Chat with us, powered by LiveChat

Een opslagruimte huren voor je verhuizing 

Ga je verhuizen en staan je meubels in de weg? Dan kun je ze beter tijdelijk ergens anders opslaan. Bij Extrabox kun je terecht voor een opslagruimte met een formaat dat jij nodig hebt. Je huurt al een ruimte vanaf 1 m3. Hier passen 60 verhuisdozen in! Je spullen staan droog en veilig en je profiteert van diverse voordelen. We begrijpen dat er veel komt kijken bij een verhuizing en we staan graag voor je klaar om je te ondersteunen en ontzorgen. Zoek je een verhuisbus, extra verpakkingsmateriaal of extra hulp? Geen probleem! We denken met je mee. 

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Een verhuizing brengt veel werk met zich mee. Het is praktisch om je spullen zoals meubels en servies even tijdelijk ergens anders te plaatsen. Bovendien verkleint dit de kans op beschadiging van je waardevolle spullen. Bij Extrabox ben je aan het juiste adres voor een geschikte opslagruimte in ieder gewenst formaat. Hier staan je spullen droog en veilig. Alleen met een persoonlijke toegangscode heb je toegang tot het terrein en je ontvangt een eigen slot voor je opslagunit. Weet je niet hoeveel ruimte je nodig hebt om je meubels in op te slaan? Wij helpen je graag met berekenen van het juiste formaat. 

Profiteer van de volledige verhuisservice

Wanneer je gaat verhuizen kun je natuurlijk wel een helpende hand gebruiken. Deze helpende hand biedt Extrabox in de vorm van de speciale verhuisservice. Bij ons huur je namelijk niet alleen een eenvoudig bereikbare en voordelige opslagruimte. Indien gewenst helpen we je met het ophalen en opslaan van je spullen in je opslagbox. Bovendien kun je bij ons terecht voor extra verhuis- en verpakkingsmateriaal en maak je gratis gebruik van een verhuisbus*. Verhuizen was nog nooit zo eenvoudig. 

Gratis advies en hulp bij verhuizing

Wil je gebruik maken van onze verhuisservice? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Op de door jou aangegeven dag en tijdstip staat een van onze medewerkers klaar om je te helpen. Samen met onze chauffeur laad je spullen in de bus om die vervolgens naar de opslagruimte te rijden. Wil je enkel een opslagbox huren of heb je andere vragen? Ook dan helpen we je graag. 

Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.