Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Over Extrabox

Het ontstaan

Self-storage, oftewel externe opslag, is een concept dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het is daar al decennialang een ingeburgerd begrip. In Europa is deze bedrijfsvorm nog vrij nieuw. In 2005 startte het bedrijf Extrabox Self Storage. Toen nog één van de vijf self-storage bedrijven in Nederland. Met een bedrijf als dit moet je besluiten hoe je je wilt profileren en waar je in wilt uitblinken. We leven in een service-economie waarin consumenten heel bewust kiezen met welk bedrijf ze in zee willen gaan. Elk bedrijf streeft naar concurrerende prijzen – of zou dat in ieder geval moeten doen – maar met de service die u biedt kunt u uzelf echt onderscheiden. Vanuit die gedachte is Extrabox Self Storage ontstaan.

Ons uitgangspunt

Het uitgangspunt is dat we onze klanten een degelijk advies geven en helpen een zo voordelig mogelijke oplossing te vinden. Wij zijn een bedrijf dat opslagruimte verhuurt, maar we begrijpen als geen ander dat ons werk niet alleen om opslag draait. Zo bieden we tegen een geringe vergoeding zelfs hulp bij het verhuizen.

Maatwerk

Het is niet eenvoudig om goed in te schatten hoeveel opslagruimte u nodig heeft bij bijvoorbeeld een verhuizing. Daarom berekenen wij dat in overleg met u,want wij kunnen dat als geen ander. Voor de klant levert dat altijd de meest voordelige keuze op. En mocht de klant onverwacht meer of minder ruimte nodig hebben, dan is dat ook geen enkel probleem. Met het grootste assortiment verschillende opslagruimtes in Nederland, vinden we altijd wel een passende oplossing. Niet voor niets dat inmiddels al ruim 7000 huurders, zowel zakelijk als particulier, u zijn voorgegaan. Multinationals als Coca Cola en Lays Chips maken ook gebruik van de opslagunits van Extrabox.

Onze missie

De missie van Extrabox is het verstrekken van heldere informatie en het bieden van veilige en betrouwbare opslagmogelijkheden. 


Artikel printen 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.