Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...


Self storage

Self-storage, ook wel bekend als self-service opslag, is een (mini) opslagruimte voor allerlei goederen voor zowel particulieren als bedrijven. Voor u als particulier is self-storage bij Extrabox ideaal wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen of te kampen heeft met (tijdelijk) ruimtegebrek. Bedrijven maken hier meestal gebruik van om inventaris, archief of voorraad op te slaan. Het grote voordeel? De prijzen van self-storage ten opzichte van het huren van een pand en het feit dat u geen lange opzegtermijn heeft. 
 

Aantrekkelijke self-storage prijzen

De aantrekkelijke prijzen die wij voor self-storage hanteren zijn afhankelijk van de gehuurde ruimte. U heeft de keuze uit units, boxen en kluizen van verschillende formaten. Al deze ruimtes zijn schoon en beveiligd én door u als huurder zelf af te sluiten met een slot. U bent dus de enige die in uw gehuurde ruimte kunt komen. Een self-storage exploitant neemt nooit het bezit, de zorg, het gezag of de controle van de inhoud van de opslagruimte, tenzij een retentierecht wordt opgelegd wegens niet-betaling van de huur.
Heeft u geen idee hoeveel self-storage ruimte u nodig heeft? Maak dan gebruik van onze ruimtecalculator


  
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.