Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Opslagruimte

In bepaalde situaties kan het voorkomen dat u tijdelijk of permanent een opslagruimte nodig heeft. Zo’n opslagruimte kunt u huren bij Extrabox. Redenen waarom u een opslagruimte nodig heeft? Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van uw inboedel bij een verhuizing, een ruimte voor bepaalde seizoensartikelen of het opslaan van bijvoorbeeld extra voorraad of uw archief. U ziet het al: bij Extrabox kunt u zowel particulier als zakelijk terecht voor het huren van een opslagruimte.

Huren tegen een aantrekkelijk tarief

Of u nu een opslagruimte voor uw complete inboedel of voor een kleine voorraad wilt huren: bij ons kan het allemaal en dat tegen een aantrekkelijk tarief. Bij ons huurt u al een opslagruimte vanaf één kubieke meter. Weet u niet precies hoeveel opslagruimte u nodig heeft? Maak dan gebruik van onze ruimtecalculator of laat u adviseren door de medewerkers van Extrabox.
Wanneer u besluit om bij ons een opslagruimte te huren, bent u verzekerd van een droge, schone én veilige opslagruimte. Bij alle Extrabox vestigingen vindt 24 uur per dag, zeven dagen per week, camerabewaking plaats. En daarnaast kunt u zelf zeven dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, bij uw opslagruimte terecht. Benieuwd naar onze huurmogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.Referenties

Ruud en Ineke Harmsen
“We wilden niet afhankelijk zijn van familie en vrienden en altijd bij onze spullen kunnen als we terug in Nederland waren”, aldus Ruud en Ineke. De keuze voor Extrabox was snel gemaakt. Dichtbij, zeer vriendelijke medewerkers, een veilige plek en altijd bereikbaar. 

De spullen bij Extrabox worden binnenkort opgehaald. “We zullen ze wel missen bij Extrabox”. “De medewerkers waren altijd vriendelijk, namen tijd voor een praatje en een kopje koffie stond direct voor ons klaar. Dat maakte het voor ons een stuk gezelliger en dat is ook zeer belangrijk. Echt een fijn bedrijf!”, zeggen Ruud en Ineke heel tevreden.


Klant Van der Moer
Gisteravond omstreeks 18 uur gebruikten wij de Extrabox Aanhanger om de door mij gehuurde opslagunit 4017 leeg te maken.
Alles verliep goed, mede dankzij de duidelijke en welwillende uitleg die ik dinsdagmorgen kreeg van een van u.
Om zowat 20.00 uur parkeerden we de aanhanger ongeschonden aan de daarvoor bestemde paal.
 
Voor deze uitstekende service zeg ik u hierbij hartelijk dank.

Erg enthousiast
Ook wij zijn erg enthousiast over opslag bij Extrabox in Nijmegen ( Wijchen)!!
Keurig gewerkt, nette mensen, sympatiek, nette prijs. Wat wil je nog meer.
Voor een maand hebben wij een box gehuurd i.v.m. een verhuizing, vooral de verhuisbus was een uitkomst.
Ik raad iedereen aan om je opslagruimte bij dit bedrijf te huren, prijs/kwaliteit is prima in orde.
 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.