bij Extrabox bent u aan het juiste adres. Wanneer u besluit om bij ons een opslagbox te huren, maakt u gebruik van het self-storage principe. Wij verhuren onze opslagboxen zowel aan particulieren als aan bedrijven. Dus of u nu uw inboedel wilt opslaan of een ruimte zoekt voor extra voorraad: een opslagbox huren is de juiste oplossing.
 

Zeven dagen per week geopend

De vestigingen van Extrabox bieden een groot aantal voordelen. Als u bij ons een opslagbox wilt huren, bent u verzekerd van een schone, droge en veilige opslagbox. Daarnaast kunt u zeven dagen per week van 6.00 tot 23.00 uur in al onze vestigingen terecht. Wilt u een opslagbox voor alleen seizoensartikelen huren? Dat kan ook! Wij verhuren namelijk al opslagruimte vanaf 1 m3. 
Weet u niet precies hoeveel kubieke meters opslagruimte u nodig heeft? Ga er dan vanuit dat in een opslagbox van 6 m3 ongeveer 60 verhuisdozen passen, maak gebruik van onze ruimtecalculator of neem vrijblijvend contact met ons op. Weet u al wat voor opslagbox u wilt huren? Vraag dan direct een offerte aan. 


  
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.