Stap 1

Bedankt!


Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
1. Offerte module
Stap 1

Eenvoudig informatie aanvragen

  • Gratis Verhuisbus  
  • Veilig en betrouwbaar (geen verborgen kosten)  
  • Profiteer van onze vaste lage prijzen

start
2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag?
1-2m3
Hoeveel opslagruimte heb je nodig?
Hoeveel is een kuub, ofwel 1M3?
volgende stap
3. Onze offerte
1. Offerte module 2. Hoeveel opslag? 3. Onze offerte
Geschatte opslagruimte U kunt nu kiezen hoe wij u het beste verder kunnen helpen. We bellen of mailen u graag voor een persoonlijk advies.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
verstuur
Bezig met verzenden...

962011_45251_PM_file1_Verhuizen.jpg
9
10

Verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen, kunt u natuurlijk wel een helpende hand gebruiken. Deze helpende hand bieden we bij Extrabox aan in de vorm van onze verhuisservice. Met deze verhuisservice helpen we u niet met het verhuizen zelf, maar wel met het ophalen en opslaan van uw spullen in één van onze vestigingen. Heeft u moeite om uw goederen zelf op te slaan in onze opslag? Dan helpen wij u graag. Uw opslag is onze zorg!

 

Verhuisservice op afspraak

Op afspraak kunt u gebruik maken van onze verhuisservice. Op de door u gewenste dag en tijdstip komt één van onze medewerkers voorrijden met een verhuisbus. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw goederen reeds op de begane grond staan. Samen met onze chauffeur laadt u uw spullen in de bus, om vervolgens naar een opslagruimte op een locatie naar uw keuze te rijden. 
 
Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het verhuizen? Maak dan gebruik van onze verhuisservice door contact op te nemen. Artikel printenVerhuizen? makkelijk via Extrabox

Verhuizen?  makkelijk via Extrabox


 
 
hoeveel is een kuub Meer dan u denkt Hoeveel een kubieke meter is hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling bij kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 2 tot 3m2 vaak al ruimschoots voldoende.