Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...

12
208

Verhuistips

Om uw verhuizing optimaal te laten verlopen, bieden wij van Extrabox u een aantal verhuistips op het gebied van opslag en inpakken. Naast tips omtrent het verhuizen bieden we ook een variëteit aan producten, zodat u uw goederen en producten veilig en efficiënt kunt opslaan.

Opslagtips

Bij verhuistips denken we bij Extrabox al snel aan opslagtips. Wij adviseren om de gehele inhoud van uw opslagruimte te gebruiken, aangezien deze ruimte meer biedt dan u denkt, zorg wel altijd voor een vrije doorgang. U huurt namelijk kubieke meters en geen vierkante meters. Om de inhoud optimaal te gebruiken is het aan te raden om een plattegrond te maken. Op deze plattegrond is het handig om aan te geven welke spullen vooraan geplaatst dienen te worden: de spullen die u vaak gebruikt. Indien er sprake is van gestapelde dozen is het een aanrader om een ladder in de opslagruimte neer te zetten om de bovenste spullen te kunnen bereiken.

Inpaktips

Tips rondom het verhuizen, betekent ook inpaktips. Het allerbelangrijkste is om het juiste verpakkingsmateriaal te gebruiken. Vuilniszakken zijn bijvoorbeeld een vorm van het foute verpakkingsmateriaal. Daarnaast hoeft het niet perse voordelig te zijn om alleen maar grote dozen te gebruiken. Zware voorwerpen zoals boeken en borden kunt u juist beter in kleinere dozen opslaan. Gebruik de grote dozen voor kussens, dekens en beddengoed. Verpakte dozen moeten gemakkelijk opgetild kunnen worden, dus vol=vol.

Tijdens het inpakken zult u wel weten wat in welke doos zit, maar weet u dit over een half jaar ook nog steeds? Label elke doos middels stiften of etiketten en geef, indien nodig, ook op elke doos de bovenkant aan. Zeker wanneer er breekbare spullen inzitten.

Maak spullen die kleiner gemaakt kunnen worden ook kleiner. Niets is zo onhandig dan het sjouwen met logge en grote spullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedbodem of een kast. Wanneer u deze spullen uit elkaar houdt, is het wel belangrijk dat u middels folie alles bij elkaar houdt. Handig wanneer het bed of de kast weer in elkaar gezet moet worden.

Onze winkel voor uw verhuizing

In onze winkel vindt u onder andere:

•    Dozen zoals verhuisdozen, boekendozen en garderobedozen
•    Inpakpapier
•    Noppenfolie
•    en 2-persoons matrashoezen
•    Stoel- en bankhoezen
•    Afdekfolie
•    Verhuisdekens
•    Etiketten
 Artikel printen 


 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.