Extrabox rss https://www.extrabox.nl/ Mon, 25 Sep 2017 02:35:12 GMT Extrabox; opslagruimte, opslagruimte huren, huur opslagruimte <![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/5-tips-voor-een-gouden-vondst-in-de-kringloopwinkel Op 7 oktober is het feest bij ruim 150 kringloopwinkels in Nederland, want de eerste zaterdag van oktober is Nationale Kringloopdag (NKD). Met deze dag willen de winkels het hergebruik van producten bevorderen. Daar staan we helemaal achter! Iedere winkel viert het op zijn eigen manier, meestal met hapjes, drankjes, een lekker muziekje en activiteiten. Hét moment om eens langs te gaan. Om jouw bezoek nog waardevoller te maken hebben we 5 tips op een rijtje gezet.

Bekijk echt álles
Kringloopwinkels zijn vaak vol en alle spullen staan dicht op elkaar. Laten we eerlijk zijn, een groot gedeelte van de spullen is gewoon troep. Het is de kunst om juist de pareltjes te vinden tussen die enorme hoeveelheid spullen. Dit betekent dat je grondig te werk moet gaan. Een hoek overslaan omdat de sfeer je niet aanstaat is geen slim idee. Op die lelijke houten kasten kan een fantastische accessoire staan en tussen die oude banken vind je misschien wel dé perfecte salontafel. Neem daarom de tijd en bekijk echt alles.

Zoek niet het perfecte item, maar de perfecte combinatie
Ben je op zoek naar de perfecte kast? Grote kans dat je deze niet meteen tegenkomt bij de kringloopwinkel. Met het perfecte item in je hoofd beperk je jezelf enorm. Bedenk daarom in welke stijl of sfeer jij je huis of kantoor wil inrichten. Welke items passen daarbij? Misschien staat die ene vaas fantastisch op het kastje van oma, terwijl je de vaas op zichzelf niet heel speciaal vindt.

Denk een stap vooruit
Spullen uit de kringloopwinkel gaan je het meeste opleveren als je er zelf ook nog wat energie en tijd in wil steken. Een oud tv-meubel wit schilderen geeft bijvoorbeeld al een heel ander effect. Of wat denk je van een nieuwe stoffering voor die versleten fauteuil? Als je met die bril op naar de spullen in de kringloopwinkel kijkt zie je ineens veel meer mogelijkheden!

Stap uit je comfortzone
Makkelijker gezegd dan gedaan, maar stap eens uit je comfortzone! Veel mensen zijn gewend om altijd naar dezelfde soort spullen te kijken. Waarschijnlijk heb je een voorkeur voor bepaalde kleuren en vormen en alles wat daar vanaf wijkt is geen optie. Probeer met een open mind de kringloopwinkel in te lopen en mogelijkheden te zien in ander soort spullen. Dat in eerste instantie vreemde kastje of aparte kleur bank wordt misschien wel je favoriete eyecatcher in je woonkamer.

Ga regelmatig naar de kringloopwinkel
Die gouden vondst in de kringloopwinkel heeft soms wat meer tijd nodig. Probeer daarom niet geforceerd in je eerste bezoek het beste item mee naar huis te nemen. Is er vandaag niets wat de moeite waard is? Dan probeer je het de volgende keer nog eens. Een kringloopwinkel krijgt constant nieuwe items binnen, dus de kans op die gouden vondst is een stuk groter als je regelmatig binnenstapt.

Meer tips lezen over slim omgaan met je spullen? Houd ons blog dan zeker in de gaten!

]]>
Mon, 18 Sep 2017 09:35:47 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/extrabox-vestiging-eindhoven-best-vertelt Iedereen die opslag huurt heeft een eigen verhaal en zo maken we van alles mee. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en met meer dan 10 jaar ervaring in opslag vinden we altijd een oplossing. Benieuwd naar de mensen achter Extrabox? Maak in dit artikel kennis met Patricia Boxelaar, vestigingsmanager Extrabox Eindhoven / Best.


Leuk om kennis te maken, Patricia! Wie ben je en wat doe je?
Hoi! Ik ben dus Patricia, getrouwd met Paul en moeder van Mart en Lynn. Ik werk nu 2,5 jaar bij Extrabox in Best samen met een groepje topcollega’s. Door de sportiviteit van mijn kinderen ben ik regelmatig te vinden bij FC Eindhoven AV. Verder houd ik van wandelen met onze hond Figo.

Met hoeveel mensen werken jullie bij Extrabox Eindhoven / Best?
We zijn hier in totaal met 5 personen. Ik werk samen met Adrienne (dinsdag), Jori (zaterdag) en Pascal en Harmi die ons vestiging zo mooi schoon en netjes houden. Deze vestiging in Best bestaat in november alweer 12 jaar.

Hoe ziet je werkdag eruit?
De werkdag wordt voor het grootste gedeelte bepaald door nieuwe aanvragen en telefoontjes. In de ochtend ben ik meestal bezig met nieuwe klanten helpen. Ik geef ze de juiste informatie over wat er mogelijk is en welke maat opslag bij ze past. We verhuren regelmatig onze verhuisbus en aanhanger. Ik doe ook administratief werk en houd de wachtlijst in de gaten. Verder plan ik periodiek onderhoud om te zorgen dat alles goed werkend en schoon blijft. Geen enkele werkdag is hetzelfde!

Waarvoor worden opslagboxen gebruikt?
Er zijn allerlei redenen waarom mensen een opslagbox huren. Tegenwoordig zie ik veel mensen die hun huis heel snel verkopen en tijdelijk opslag zoeken voor hun meubels. Ze wonen dan even in een challetpark totdat hun nieuwe huis klaar is. Ook ontvangen we veel studenten die een halfjaar in het buitenlang gaan studeren en hun kamer onderverhuren. Of bedrijven die opslag van reclame- en promotiemateriaal nodig hebben. Voor zakelijke huurders is onze locatie heel handig, omdat wij ook pakketjes aannemen en in hun unit plaatsen. Dan hoeven ze daar niet voor thuis te blijven.

Wat is het meest bijzondere dat je hebt meegemaakt?
Het Jeugdjournaal is een keer op bezoek geweest! Het was leuk om de opnames mee te maken en onze vestiging daarna op tv te zien. Ook hebben we politie speurhonden op visite gehad. Zo knap dat die honden in onze grote hal door een roldeur heen 1 pilletje kunnen ruiken. Vooral omdat er zoveel inboedels liggen die waarschijnlijk allemaal hun eigen geur meenemen. Wel een geruststelling om te weten dat hier dus niks “geks” ligt opgeslagen.

Heb je nog tips voor mensen die spullen willen opslaan?
Informeer tijdig en maak een reservering! Nu de huizenmarkt weer vol in beweging is, is er veel vraag naar opslagruimtes. Door optijd te reserveren ben je er zeker van dat je de opslagruimte kunt huren die bij jou past. Maak daarbij ook gebruik van de mogelijkheid om de vestiging eens te bezoeken. Je weet dan precies wat je kan verwachten en wij kunnen beter maatwerk advies geven. Tot snel?

]]>
Tue, 05 Sep 2017 10:45:53 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/wie-wat-bewaart-die-heeft-wat-deze-dingen-gooi-je-nooit-weg ‘Ontspullen’ is een ware trend en op het internet vind je dan ook bergen met tips om je huis op te ruimen en spullen weg te gooien. Praktisch, maar voorkom wel dat je in een opwelling spullen weggooit waar je later spijt van krijgt. Met onze jarenlange ervaring met opslag hebben we een goed beeld gekregen van welke spullen waardevol zijn en welke niet. Graag delen we met jou: deze dingen gooi je nooit weg!

Computer én extra opslagruimte
Waar je vroeger niet om een gigantische berg papierwerk heen kon is tegenwoordig bijna alles gedigitaliseerd. Van je zakelijke administratie tot complete fotoalbums, je slaat ze gewoon op in de cloud. Hartstikke handig, want je bespaart zo flink wat ruimte. Toch is het niet altijd slim om ‘je hele leven’ alleen op de cloud op te slaan. Investeer in een goede computer mét extra (externe) opslagruimte, zodat je er zeker van bent dat jouw bestanden veilig en bovendien altijd toegankelijk zijn.

Herinneringen
Zoek je naar tips om je huis of kantoor op te ruimen? Dan lees je soms adviezen om ook je herinneringen te digitaliseren. Een foto maken van die mooie kindertekening bijvoorbeeld. Als het aan ons ligt laat je deze adviezen compleet links liggen! Een foto is namelijk totaal niet hetzelfde als de originele tekening in je handen houden. Dit geldt ook voor een mapje foto’s op je computer. Samen bladeren door een fotoalbum is toch veel leuker? Zo komen je herinneringen tenminste écht tot leven. Wij zien zeker toegevoegde waarde in een klein doosje vol met prachtige tastbare herinneringen.

Spullen van emotionele waarde
Een ketting van je overleden oma of de eerste knuffel die je als baby hebt gekregen. Dit soort spullen zijn in principe niet veel waard, maar er zit wel emotionele waarde aan. Ze doen je denken aan vroeger of zijn het laatste tastbare wat over is van iemand die je dierbaar is. Gooi je ze weg? Daar krijg je zeker spijt van. Zorg dat je spullen van emotionele waarde goed en veilig bewaart. Ze zijn namelijk onvervangbaar.

Bijzondere exemplaren
We zijn tegenwoordig gewend om onze spullen regelmatig te vervangen door nieuwere en betere producten. Oók als de oude producten nog prima werken. Zonde, want sommige oudere exemplaren zijn uiteindelijk veel meer waard. Denk aan de eerste druk van een bijzonder boek, items met handtekening van de maker of oude analoge camera’s. Jaren later zijn ze misschien veel geld waard of vertellen ze veel over onze geschiedenis. Niet gek dus, dat mensen soms veel geld betalen voor antieke items. Denk dus goed na voordat je deze bijzondere exemplaren weggooit.

Administratie en archief
Het is altijd verstandig om een goede administratie vast te leggen op papier. Als je zelfstandig ondernemer bent is dit zelfs verplicht. Maar ook als particulier is een digitale administratie niet de ultieme oplossing. Je financiële administratie is bijvoorbeeld maar beperkt in te zien op de website van je bank. Zoek je gegevens van jaren geleden? Grote kans dat je deze niet meer kunt bekijken. Het wekelijkse bankafschrift op papier is natuurlijk niet meer van deze tijd, maar een maandelijks of jaarlijks overzicht van je financiële status kan nooit kwaad. Zo weet je zeker dat je gegevens vindbaar zijn als jij je nodig hebt.

Spullen efficiënt opslaan
Dat je bepaalde spullen beter kan bewaren neemt niet weg dat ze thuis of op kantoor misschien ontzettend in de weg staan. Gelukkig is spullen weggooien niet de enige optie. Wist je dat je al een externe opslagruimte kan huren vanaf 1 m3? Mini opslag of archiefopslag is daarom een praktische én betaalbare oplossing om meer ruimte te creëren in huis of op kantoor.

Meer tips lezen over slim omgaan met de ruimte? Houd ons blog in de gaten of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met het opslaan van spullen 
en helpen je graag. ]]>
Mon, 21 Aug 2017 10:55:29 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/werken-vanuit-huis-zo-creeer-je-een-goede-werkplek
Een plek om te werken
Voor sommige mensen is een tafel met een laptop en een goede internetverbinding een prima werkplek. Voor een paar uurtjes is dit geen probleem, maar werk je langer thuis dan kun je beter kiezen voor een plek die alléén bedoeld is om te werken. Zet een bureau neer in de woonkamer, op zolder of in een extra slaapkamer. Zo heb je geen last van afleiding van persoonlijke spullen.

Kies een goed bureau
Een goed bureau is belangrijk voor je werkhouding. Waarschijnlijk doe je zittend werk, dan is een bureau van 65 tot 85 centimeter hoog ideaal. Zorg ervoor dat het blad minimaal 80 cm diep is en 120 cm breed. Zo heb je genoeg ruimte om op de juiste manier achter je computer te zitten en plek over voor papieren en ander materiaal.

Doe de deur dicht
Bezig met een nieuwe werkplek? Kies dan voor een ruimte met een deur. Op die manier kun je de werkruimte afsluiten, waardoor je geen last hebt van bijvoorbeeld andere mensen in huis of huisdieren. Een afgesloten ruimte werkt bevorderend voor de productiviteit. Zodra de deur dicht gaat is de ruimte officieel veranderd in een werkplek en ga je serieus aan de slag.

Goede verlichting

Licht is enorm belangrijk voor je concentratievermogen. Heb je slecht licht, dan wordt het kijken naar een beeldscherm een stuk vermoeiender. Bovendien associeert je lichaam donker met rusten en slapen. Probeer in eerste instantie altijd zoveel mogelijk daglicht binnen te krijgen. Zet je bureau dus bij voorkeur bij een raam. Is het daglicht wat beperkt? Kies dan voor kunstmatig licht met hetzelfde effect. Een andere manier om het daglicht te verspreiden is een spiegel om te hangen die het licht weerkaatst.

Houd rekening met arboregels
Als thuiswerker val je onder de Arbeidsomstandighedenweten. Dit betekent dat er wel regels gelden voor je werkplek, maar deze zijn minder streng dan de regels voor een bedrijf. Ben je in loondienst, maar werk je veel thuis? Dan moet je werkgever officieel de risico’s van thuiswerken met je bespreken. Op de website van de Rijksoverheid lees je meer over de arboregels voor thuiswerkers.

Creëer (opberg)ruimte
Werk je veel of volledig vanuit thuis, dan heb je opbergruimte nodig. Tegenwoordig werk je zoveel mogelijk in de cloud, maar als je zelfstandig ondernemers bent ben je verplicht om ook een fysiek archief bij te houden. Zorg dus voor een goede archiefkast en handige opbergmaterialen zoals mappen. Heb je geen ruimte voor een archief of andere spullen? Huur dan een externe opbergruimte, bijvoorbeeld speciaal voor archiefopslag.

 Nieuwsgierig naar meer handige tips over ruimte creëren? Houd dan ons blog in de gaten of bekijk onze website voor meer informatie. Neem bij vragen ook gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

]]>
Mon, 07 Aug 2017 09:29:42 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/7-slimme-tips-voor-het-inrichten-van-je-opslagbox Ga je een opslagbox huren, dan wil je efficiënt gebruik maken van de ruimte. Je betaalt per m3, dus met het praktisch inrichten van je opslagbox bespaar je direct geld. We helpen je graag op weg met deze 7 slimme tips voor het inrichten van je opslagbox.

 

Bereken de ruimte

Inventariseer welke spullen je extern wil opslaan en bereken hoeveel ruimte je precies nodig hebt. Je kunt onze handige Ruimte Calculator gebruiken. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact op met een expert. Bij Extrabox hebben we veel ervaring met het inrichten van opslagruimte en adviseren we je graag.

 

Maak een plan

Nu je weet welke spullen in welke ruimte moeten passen kun je aan de slag met een plan. Je kunt de plattegrond op papier schetsen, of gebruik maken van een online tool zoals Floorplanner of Sweet Home 3D. Tip: Moeten de spullen goed bereikbaar blijven? Maak dan een loopruimte in het midden. Zorg ook dat de spullen die je vaak nodig hebt binnen handbereik staan.

Verpak de spullen goed

Verpak je spullen goed en het inruimen van je opslagbox wordt een koud kunstje. Een (verhuis)doos is een praktisch middel, omdat je vierkante verpakkingen gemakkelijk kunt stapelen. Gebruik voor stoffen producten (zoals gordijnen en kussens) een vacuüm verpakking. Hiermee bespaar je veel ruimte! Vergeet de verpakkingsmaterialen voor breekbare spullen niet. Noppenfolie werkt bijvoorbeeld prima.

 

Label de dozen

Zorg dat je van de buitenkant kunt zien wat er in de dozen of verpakking zit. Label daarom alle dozen! Hiermee voorkom je dat je achteraf uren loopt te zoeken naar dat ene item. De volgende tip is misschien een open deur, maar verpak spullen die ‘bij elkaar horen’ ook echt bij elkaar. Werk hierbij met logische categorieën.

 

Maak gebruik van tools

Een opslagbox vullen kost flink wat energie. De juiste hulpmiddelen maken het werk een stuk lichter en gemakkelijker. Meestal kun je gebruik maken van een aantal tools van de verhuurder. Bij Extrabox ontvang je bijvoorbeeld gratis verpakkingsmateriaal, verhuisdozen en kun je gebruik maken van een gratis verhuisbus*.

 

Houd rekening met gewicht

Heb je alles netjes voorbereid en ben je zo ver om de opslagbox daadwerkelijk te vullen? Houd dan rekening met het gewicht van de verschillende dozen. Plaats zware dozen onderop en werk zo naar boven toe. De lichtste en meest breekbare spullen plaats je bovenaan.

 

Gebruik de wanden

Simpelweg dozen stapelen heeft een groot nadeel: niet alle spullen zijn gemakkelijk bereikbaar. Heb je de onderste doos nodig, dan moet je de hele stapel verplaatsen. Met een stelling, rek of kast tegen de muur voorkom je dit soort onhandigheden. Plaats de dozen in een stelling en je kunt overal gemakkelijk bij. Met deze 7 tips is het inrichten van je opslagbox een eitje!

 

Meer handige tips lezen? Bekijk ons blog of neem contact met ons op voor meer informatie. Met onze jarenlange ervaring in opslagruimtes weten wij precies wat jij nodig hebt!

]]>
Mon, 24 Jul 2017 09:24:00 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/huis-verkopen-zo-bereid-jij-je-voor-op-een-bezichtiging Je huis verkopen gaat sneller als je je goed voorbereidt op de bezichtiging. Dit is namelijk hét moment dat iemand verliefd moet worden op je huis. Of in ieder geval de mogelijkheden moet zien. Presenteer je huis optimaal tijdens een bezichtiging met deze handige tips!

 

Trek de aandacht met goede foto’s

Een goed begin is het halve werk. De meeste mensen starten hun zoektocht naar een koophuis op het internet, door foto’s te bekijken op Funda en websites van makelaars. Goede foto’s zijn dus heel belangrijk! Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met je smartphone, maar een fotograaf weet beter hoe hij dit aan moet pakken. Deze kleine investering levert vaak direct meer bezoekers op.

 

Laat jouw huis van de beste kant zien

Ga je een huis verkopen, dan is het belangrijk dat je het huis van de beste kant laat zien. Waarom ben jij destijds verliefd geworden op dit huis? Was het de lichte woonkamer, strakke keuken of de tuin op het zuiden die je over de streep trok? Benadruk de beste eigenschappen van je huis in je foto’s én tijdens de bezichtiging zelf.

 

Creëer ruimte

Een overvol huis ziet er niet aantrekkelijk uit. Bovendien krijgen je bezoekers zo geen goed beeld van de beschikbare ruimte. Creëer ruimte en ruim je spullen op! Heb je nog geen nieuwe woning en weet je niet waar je al die spullen moet laten? Huur dan tijdelijk een opslagruimte. Je betaalt dan maar een klein bedrag per maand en wie weet verkoop je je huis hierdoor een stuk sneller.

 

Presenteer je woning neutraal

Sommige mensen vinden het lastig om door meubels en spullen heen te kijken. Bijzondere meubelstukken of decoraties zijn tekenend voor de ruimte en niet iedereen vindt jouw spullen mooi. Jouw specifieke smaak is in de ogen van een ander misschien afschuwelijk. Presenteer je woning daarom neutraal, opgeruimd en schoon. Haal dat felgekleurde tapijt weg en hang witte handdoeken in de badkamer. Haal je vensterbanken en keukentafel leeg en beperk het aantal accessoires.

 

Maak het levendig en groen

Geef je huis leven en een frisse uitstraling met bloemen en planten. Een mooie kamerplant in de woonkamer en wat bloemen op de keukentafel doen wonderen. Mensen zijn ‘van nature’ aangetrokken tot de natuur, dus je bezoekers zullen zich hierdoor extra thuis voelen.

 

Zorg voor een lekkere geur

Wist je dat je (onbewust) al je zintuigen gebruikt om een ruimte te ervaren? Dat betekent dat ook geur een belangrijke rol speelt. Dat een frisse geur prettiger is dan een muffe geur hoeven we jou niet te vertellen. Zorg dus dat je van tevoren voldoende frisse lucht binnenlaat. Ga nog een stapje verder en bak een lekkere appeltaart voor de bezichtiging. De heerlijke geur blijft hangen en maakt je woning meteen huiselijk en gezellig.

 

Meer handige tips over het beheren van je spullen lees je op ons blog. Wil je meer informatie over opslagruimte? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee.

]]>
Mon, 10 Jul 2017 11:16:23 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/verzamelwoede-met-deze-tips-houd-je-het-in-de-hand Veel spullen in je huis of bedrijf zorgen ervoor dat je minder ruimte overhoudt en het overzicht sneller verliest. De inmiddels populaire stroming van minimalisten gaat uit van het idee dat het leven simpeler wordt met minder spullen. Is dat precies waar jij behoefte aan hebt? Lees dan deze tips om jouw verzamelwoede in de hand te houden.

1 jaar niet gebruikt? Weggooien!

Begin met een grote schoonmaak! Bekijk welke spullen je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Alles wat je het afgelopen jaar niet hebt gebruikt kan weg. Dat klinkt heel streng, maar als je het een jaar lang niet hebt gemist, hoe groot is de kans dat je het het komende jaar wel nodig gaat hebben?

Voegt het iets toe aan je leven?

Dit trucje kan je toepassen bij het kopen van nieuwe producten én het opruimen van oude spullen. Vraag jezelf af: voegt het iets toe aan mijn leven? Is het antwoord ‘nee’ dan hoort het niet thuis in jouw huis. Heb je veel decoratie zoals kaarsjes, vazen, schilderijen? Kies dan alleen de allermooiste uit. Een decoratief artikel komt het beste tot zijn recht in een rustige omgeving. Vele spullen naast elkaar werkt dus averechts!

Ga voor kwaliteit

Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Dit geldt bijvoorbeeld voor kleding, maar ook gereedschap en kantoorbenodigdheden. Je hebt meer aan 5 goede, fijne truien die je prima kan combineren met andere kledingstukken dan 20 truien die je (bijna) nooit draagt omdat ze net niet aan je eisen voldoen. Kortom: koop alleen spullen waar je helemaal tevreden over bent en ga voor kwaliteit.

Maak gebruik van mini opslag

Heb je spullen die je weinig gebruikt, maar die wel belangrijk voor je zijn? Sla ze extern op! Met miniopslag blijven je spullen droog, schoon en veilig, zonder dat ze ongewenst veel plek in beslag nemen. Mini opslag is ideaal voor seizoenartikelen zoals een snowboard of een skipak, maar ook voor erfstukken en andere spullen van (emotionele) waarde.

Sla je archief extern op

Als persoon en op je werk krijg je te maken met administratie. Voor je maandelijkse financiën, een spaarplan of verzekeringen bijvoorbeeld. Het is belangrijk om je administratie goed te bewaren, maar het is zonde om hier je kostbare kastruimte voor op te offeren. Eerlijk is eerlijk: hoe vaak kijk je nog naar je administratie van vorig jaar? Waarschijnlijk nooit! Sla je archief daarom extern op. Een kleine opslagruimte (mini opslag) hoeft helemaal niet veel te kosten.


Lees meer handige tips over het beheren van je zakelijke én privé spullen op ons blog of neem een kijkje op onze website. 

]]>
Mon, 19 Jun 2017 14:56:47 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/een-klein-appartement-zo-creeer-je-meer-ruimte Maak een plan op papier Woon je al een tijdje in hetzelfde appartement? Dan is de kans groot dat je gewend bent aan meubelstukken op een bepaalde plek. Wil je extra ruimte creëren, dan moet je creatief te werk gaan. Bekijk de ruimte eens helemaal opnieuw en begin met een plan. Teken een plattegrond van je woning op papier en gebruik een potlood om verschillende mogelijkheden te schetsen. Zo zie je ineens nieuwe kansen!

Kies voor lichte kleuren

Een lichte ruimte oogt groter. Kies daarom altijd voor lichte kleuren op de muur. Ook grote meubels zoals kasten en een bank ogen ruimer in een lichtere tint. Wit is de perfecte basiskleur en dit kun je prima combineren met verschillende pastelkleuren. Of wat dacht je van de populaire kleur mintgroen? Dit oog lekker fris en ruimtelijk en is zeker niet saai. Laat de lichte kleuren extra tot hun recht komen en laat meer zonlicht binnen! Kies bijvoorbeeld voor doorzichtige gordijnen.

Gebruik de muren

Is je vloeroppervlakte beperkt, gebruik dan op de ruimte op de muren. De meeste mensen gebruiken de wand om mooie accessoires of schilderijen op te hangen, maar het kan praktischer. Bevestig dat handige kastje wat nu in de hoek staat aan de muur of ga de hoogte in met een smalle maar hoge kast. Denk bijvoorbeeld ook aan een handig spiegelkastje in de badkamer of een boekenplank boven de deur. Zo creëer je extra opbergruimte zónder (veel) kostbare ruimte in te nemen.

Beperk je spullen

Een ruimte die helemaal vol staat oogt al snel rommelig. Meer ruimte creëren betekent soms letterlijk afscheid nemen van spullen. Welke spullen heb je het afgelopen jaar niet gebruikt maar nemen wel ruimte in beslag? Wees eerlijk naar jezelf: je hebt deze spullen niet nodig. Doe ze weg! Voor de spullen die je weinig gebruikt, maar die wel belangrijk zijn zoek je een andere oplossing. Wist je bijvoorbeeld dat je mini opslag kunt huren? Dit kan vanaf 1 m3 en is ideaal voor het bewaren van je archief of administratie en seizoensgebonden spullen zoals een skipak of surfplank. Meer handige tips over ruimte en opbergen lees je op ons blog. Wil je meer weten over externe opslagruimte? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website! ]]>
Wed, 07 Jun 2017 10:15:00 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/bespaar-met-zakelijke-opslagruimte Komt uw bedrijf altijd ruimte te kort? Dan biedt zakelijke opslagruimte een uitkomst. Opslagruimte huren is namelijk vele malen goedkoper dan verhuizen naar een grotere bedrijfs- of winkelruimte. Bovendien is het ook mogelijk om tijdelijk een opslagruimte te huren. Benieuwd naar de mogelijkheden van zakelijke opslagruimte? Hierover leest u in dit artikel.

Tijdelijke opslag voor seizoensdrukte

Heeft uw bedrijf te maken met piekmomenten of seizoensdrukte? Dan heeft u de ene maand meer opslagruimte nodig dan de andere maand. Maak in de drukke maanden slim gebruik van tijdelijke opslag! Zo heeft u geen groter bedrijfspand nodig en betaalt u alleen voor de ruimte die u ook écht gebruikt.

Archief en administratie extern opslaan

Uw administratie en archief zijn belangrijk voor uw bedrijf, maar hoe vaak kijkt u daadwerkelijk in de mappen met oude documenten? Om te voorkomen dat uw archief veel ruimte in beslag neemt op kantoor kunt u kiezen voor archiefopslag. Uw archief is blijft zo schoon, droog en veilig bewaard zónder dat uw kasten uitpuilen met mappen die u nooit gebruikt.

Promotiemateriaal voor beurzen

Beursstands zijn er in veel verschillende soorten en maten en worden gelukkig steeds gebruiksvriendelijker. Hoewel u misschien al gebruik maakt van inklapbare beursstands kunnen deze promotiematerialen toch flink wat ruimte innemen. Gebruik uw kostbare bedrijfsruimte niet voor het opslaan van deze materialen, maar kies voor zakelijke opslag!

Uw voorraad extern opslaan

Heeft u een webshop en werkt u vanuit huis? Kies dan voor een externe opslagruimte voor uw voorraad! Zo hoeft u de ruimte in uw eigen huis niet op te offeren en hebben uw buren geen last van logistiek. Bovendien is zakelijke opslagruimte huren een stuk goedkoper dan verhuizen naar een groter huis.

Tijdelijke opslag voor verbouwing of verhuizing

Gaat uw bedrijf verbouwen, dan staan uw spullen en kantoormeubelen waarschijnlijk in de weg. Het is belangrijk om extra ruimte te creëren zodat uw eigendommen niet beschadigen. Maar wat als u geen ruimte heeft? Huur dan een tijdelijke zakelijke opslagruimte! U betaalt alleen huur voor de maanden dat u de opslag ook écht gebruikt en de verbouwing kan op volle kracht vooruit. Tijdelijke opslag is ook ideaal wanneer uw bedrijf gaat verhuizen.

Gereedschap en apparatuur

Zelfstandige vakmannen zoals tuinmannen, elektriciens en loodgieters hebben vaak veel tools en gereedschappen om hun werk goed te kunnen uitvoeren. Specialisten hebben zelfs materialen voor zeldzame problemen. Deze gereedschappen zijn niet elke dag nodig, dus waar bewaar je ze? Een zakelijk opslagruimte is de perfecte oplossing. Zo loopt u geen risico op inbraak en heeft u meer ruimte in huis.


Wilt u besparen met zakelijke opslagruimte? Extrabox heeft altijd een opslagmogelijkheid die bij u past. Onze opslagruimtes zijn 7 dagen in de week van 06:00 tot 23:00 bereikbaar, waardoor u vrijwel altijd toegang heeft tot u spullen. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. ]]>
Mon, 22 May 2017 11:09:33 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/de-voor-en-nadelen-van-mini-opslag Mini opslag is een opslagloods in het klein. Dit betekent dat je niet direct een grote ruimte hoeft te huren, maar ook kunt kiezen voor een opslagruimte vanaf 1 m3. Benieuwd naar de voor- en nadelen van mini opslag? Hierover lees je meer in dit artikel.

 

De voordelen van mini opslag

Mini opslag is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een kleine opslagruimte. Met mini opslag profiteer je van de volgende voordelen:

• Te huur vanaf 1 m3
Wil je slechts wat kleine spullen opbergen? Dan is mini opslag ideaal. Er zijn al opslagruimtes te huur vanaf 1 m3!

• Lage prijs

Huur je mini opslag, dan kun je rekenen op een lage prijs. Je betaalt namelijk alleen voor de ruimte die je ook écht gebruikt. En dat is super voordelig.

• Ideaal voor seizoenartikelen
Mini opslag is ideaal voor het opbergen van seizoenartikelen zoals winterbanden of kampeerspullen. Staan deze artikelen thuis altijd in de weg? Dan is mini opslag iets voor jou!

Waardevolle spullen schoon, droog én veilig

Spullen van (emotionele) waarde of belangrijke zakelijke documenten wil je graag veilig opbergen. Veel ruimte heb je dan niet nodig, dus mini opslag is ideaal. Zo blijven je spullen droog, schoon en veilig.

 

De nadelen van mini opslag

Mini opslag is niet voor iedereen de beste manier om extra opslagruimte te creëren. Twijfel je of mini opslag bij jou past? Lees dan eerst even deze nadelen:

• Kleine opslagruimte
Kies je voor mini opslag, dan heb je beperkt de ruimte om spullen op te slaan. Dit hoeft geen nadeel te zijn, maar wanneer je veel spullen wil opbergen is mini opslag minder geschikt.

• Weinig ruimte voor groei
Vanwege de beperkte ruimte is mini opslag snel vol. Zoek je een opslagruimte om je zakelijke voorraad op te slaan? Dan is het verstandig om rekening te houden met een mogelijke groei van de voorraad en te kiezen voor een grotere opslagruimte.


Is mini opslag voor jou de perfecte oplossing? Of heb je toch meer opslagruimte nodig? Bij Extrabox vind je altijd een opslagruimte die bij je past. Bekijk onze mogelijkheden op de website of neem contact op voor meer informatie. ]]>
Mon, 08 May 2017 11:11:06 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/5-tips-voor-een-webshop-vanuit-huis Een bedrijf aan huis: mag dat?
Iedereen kan spullen verkopen vanuit huis, bijvoorbeeld via Marktplaats. Dit is natuurlijk toegestaan. Maar verkoop jij spullen vanuit huis via je eigen webshop? Dan kunnen de Belastingdienst en de gemeente dit gaan zien als een bedrijf aan huis. Elke gemeente heeft een eigen regels over een bedrijf aan huis. Informeer dus goed naar de mogelijkheden en beperkingen bij jouw gemeente!

Voorkom overlast

Verricht je commerciële activiteiten vanuit huis, dan wordt daar in Nederland niet snel moeilijk over gedaan. Mits je geen overlast veroorzaakt! Zorg er dus voor dat je buren geen last hebben van jouw werkzaamheden. Gebruik bijvoorbeeld extra isolatie tegen geluidsoverlast. Beheer je de voorraad vanuit huis? Bedenk je dan dat logistiek ook voor de nodige overlast kan zorgen. Bijvoorbeeld omdat er vaak busjes op de stoep staan om pakketjes af te leveren. Probeer alle overlast zo veel mogelijk te beperken en praat erover met je buren. Heeft je omgeving geen probleem met jouw webshop, dan heeft de gemeente dat meestal ook niet.

Bepaal je werktijden
Het voordeel van een bedrijf aan huis is dat je heel flexibel service kan leveren aan je klanten. Het gevaar daarbij is dat je constant reageert op je mails of de telefoon opneemt en daardoor nooit echt ophoudt met werken. Terwijl ontspanning ook heel belangrijk is! Spreek daarom met jezelf werktijden af en probeer je hier zoveel mogelijk aan te houden. Zet ’s avonds je mail uit of houd je mail alleen in de gaten als het om spoedklussen gaat. De openingstijden kun je ook netjes via de website communiceren zodat klanten weten wat ze kunnen verwachten.

Sneller leveren vanuit voorraad
Consumenten zijn vandaag de dag verwend met snelle levertijden. Om aan deze vraag tegemoet te komen is het bijna noodzakelijk om je voorraad zelf te beheren. Ben je afhankelijk van je leveranciers? Dan kun je klanten meestal geen zekerheid geven over de afleverdatum van hun pakket. Bedenk goed welke service je wil leveren en met welke webshops je concurreert.

Opslagruimte huren
Beheer jij je voorraad zelf? Dan heb je voldoende opslagruimte nodig! Met een eigen webshop aan huis kom je al snel ruimte te kort. Een opslagruimte huren is dan een goede oplossing én bovendien een stuk goedkoper dan verhuizen naar een groter huis. Wist je dat je opslagruimte ook flexibel kan huren? Zo zit je niet meteen vast aan de opslagruimte.

Op zoek naar een tijdelijke opslagbox? Bekijk dan onze mogelijkheden op onze website. En vergeet ons blog niet te volgen voor meer handige tips en tricks!

]]>
Wed, 26 Apr 2017 08:41:20 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/tips-voor-een-stressvrije-verbouwing

Maak een goede planning

Een goede voorbereiding is ontzettend belangrijk en dit begint al bij de planning. Als je weet wat je wilt doen en wat er allemaal moet gebeuren, maak dan een planning per stap. Steek de planning voldoende ruim in. Je kunt beter twee dagen wachten op de vloer, omdat de stukadoor onverwacht eerder klaar was dan dat je het leggen van de vloer weken moet uitstellen omdat de muren nog niet volledig gedroogd waren. 

Creëer voldoende ruimte

Om gemakkelijk en stressvrij te kunnen verbouwen heb je de ruimte nodig. Pak je bijvoorbeeld de woonkamer aan, dan staan de grote meubels zoals de bank en de tafel natuurlijk enorm in de weg. Bovendien is de kans op beschadiging tijdens de verbouwing behoorlijk groot. Verplaats daarom de spullen die je niet in huis kunt gebruiken tijdelijk naar een opslagbox. Hier staan ze veilig en niet in de weg.

Haal voldoende spullen in huis

Bedenk je tijdens het maken van de planning ook wat je allemaal nodig hebt voor een verbouwing. Waar zorgt de klusjesman voor en wat doe je zelf? Ga je schilderen, zorg dan voor voldoende verf en kwasten. Hierbij kun je beter teveel dan te weinig hebben. Een volle pot met verf breng je na de verbouwing gewoon terug. Dit werkt fijner dan dat je halverwege het schilderen terug moet naar de bouwmarkt omdat de verf op is.

Een voor een

Werk de planning stap voor stap af zoals je het aan het begin bedacht hebt. De verleiding is groot om even snel iets tussendoor doet omdat de muur toch nog moet drogen. Het gevaar is dat je zo meerdere dingen tegelijk doet en het overzicht verliest. Dit levert behoorlijk wat stress op.

Inrichten doe je aan het einde

Een van de leukste dingen van het verbouwen is voor velen het eindresultaat. Pas als alles volledig klaar is en je de ruimte weer helemaal hebt ingericht, dan zie je waar je het voor gedaan hebt. Een valkuil is dan ook dat je de ruimte te snel wilt inrichten. Nog voordat de hele muur behangen is staat de bank al in de woonkamer. Wees niet zo ongeduldig en laat de bank nog even in de opslagbox staan. Hiermee voorkom je stress op het einde van de verbouwing.

Tot zover onze tips voor een verbouwing zonder stress. Heb je ook een tijdelijke opslagbox nodig? Bekijk dan onze mogelijkheden op de website. En vergeet ons blog niet te volgen voor meer handige tips en tricks in het dagelijks leven. 

]]>
Fri, 14 Apr 2017 07:38:35 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/tips-voor-een-goede-voorjaarsschoonmaak-deel-2

Tip 1. Berg je spullen netjes op

Zo je hele woning is van onder tot boven gesopt en het ruikt weer heerlijk. Ondertussen heb je ook al gekeken welke spullen je voor deze tijd van het jaar niet meer hoeft te gebruiken. Stop deze netjes in dozen en schrijf erop wat erin zit. Zo kun je de spullen de volgende keer weer gemakkelijk vinden. Was spullen zoals kleding en knuffels nog eerst even lekker uit zodat ze schoon de doos in gaan.

Tip 2. Seizoensspullen omwisselen

Wissel vervolgens alle zomerspullen, die opgeslagen staan in de opslagruimte, om met de winterspullen. De skispullen en winterjassen ruim je op en het tuinstel, zwembadje of de cabrio mogen weer voor de dag komen. Maak de spullen bij thuiskomst nog wel even goed schoon, want doordat ze enkele maanden in dozen hebben gezeten kunnen de spullen behoorlijk muf ruiken.

Tip 3. Maak je woning zomer klaar

Zet vervolgens al jouw spullen weer op de juiste plek. De zomerkleding hang je weer fris en fruitig in de kledingkasten. Het tuinstel mag weer buiten op het terras. Laat de cabrio lekker blinken op de oprit en het zwembadje mag over een aantal weken ook alweer opgezet worden.

Tip 4. Maak de voorjaarsschoonmaak helemaal af

Om de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak helemaal af te maken leg je kussentjes in de tuinstoelen en zet je leuke kleurrijke accessoires in de woonkamer. Vergeet de lekkere geurstokjes en een bosje bloemen niet en je bent weer helemaal klaar voor de lente. De winterspullen zijn goed opgeborgen zodat je er de komende tijd niet aan herinnerd wordt. Heerlijk. En als je dan toch nog iets vergeten bent, dan rijd je natuurlijk gewoon even snel naar je eigen opslagbox om het op te halen.

Heb je interesse in een eigen opslagbox waardoor je in je eigen woning meer ruimte overhoudt? Neem dan eens een kijkje op onze website voor meer informatie. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. 

]]>
Thu, 16 Mar 2017 09:16:10 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/tips-voor-een-goede-voorjaarsschoonmaak-deel-1

Tip 1. Maak er een feestje van

Schoonmaken vervelend en saai? Helemaal niet, zorg gewoon dat jij je eigen feestje ervan maakt. Zet leuke muziek aan op de achtergrond, of juist lekker hard. En zorg voor een lekker drankje en je favoriete snack voor tijdens je welverdiende pauzes.

Tip 2. Een goede voorbereiding

Vervolgens is het slim om de schoonmaak goed voor te bereiden. Loop een rondje door het huis om een globaal idee te krijgen van wat je allemaal moet doen en wat je zoal schoon wilt maken. Inventariseer vervolgens de schoonmaakproducten die je al in huis hebt en wat je nog nodig hebt. Het is namelijk ontzettend vervelend als je halverwege de grote schoonmaak erachter komt dat je iets tekort komt. Stel daarom een checklist op en vink af wat je al in huis hebt. Zo weet je in een oogopslag wat je nog aan moet schaffen voordat je aan de gang kunt.

Een kleine checklist met wat je zoal nodig hebt:

Afwasborstel

Afwasmiddel

Antikalk

Azijn

Soda

Microvezeldoekje

Schuurspons

Emmer

Trekker

Zeem

Stofzuiger

Dozen

Tape

 

Tip 3. Aan de slag: werk per ruimte

Heb je alle spullen die je nodig hebt in huis? Dan kun je beginnen. Het is het slimste om de woning per ruimte af te werken. Begin bijvoorbeeld bovenaan in de slaapkamers en werk vervolgens naar beneden en eindig in de keuken. Zo werk je gestructureerd en voorkom je dat aan het eind van de schoonmaak allerlei spullen door het hele huis slingeren.

Tip 4. Eerst de grote spullen

Kijk eerst naar de spullen die in de ruimte staan. Welke spullen kunnen weg of heb je deze tijd van het jaar niet nodig? Spullen die je deze tijd niet nodig hebt zijn bijvoorbeeld winterkleding of misschien wel een zonnebank. Verpak deze spullen in een doos zodat je ze later gemakkelijk mee kunt nemen naar de opslagbox en om kunt ruilen voor de zomerspullen.

Tip 5. Poetsen en boenen

Vervolgens begint het echte werk: boenen en poetsen. Trek je handschoenen aan, vul de emmer met sop en go! Haal alle meubels van hun plaats en stofzuig en dweil goed op die plekken. Doe de meubels af  met een doekje en zet alles weer netjes op de plek. Besteed extra aandacht met schoonmaken aan de badkamer en keuken. Een badkamer zit bijvoorbeeld vol kalk en de keuken vol vet van al het bakken en braden.

Zo, alles in huis is nu weer lekker schoon. Het enige wat nog ontbreekt zijn de zomerspullen die je voor afgelopen winter in de opslagruimte hebt opgeslagen. Een handige manier om je spullen veilig op te slaan. Wil je hier meer over weten over de mogelijkheden van een opslagruimte? Neem dan eens een kijkje op onze website. De volgende keer geven we je nog enkele handige tips de rest van de grote voorjaarsschoonmaak. 

]]>
Thu, 16 Mar 2017 09:14:09 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/spraakmakende-ontdekkingen-in-opslagboxen

Storage wars

Tijdens het programma Storage Wars volg je professionele kopers die tegen een zo laag mogelijke prijs in beslag genomen opslagboxen proberen op te kopen. Vervolgens wordt geprobeerd om alle spullen die in de box opgeslagen liggen met winst te verkopen. De spullen die gevonden worden doen je soms steil achterover slaan. Dat mensen bepaalde spullen opslaan en vervolgens nooit meer naar om kijken. In enkele gevallen worden er bijzondere kunststukken of andere waardevolle spullen gevonden die tegen de hoofdprijs worden verkocht.

Niet de normale gang van zaken

Een leuk programma om te zien, maar wat betreft Nederland is dit niet de normale gang van zaken. In Nederland wordt in veel gevallen de unit waarvan de huur niet betaald is en de spullen niet zijn opgeëist, onderhand verkocht of weggegeven aan een goed doel of de kringloopwinkel. En dit gebeurt alleen na een lang traject van herinneringen en aanmaningen van het niet betalen van de huur.

Leuke vondsten op een rij

Desalniettemin is het ontzettend leuk om naar het programma te kijken en te zien wat er zoal in de opslagboxen gevonden wordt. Hieronder hebben we een aantal leuke vondsten op een rijtje gezet.

Een ware piratenschat

In een van de afleveringen vond het stel Dan en Laura Dotson een echte schatkist vol met munten en staven van goud en zilver. De kist was zo zwaar dat er meerdere mensen voor nodig waren om de kist op te tillen. Zonder de inhoud van de opslagbox gezien te hebben boden Dan en Laura 1.000 dollar. Uiteindelijk bleek de schat meer dan 500.000 dollar waard te zijn.

Action comic collectie

Een goede comic collectie kan ontzettend veel waard zin. Dit ondervond ook handelaar Darrel Sheets nadat hij een opslagbox voor 2.700 dollar kocht. Hierin vond hij een collectie stripboeken van onder andere X-Men #1 en Spiderman #1. Hij verkocht de collectie uiteindelijk voor $130.000.

Eigendommen van Paris Hilton

Ooit gedacht dat ook Paris Hilton gebruik zou maken van een externe opslagruimte? Het is toch echt zo. Tijdens een van de afleveringen kwam opkoper Nablia Hanniss erachter dat ze een box had opgekocht vol met eigendommen die ooit van Paris Hilton waren geweest. De spullen werden uiteindelijk verkocht voor 10 miljoen dollar.

Natuurlijk zijn bovenstaande vondsten uiterst zeldzaam. Meestal vind je in opslagboxen de gewone spullen zoals banken, tafels, een tuinstel of een postzegelverzameling. Benieuwd waarvoor jij een opslagbox kunt gebruiken? Neem dan eens een kijkje op onze website.  

]]>
Thu, 23 Feb 2017 09:49:35 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/4-redenen-om-een-opslagruimte-te-huren

Een verhuizing of verbouwing

Opslagboxen worden vaak gehuurd als mensen een verhuizing in het verschiet hebben of bezig zijn met een verbouwing. De spullen in huis staan in de weg en je kunt niet zomaar met je hele inboedel bij vrienden of familie aankloppen. Veel mensen kiezen er daarom voor op hun inboedel tijdelijk op te slaan. Zo staan de spullen niet in de weg en staan ze veilig opgeslagen.

Seizoensgebonden opslag

In de winter heb je dat mooie tuinstel helemaal niet nodig. En in die oldtimer, waar je zo zuinig op bent, hoef je in dezelfde tijd van het jaar ook niet te rijden. Daarentegen heb je in de zomer helemaal niets aan alle kerst- en herfstversiering. Spullen die seizoensgebonden zijn heb je een groot deel van het jaar niet nodig en worden daarom vaak opgeborgen in een externe opslagruimte. Super handig, want zo staan ze niet in de weg.

Een uit de hand gelopen hobby

Mensen met een uit de hand gelopen hobby hebben in ieder geval een ding gemeen. Ze lopen vroeg of laat tegen het probleem van ruimtegebrek aan. Als echte autoverzamelaar wil je dan niet zomaar een deel van je collectie verkopen. En vind je het geweldig om zelf meubels te maken? Dan gooi je echt niet zomaar een stoel of tafel weg. Op zo een moment is een extra opslagruimte de beste optie.

Zakelijke opslag

Voornamelijk worden externe opslagruimten gebruikt door particulieren, maar we zien steeds vaker dat ook bedrijven een opslagruimte huren. Zo wordt een opslagruimte gehuurd omdat bedrijven in hun eigen bedrijfspand te weinig opslagruimte hebben of ze willen belangrijke documenten ergens veilig opslaan. Bovendien zijn winkel- of kantoorpanden vaak veel te duur om te gebruiken als magazijn. De voorraad kan beter extern opgeslagen worden, want daarmee bespaar je ontzettend veel geld.

Ga je binnenkort verhuizen of heb jij ook een uit de hand gelopen hobby? Dan is het huren van een opslagruimte misschien ook iets voor jou. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag. 

]]>
Thu, 23 Feb 2017 09:40:10 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/een-opslagruimte-huren-waar-moet-ik-aan-denken

Inventariseren, opruimen en weggooien

Het huren van een opslagruimte is ontzettend handig voor het creëren van meer ruimte in je eigen woning. Voordat je zomaar een ruimte huurt is het verstandig om eens te inventariseren hoeveel spullen je nu eigenlijk hebt en welke spullen je wilt stallen. Dit is tevens een mooi moment om eens kritisch te kijken naar welke spullen je eigenlijk nooit gebruikt en je dus het beste weg kunt doen. Breng het bijvoorbeeld naar een kringloopwinkel of zet de spullen op Marktplaats. Op die manier houd je alleen spullen over die je echt graag wilt bewaren.

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Nu je weet welke spullen je graag in de opslagruimte stalt, kun je berekenen hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Je moet namelijk goed bedenken dat iedere m2 die je extra huurt extra geld kost. Slim omgaan met de ruimte is dus wel verstandig. Vind je het moeilijk om in te schatten hoeveel ruimte je nodig hebt? Gebruik dan onze eenvoudige ruimtecalculator om uit te rekenen hoeveel ruimte je daadwerkelijk nodig hebt.

Een opslagbox in de buurt

Kies je een geschikte opslagruimte, dan is het fijn dat er een vestiging dicht bij jou in de buurt zit. Het is namelijk niet handig als je meer dan een uur moet rijden voordat je bij jouw spullen bent. Zeker in het begin zal je zien dat je regelmatig heen en weer moet rijden om alle spullen weg te brengen. Bovendien ben je kan het even duren om alles een slimme en efficiënte plek te geven. Weet je niet goed hoe je jouw spullen het beste kunt opbergen? Lees dan de volgende praktische tips voor het opslaan van spullen.

Ben je wel goed verzekerd?

Verzekeringsmaatschappijen stellen hogen eisen aan de brand- en inbraakwerende maatregelen voor een opslagbox. De kans dat er iets gebeurt is dus klein. Bovendien worden de goederen die zijn opgeslagen veelal gedekt door je eigen inboedelverzekering. Maar let op! Want hoe goed je verzekerd bent is afhankelijk van je verzekeraar. Helaas bestaan er grote verschillen in de voorwaarden per verzekeraar. Hoe goed je verzekerd bent hangt bijvoorbeeld af van hoelang je de goederen wilt opslaan en tegen welke waarde je verzekerd bent. Duik daarom goed in de voorwaarden van je verzekering en lees altijd de kleine lettertjes in je polis. Blijkt dat je niet voldoende verzekerd bent? Dan kun je altijd een extra verzekering afsluiten.

Ben je toe aan de grote schoonmaak en wil jij je dierbare spullen veilig opslaan? Dan kunnen wij je helpen met het vinden van een geschikte opslagbox. Bekijk de mogelijkheden op onze website of bel naar 0800 – 02 33 156 voor meer informatie. 

]]>
Mon, 23 Jan 2017 16:28:14 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/praktische-tips-voor-het-opslaan-van-spullen

Maak eerst grondig schoon

Zorg dat alle spullen die je voor langere tijd op gaat slaan goed schoon zijn. Dit voorkomt nare geurtjes, schimmels en eventueel ongedierte. Loop daarom de randjes van witgoed na om te kijken of er geen viezigheid aanwezig is. Haal de olie uit gemotoriseerde apparaten zoals bladblazers en grasmaaiers. Hiermee voorkom je dat de gehele ruimte naar olie stinkt. Ook het tuinmeubilair dient schoon te zijn. Een onopgemerkte spin kan in korte tijd voor een groot web zorgen.

Zorg dat er voldoende inpakmateriaal aanwezig is

Is alles schoon? Dan kunnen de dozen worden ingepakt. Zorg voordat je begint met pakken dat er voldoende inpakmateriaal aanwezig is. Door vooraf voldoende dozen in te slaan voorkom je dat bepaalde voorwerpen gaan ‘zwerven’ of dat dozen te zwaar worden. Onze winkel heeft een breed assortiment aan inpakmaterialen zoals dozen, etiketten, noppenfolie, dekens en hoezen.   

Verdeel taken en ruimtes

Bij een verhuizing zijn er altijd wel een aantal vrienden bereid om mee te helpen. Al deze hulp komt goed van pas maar zorgt tegelijkertijd dat een verhuizing chaotisch verloopt. Onze tip is om, juist voor deze fase, de tijd te nemen en een plan op te stellen. Maak een duidelijke taakverdeling en zorg dat iedere persoon een kamer heeft om op te focussen. Zorg ook dat er voor iedere kamer voldoende materialen beschikbaar zijn. Door gestructureerd te werk te gaan verklein je de kans dat producten zoek raken.

Kenmerk de dozen en materialen

Overleg met iedereen die meehelpt met verhuizen een duidelijke labeling voor de dozen. Bijvoorbeeld Kamer + Details (Slaapamer + bureauspullen). Zo voorkom je een wildgroei aan categorieën. Bewaar vervolgens alle dozen in de kamers zodat alles nog eens kan worden gecontroleerd.

Maak een plattegrond van de opslagruimte

Als het goed is zijn nu alle spullen ingepakt. De volgende stap is het inrichten van de opslagruimte. Maak voor het gemak een eenvoudige plattegrond van de opslagruimte zodat je gemakkelijker spullen terug kunt vinden. Het lijkt een overbodige luxe maar probeer na een jaar de juiste spullen maar eens terug te vinden. Hang de plattegrond vervolgens in de opslagruimte zodat deze niet kwijt kan raken.

Het plaatsen van spullen in de opslagruimte

Zorg bij het inruimen van de opslagruimte dat er voldoende bewegingsruimte overblijft. Meer ruimte zorgt voor meer comfort om tussentijds spullen te vinden. Plaats de dozen ook een stuk van de muur af zodat zowel de unit als de spullen beter geventileerd worden. Wij zien ook dat mensen vaker terugkomen om tussentijds wat spulletjes te pakken. Plaats daarom de spullen die je tussentijds verwacht nodig te hebben vooraan in de opslagunit.   

Ga creatief om met de ruimte

Wij weten dat elke extra vierkante meter de kosten van de verhuur verhoogt. Ga daarom creatief om met de ruimte die je hebt. Een prullenbak of wasmand kunnen gemakkelijk worden gevuld met spulletjes. Ook een koelkast of een kledingkast kunnen worden gebruikt voor extra opslagruimte. 

Gaan je vrienden binnenkort verhuizen? Deel dit artikel dan via de onderstaande social buttons. Misschien kun je de tips zelf goed gebruiken neem dan vooral contact met ons op voor de mogelijkheden. 

]]>
Thu, 05 Jan 2017 09:21:37 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/top-3-films-met-epische-garage-scenes Er zijn tientallen films waar auto’s de hoofdrol opeisen. The Italian Job, Cars, Transporter en niet te vergeten The Fast and the Furious. Hoewel de meeste mensen de spectaculaire achtervolgingen onthouden spelen de sleutelscenes zich af in de garage. Letterlijk en figuurlijk. Wij hebben drie films op een rijtje gezet waarin de scenes in de garage bepalend zijn.    

1. Batman Begins

De Batcave is de plek waar Bruce Wayne als eerste in contact komt met zijn grootste angst. Vleermuizen. Daarmee is het de plek waar hij het idee krijgt voor zijn superhelden outfit en het spotlightsymbool voor in de lucht. De Batcave is een garage uit iedere jongensdroom omdat hij enerzijds nauwelijks te vinden is door de buitenwereld en anderzijds omdat er voor miljoenen aan gadgets liggen. Zo bewaart hij er zijn apparatuur en outfit parkeert hij er ook zijn auto.

Juist omdat Bruce Wayne in zijn Batcave tot zijn alter ego Batman veranderd staat hij op een terechte 1
e plek.

2. Back to the Future

Volgens ons bestaat er geen mooiere filmauto dan de DeLorean uit Back to the Future. Niet eens omdat de deuren verticaal open kunnen maar vooral omdat je ermee in de tijd kunt reizen. Net als Batman ontstaan in de garage de beste ideeën. De garage van “Doc Brown” dient namelijk als laboratorium en de plek waar het tijdreizen daadwerkelijk plaatsvindt. Zonder garage was het tijdreizen nooit mogelijk, vandaar dat deze film een knappe tweede plek bezet.  

3. Gone in 60 Seconds

Als we toch een film met auto’s moeten noemen dan is past ‘Gone in 60 seconds’ het beste het beste thuis in dit rijtje. De film bomvol spectaculaire achtervolgingen en dito auto’s. Het gros van de actie speelt zich dan ook af op straten en bij autodealers.

Toch komen we erachter dat het centrale punt waar de gestolen auto’s samenkomen een groot vervallen warenhuis is die dienst doet als garage. Vanuit de garage worden de snode plannen gesmeed om alle waardevolle auto’s te stelen. Opnieuw een sleutelrol voor de garage en daarmee maakt ‘Gone in 60 seconds’ de lijst compleet.   

Wil je thuis ruimte maken voor een batcave, heb je een extra auto aangeschaft of heb je plek in de garage nodig voor het bouwen van een tijdmachine? Dan kun je natuurlijk overwegen om een garagebox te huren. Bekijk de mogelijkheden of bel naar 0800-02 33 156 (gratis) voor antwoord op je vragen.

]]>
Thu, 22 Dec 2016 08:46:42 GMT
<![CDATA[ Nu de feestdagen er bijna opzitten is het tijd om de balans op te maken. 10 paar nieuwe sokken, kilo’s nieuw speelgoed en wel vijftien nieuwe boeken. Dat allemaal bovenop de bestaand berg spullen. Kortom, het is tijd voor een kofferbakverkoop. Lees in dit artikel de beste tips om te zorgen dat je van je spullen afkomt. Hergebruik is ten slotte goed voor je portemonnee én het milieu. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/tips-voor-een-rommelmarkt-of-kofferbakverkoop Nu de feestdagen er bijna opzitten is het tijd om de balans op te maken. 10 paar nieuwe sokken, kilo’s nieuw speelgoed en wel vijftien nieuwe boeken. Dat allemaal bovenop de bestaand berg spullen. Kortom, het is tijd voor een kofferbakverkoop. Lees in dit artikel de beste tips om te zorgen dat je van je spullen afkomt. Hergebruik is ten slotte goed voor je portemonnee én het milieu.

 1.   Maak de balans op

De eerste stap in het proces is te bepalen wat er wel, en wat er liever niet weg kan. Hoewel een opgeruimde garage erg fijn kan voelen is de tip om zorgvuldig te selecteren. Niet alleen sentimentele waarde speelt hierbij een rol, ook de investering is het overwegen waard. Lego, duplo en ander speelgoed kosten handen vol geld en zijn redelijk tijdloos. Bewaar het daarom goed want zodra er kleinkinderen zijn komen de legopoppetjes goed van pas. Kleding daarentegen kan gemakkelijk doorverkocht worden. Je kunt zelf externe miniopslag huren voor het geval de garage echt leeg moet.

2.   Bepaal de prijs

Je kunt er voor kiezen om je spulletjes gewoon te etaleren maar een prijskaartje schept duidelijkheid. Je hoeft zo niet telkens de prijs te benoemen en voorbijgangers weten aan welke prijscategorie ze moeten denken. Los van de prijskaartjes is het wel goed een beeld van de prijs te hebben bij ieder item dat je gaat verkopen. Zeker wanneer je met meerdere personen gaat verkopen is eenduidigheid belangrijk. Dat voorkomt geruzie. Onthoud tot slot dat een rommelmarkt geen rommelmarkt zou zijn als er niet onderhandeld mag worden. 

3.   Maak gebruik van slimme marketing

Het leuke aan het verkopen van je spulletjes is dat je vrij bent om er je eigen draai aan te geven. Bedenk daarom enkele leuke acties waarmee je bezoekers kunt verrassen. “2 Broeken halen - 1 betalen” of “koop 1 schoen en krijg de 2e gratis”. Wat je ook bedenkt zorg dat de kreten goed opvallen met behulp van posters.

4.   Organiseer en presenteer

Een gestructureerde kraam zorgt ervoor dat mensen je aanbod in één overzicht kunnen zien. Deel de kraam of je kleedje daarom in categorieën in. Zorg dat speelgoed bij elkaar ligt en hang alle kleding aan hetzelfde rek. Denk er daarnaast aan dat je breekbare spullen zoals glaswerk en servies in het midden van de tafel plaatst. Daarmee voorkom je dat bezoekers er per ongeluk tegenaan lopen.

Staat alles netjes op tafel? Dan is het tijd om de kraam te versieren en je spullen te presenteren zodat je opvalt tussen de overige kraampjes. Bedenk goed wat je gaat verkopen en pas daar de stijl van de versiering op aan. Verkoop je vintage spullen, dan sluit een vintage thema het beste aan. Kies je voor stijlvol? Maak je kraam dan niet te speels.      

5.   Zorg voor voldoende kleingeld

Hoewel we in een digitale wereld leven betalen bezoekers van kofferbakverkopen en marktkraampjes met contant geld. Zorg dus dat je over voldoende kleingeld beschikt om mensen terug te betalen. Je kunt naar de bank gaan om muntgeld aan te vragen maar dit kost geld. In plaats daarvan kun je beter een aantal maanden van tevoren beginnen met het sparen van kleingeld. Een andere tip is om het muntgeld uit het spaarpotje van de kinderen om te ruilen naar briefgeld.

 
Zijn al je spullen je te dierbaar of heeft de opgebouwde speelgoedverzameling handen vol geld gekost? Dan is weggooien of verkopen juist zonde. Je kunt ze dan beter tijdelijk opslaan in een garagebox. Bekijk de mogelijkheden of bel naar 0800-02 33 156 (gratis) voor antwoord op je vragen.

]]>
Thu, 08 Dec 2016 16:14:40 GMT
<![CDATA[ Wanneer je meubels naar een opslagruimte verplaatst draait het in de uitvoering om de details. Daarnaast is het belangrijk om de juist opslagruimte te kiezen. Voor antieke meubels is het namelijk cruciaal om ze in een klimaat gecontroleerde unit te plaatsen. Door de basics op een rijtje te hebben blijven je waardevolle spullen in een betere conditie. Bekijk daarom de onderstaande tips. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/meubels-voorbereiden-voor-opslag Wanneer je meubels naar een opslagruimte verplaatst draait het in de uitvoering om de details. Daarnaast is het belangrijk om de juist opslagruimte te kiezen. Voor antieke meubels is het namelijk cruciaal om ze in een klimaat gecontroleerde unit te plaatsen. Door de basics op een rijtje te hebben blijven je waardevolle spullen in een betere conditie. Bekijk daarom de onderstaande tips.  

De basis onder de knie krijgen

Om de kans op beschadigingen bij meubel opslag zoveel mogelijk te beperken zijn er enkele algemene tip. Zo is het verstandig om stoelen of tafels zoveel mogelijk te demonteren. Hierdoor creeer je ook direct ruimte voor andere spullen. Mocht het niet mogelijk zijn om artikelen te demonteren, zorg er dan voor dat ze staand worden opgeslagen. Plaats de meubels het liefst op voetjes zodat het geheel goed geventileerd blijft.

Houten meubels

Het gebruik van de juiste cover en afwerking helpt om je houten meubels in betere conditie te houden. Dek houten stoelen of dressoirs af met een deken om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. Behandel het hout met een geschikte olie zodat de vochtbalans op peil blijft.

Andere tips zijn:

 • Bedek tafels met dike deken voor extra bescherming. Tijdens opslag wordt het tafelblad vaak gebruikt om dozen op te zetten. Gebruik schilderstape om glazen tafelbladen vast te zetten.
 • Kies voor een klimaat gecontroleerde opslag unit. Hout is namelijk gevoelig voor warmte en vocht.
 • Haal lades uit een houten ladekast en wikkel ze voor extra bescherming in dekens of handdoeken.

Stoffen of leren meubels en voorwerpen

Het is raadzaam om stoffen voorwerpen zoals matrassen of stoelen te behandelen met speciale antibacteriële reinigingsmiddelen. Zorg er wel voor dat alles goed droog is voordat alles wordt opgeslagen. Volg de volgende tips voor het zo goed mogelijk opslaan van banken, lederwaren en matrassen.    

 • Behandel leren meubels vooraf zodat het vocht eruit blijft.
 • Stapel geen voorwerpen op leren meubels
 • Zet stoffen stoelen en banken op pallets. Hierdoor worden ze beter geventileerd en dus beter behouden.
 • Maak je matras schoon en plaats het in een plastic cover.   

Met de bovenstaande tips ben je in staat om meubels op een veilige manier op te slaan en voorkom je eventuele schade. Ben je nog op zoek naar een klimaat gecontroleerde opslagruimte voor je meubilair? Extrabox heeft verschillende formaten verspreid over het land. Neem bij vragen gerust contact op met een van onze medewerkers.

]]>
Tue, 22 Nov 2016 14:23:07 GMT
<![CDATA[ ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/tips-voor-het-indelen-van-je-opslagruimte Je kent het wel. Je gaat verhuizen en kunt niet wachten om in je nieuwe onderkomen te trekken. Tijdens de voorbereiding gooi je, zonder er bij na te denken, alles in dozen, je krabbelt er nog snel iets op en slaat de dozen de komende tijd op in de garage. Drie maanden later is het moment aangebroken om de dozen uit te laden en wat blijkt? Alles ‘lijkt’ verdwenen. 

1.     Gebruik goede kwaliteit dozen

Hoewel kartonnen dozen tegenwoordig van prima kwaliteit zijn, geven wij de voorkeu aan doorzichtige plastic opbergdozen. Het voordeel van doorzichtige containers is dat je direct kunt zien wat erin zit. Zeker wanneer dozen hoog staan opgestapeld hoe je niet perse alle dozen door te spitten om te zien wat voor spullen er in de onderste doos zitten.    

2.     Label alles en ben specifiek

Het gebruik van tekstlabels voorkomt een urenlange speurtocht naar dat ene stekkertje. Ben in het gebruik van tekstlabels ook specifiek. Schrijf niet lukraak ‘Keukengerij’ wanneer de eerste doos uit de keuken gevuld is maar schrijf liever: Borden, bestek en linnen. Zorg bij het opbergen dat de labels naar voren wijzen zodat ze in een oogopslag te lezen zijn. Plaats desnoods twee identieke labels. Eén bovenop en één aan de zijkant. Een sticker kan bij het verplaatsen van een doos namelijk verloren gaan. 

Maak tenslotte een kopie van de gehele lijst en bewaar hem veilig. Dit kan nog van pas komen wanneer de verzekering moet worden ingeschakeld.    

3.     Beperk de inhoud van de opslagruimte

Wanneer je spullen hebt opgeslagen komt het regelmatig voor dat je bepaalde voorwerpen in de tussentijd nodig hebt. Houd de opslag unit daarom georganiseerd en prop deze niet vol. Vaak heb je de ruimte nodig om het een en ander ter plekken uit te zoeken. Bewegingsvrijheid kan daarbij een wereld van verschil maken. Creëer paden en zet dozen die je waarschijnlijk vaker nodig hebt vooraan.   

4.     Gebruik opslaghulpmiddelen

Om georganiseerd te werk te gaan kunnen hulpmiddelen zoals fietsenrekken, haken of stallingen worden gebruikt. Hierdoor kan ruimte worden gewonnen waardoor je meer uit je beperkte ruimte kunt halen. 

Bij het opslaan van je waardevolle spullen is een goede voorbereiding het halve werk. Begin daarom op tijd en bekijk wat voor ruimte je nodig hebt om al je voorwerpen netjes en georganiseerd te stallen. Denk bij de voorbereiding niet dat je je spullen gemakkelijk terug kunt vinden, want vaak verstrijken er maanden voordat je ze weer nodig hebt. 

Heb je niet voldoende plek in je garage dan kun je altijd een opslagruimte huren bij Extrabox. Wij hebben opslagboxen die 24/7 bewaakte worden. Bovendien kan ons team je altijd adviseren over het effectief inrichten van je opslagruimte.

]]>
Tue, 22 Nov 2016 14:18:43 GMT
<![CDATA[ Een zonnebrillen webshop starten kan als hobby ontstaan en zal zeker in het begin zorgen voor leuk tijdverdrijf. Echter kan deze hobby snel uit de hand lopen zodra George Clooney gezien wordt met een van je hippe zonnebrillen. Op zo’n moment neemt de inkoop toe, wordt de zolderkamer of garage al snel te klein en is het verstandig om extra opslag te regelen zodat je huis je thuis kan blijven. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/extra-opslagruimte-creeren-voor-startende-ondernemers Alles heeft een plek nodig 

Wanneer een garage of zolderkamer te klein is geworden om al je producten te stallen is het tijd om groter te denken. Voor startende ondernemers is dit een spannende stap want het betekend dat je bedrijf aan het groeien is. Het huis verbouwen is een optie maar een veiligere oplossing is het huren van opslagruimte. De meeste opslagruimtes zijn klimaat gereguleerd waardoor je elektronica, papier of etenswaren veilig kunt stallen. Ben je een seizoensgebonden winkel gestart zoals een winkel in wintersportartikelen? Dan is het handig om buiten het seizoen om je spullen te stallen. 

Betaal nooit te veel voor ruimte 

Als startende ondernemer telt iedere euro die je investeert. Daarom is het belangrijk dat je goed beseft hoeveel ruimte je nodig hebt. Bij Extrabox zijn betaalbare units te verkrijgen vanaf één kubieke meter. Daardoor betaal je nooit te veel. De flexibiliteit is handig wanneer je tijdelijk rustig aan wilt doen of juist denkt aan uitbreiden.   

Veiligheid voorop

Hoewel je eigen garage redelijk veilig en vertrouwd aan kan voelen wordt deze niet continue bewaakt door hightech camera’s. Zeker wanneer je een groot aantal van de voorraad hebt opgeslagen wil je wel het gevoel hebben dat deze veilig staan opgeslagen. Bijkomend voordeel van het huren van een opslagruimte bij Extrabox is dat je er zeven dagen per week terecht kunt. Mocht je in het weekend een bestelling willen afleveren dan is dat dus gewoon mogelijk.     

Heb je niet voldoende plek in je garage om je startende onderneming uit te breiden dan kun je altijd een zakelijke opslagruimte huren bij Extrabox. Wij hebben opslagboxen die 24/7 bewaakte worden. Bovendien kan ons team je altijd adviseren over het effectief inrichten van je opslagruimte zodat je geld kunt besparen op vierkante meters.

]]>
Mon, 10 Oct 2016 13:21:38 GMT
<![CDATA[ Als je een echte autoverzamelaar bent maar de hobby dreigt uit de hand te lopen vanwege ruimtegebrek, dan kun je ervoor kiezen om een deel van de oldtimer collectie te verkopen. Voor veel hobbyisten zal dit een pijnlijk besluit zijn want welke bolide gaat de deur uit? Een andere optie is om meer ruimte te creëren door opslagruimte te huren. Extra opslagruimte is niet alleen handig voor auto’s maar kan van toepassing zijn op iedere ambacht of hobby die meer ruimte vereisen. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/opslag-voor-een-uit-de-hand-gelopen-hobby Gebruik opslag om je hobby uit te breiden 

De belangrijkste eigenschap van een opslagruimte voor je hobby is de locatie. Wanneer je te ver moet rijden zal de hobby na verloop van tijd tegen gaan staan en zal het geen lang leven zijn gegund. Extrabox heeft verschillende vestigingen verspreid over het zuiden, oosten en westen van het land dus voor vrijwel ieder gewest een plekje. Met een opslagruimte op rijafstand kun je dus ruimte in huis vrijmaken zonder je passie ervoor op te hoeven geven.Opslagruimte als het hobby hoofdkwartier 

Wat als enkel het opslaan van materialen en onderdelen voor je ambachtschap niet voldoende is? Geen zorgen! Bij Extrabox kun je ook terecht voor klimaat geregelde inpandige bedrijfsruimtes. Momenteel is deze functie enkel beschikbaar voor de regio Nijmegen. Dit is een ideale mogelijkheid voor startende ondernemers die vanuit hun hobby hun werk hebben kunnen of willen maken. Je kunt onder andere gebruik maken van een vergaderruimte en werplekken met internet. Daarnaast kun je gebruik maken van de receptiediensten bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van goederen.

Wat je hobbydoelen ook zijn, je kunt ze gemakkelijker bereiken door de materialen te verplaatsen naar een beveiligde en hoge kwaliteit opslagruimte. Dus of je nu modelauto’s spaart of oldtimers, bij Extrabox ben je aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk ruimtes huren van mini opslag tot garagebox.

]]>
Mon, 19 Sep 2016 10:58:09 GMT
<![CDATA[ Sta je op het punt om voor een langere tijd naar het buitenland te vertrekken, dan komt er heel wat op je af. Een visum, de reis, accommodatie en in sommige gevallen ook nog werk. Er moet veel arbeid worden verzet voordat het avontuur daadwerkelijk kan beginnen. Een van de voorbereidende werkzaamheden is te bepalen wat er wel en niet mee gaat op reis. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/ik-ga-op-reis-en-neem-niet-mee Woonruimte achterlaten in Nederland

Wanneer je tijdelijk naar het buitenland vertrekt laat je in principe ook je woonruimte in Nederland achter. De meeste mensen kiezen ervoor om de woning tijdelijk onder te huren. Dat komt er op neer dat er vreemde mensen in je bed gaan ‘slapen’ en gebruik maken van je spullen. Voor degene die niet aan die gedachte kunnen wennen is het verstandig om inboedelopslag te huren. Dit is een praktische oplossing waarbij spullen ook nog eens beveiligd worden. Welke spullen er opgeslagen worden is deels afhankelijk van de duur van je trip. Blijf je een jaartje weg, dan kun je er voor kiezen om enkel waardevolle spullen op te slaan. Blijf je langer weg dan kun je er aan denken om je complete inboedel op te slaan.

 

Tips voor het pakken en bewaren van voorwerpen

 • Bubbel plastic blijft een onmisbare accessoires voor het inpakken van breekbare spullen. Kranten of keukenpapier zijn overigens ook prima inpak materiaal.
 • Is een doos niet helemaal gevuld? Vul deze dan op zodat er geen ruimte voor beweging is;
 • Zorg ervoor dat alle kleding, linnen en stoffen droog zijn wanneer ze worden opgeborgen. Een vochtige doek of natte broek kan namelijk schimmel veroorzaken;
 • Wikkel plastic om je stoffen meubelen zodat ze niet stoffig of vies kunnen worden;
 • Laad dozen niet te vol. Pak zwaardere items in kleine, stevige dozen;
 • Kies voor een klimaat gecontroleerde opslag unit. Op deze manier blijven de voorwerpen veilig opgeslagen en lopen ze geen risico op temperatuurinvloeden;
 • Sla je gemotoriseerde spullen op zoals een grasmaaier of motor? Maak dan de tank zo leeg mogelijk zodat het niet gaat ruiken.
 • Last but not least: label alle dozen en voorwerpen.

 

Hoe lang je ook naar het buitenland vertrekt, bij Extrabox ben je aan het juiste adres. Wij hebben vestigingen verspreid over het Zuiden en Westen van het land. Al onze opslagruimtes worden bovendien 24/7 bewaakt door onze camera bewaking. Een veiligere opslagplaats voor je waardevolle spullen kun je dus niet hebben.

]]>
Fri, 09 Sep 2016 10:37:37 GMT
<![CDATA[ Uw auto opslaan? Of je nu een verzamelaar bent van klassieke auto’s of voor een lange tijd naar het buitenland vertrekt. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarvoor je auto opslag kunt gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je auto na het stallen weer direct rijklaar is hebben wij enkele tips voor je op papier gezet. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/de-auto-voorbereiden-voor-opslag  

      1.      Schoonmaak

Het is belangrijk om de auto van binnen en buiten grondig schoon te maken. Heb je leren stoelen? Behandel ze dan met een passend middel. Was en wax het exterieur en verwijder alle rotzooi dat in de auto ligt. Hiermee voorkom je eventuele nare geurtjes.  

      2 .     Accu loskoppelen

Zorg ervoor dat de auto accu volledig is opgeladen en koppel de kabels los van de accu zodra de auto gestald is. Dit zorgt ervoor dat de batterij niet langzaam leeg loopt.  

      3.     Olie verversen

Ververs de olie en het oliefilter bij het auto stallen. Je kunt zelfs overwegen om ook de transmissie- en remvloeistof te vervangen wanneer je de auto voor een langere tijd opslaat.       

      4 .     Papierwerk in orde brengen

Het klinkt misschien logisch maar zorg dat alle auto- en verzekeringspapieren in orde zijn zodat je de auto na een jaar stallen direct kunt meenemen.

      5.      Wielen ontlasten

Wanneer je je auto voor langere tijd opslaat staat hij ook voor langere tijd stil. Hierdoor komt er veel druk op dezelfde plek van de wielen te staan waardoor ze beschadigingen oplopen. Plaats daarom een krik zodat de wielen ontlast worden. Bekijk hiervoor de handleiding van de auto om te zien welke krik hiervoor gebruikt kan worden.

      6.      Bedek de auto

Zodra alle bovenstaande handelingen verricht zijn kan de auto worden toegestopt voor zijn lange winterslaap. Gebruik hiervoor een autohoes die geschikt is voor het juiste model auto.    

 

Vertrek je inderdaad voor langere tijd naar het buitenland of heb je een oldtimer die je veilig wilt opslaan? Dan ben je bij Extrabox aan het juiste adres. Enkel onze vestiging in Nijmegen-Wijchen is gespecialiseerd in het stallen van auto’s. Al deze opslagruimtes worden 24/7 bewaakt door onze camera bewaking. Veiligere en schonere auto opslag is er dus niet. Daarnaast bieden wij verschillende formaten, dus of je nu een pick-up rijdt of een mini? Wij hebben voor ieder wat wils. 

]]>
Tue, 28 Jun 2016 10:42:43 GMT
<![CDATA[ 5 bedrijven die vanuit hun garage zijn gestart. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/google-amazon-apple-disney-hewlett-packard
Bij succesvolle internationale bedrijven denken mensen vaak aan immense wolkenkrabbers met duizenden medewerkers. Niet iedereen beseft dat zo’n organisatie ooit klein zijn begonnen. Zo klein zelfs, dat het gehele bedrijf in de garage heeft gepast. De echte entrepreneurs vinden manieren om te werken met de middelen die voor handen liggen en weten dit om te zetten in miljoenen bedrijven. Wij delen deze succesverhalen graag met je, zodat je wellicht geïnspireerd raakt om je eigen ideeën tot een succes te volbrengen.   

1. Google


Samen met Sergey Brin is Larry Page oprichter van Google. Inmiddels heeft het bedrijf wereldwijde faam en hebben zij duizenden medewerkers onder zich. Niet iedereen weet dat ook klein zijn begonnen. In de zomer van 1998 zijn de twee afgestudeerden van Stanford met een klein bedrijf gestart vanuit de garage van Susan Wojicicki’s. Zij hebben toentertijd de mogelijkheid gehad om het bedrijf voor een miljoen dollar te verkopen aan Excite. De deal ging uiteindelijk niet door maar de rest is natuurlijk ‘history’.

2. Amazon

Een andere online grootheid is Jeff Bezos. Hij startte in 1994 met zijn online boekenwinkel en runde het vanuit zijn garage in Washington. Het kostte hem een jaar om zijn eerste boek te verkopen en daarna slechts twee om de beurs op te gaan. Tegenwoordig is Amazon de op een na grootste online retailer ter wereld.

3. Apple

Misschien wel het bekendste garagebox-verhaal is die van Apple. Steve Jobs en Steve Wozniak bouwden in 1976 vanuit hun garage in Cupertino (California) aan de eerste computers. In slechts 30 dagen bouwden zij met een klein team aan handgemaakte computers en verkochten 50 stuks aan lokale ondernemers. Heden ten dagen is Apple een van de meest waardevolle merken ter wereld.  

4. Disney

Anders dan je zou vermoeden is het verhaal van Disney niet als een sprookje gestart. De verhalen en tekeningen van Walt Disney zijn ontstaan na jarenlang hard werken in een kleine autogarage in Los Angeles. Wat begon met een aantal schetsen in een garage heeft uiteindelijk geleid tot een van de meest creatieve en fantasierijke droomwerelden. 


5. Hewlett-Packard

Inmiddels een oude speler op de laptop en audio markt is Hewlett-Packard (HP). De heren Bill Hewlett en Dave Packard werkte in 1939 vanuit de garage van Dave. Daar is HP ontstaan, een klein bedrijf dat begon met het produceren van audio oscillatoren. Leuk details is dat Walt Disney de eerste klant was om het geluid te kunnen produceren dat nodig was voor de film ‘Fantasia’. Heden ten dagen is HP een van de grootste en succesvolste bedrijven ter wereld.

De ideeën van vandaag leiden tot het ontstaan van iets bijzonders van morgen

Ben jij helemaal klaar om de nieuwe Apple of Google op te starten? Begin dan met een grote schoonmaak in je garage en verplaats al je kostbaarheden naar een opslagruimte. Zodra je garage leeg is, kun je starten met je nieuwe business. Waar wacht je nog op?

Heb je geen garage van waaruit je kunt werken? Dan kun je natuurlijk ook een garagebox huren. Werken in een klimaat gecontroleerde unit is namelijk helemaal zo gek nog niet. Bovendien worden alle opslagruimtes 24/7 bewaakt door onze camera bewaking. Veiliger kunnen je documenten dus niet worden opgeslagen. Vanaf 1 mei 2015 kun je in Nijmegen-Wijchen zelfs kleine bedrijfsruimtes huren.  ]]>
Tue, 31 May 2016 14:31:02 GMT
<![CDATA[ Piano opslag: enkele handige tips! Het kan voorkomen dat u vanwege een erfenis ineens trotse eigenaar bent van een piano. Het kan ook zijn dat u al in het bezit bent van een vleugel en op het punt staat te verhuizen. De vraag is waar u het prachtige instrument gaat bewaren. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/piano-opslag-enkele-handige-tips opslag voor uw piano de perfecte oplossing. Maar waar moet u op letten als u een piano voor langere tijd ergens opslaat? Onderstaand de belangrijkste zaken op een rij.

Hoe bereid je de piano voor op opslag

Piano’s zijn kostbare instrumenten die zorgvuldig moeten worden behandeld om hun waarde te behouden. Daarom hebben we enkele tips verzameld die ervoor moeten zorgen dat uw piano veilig kan worden opgeslagen:

 1. Bereken de afmetingen van de piano zodat u hier rekening mee kunt houden in de zoektocht naar een geschikte opslagbox

 2. Huur een klimaat gereguleerde box. Temperatuur en vocht kunnen namelijk nadelige effecten hebben op de materialen van de piano

 3. Maak de piano schoon met een vochtige doek om het stof en vuil te verwijderen. Maak hem vervolgens droog met een zachte doek. Vergeet hierbij de toetsen niet

 4. Wikkel er vervolgens een doek omheen om krassen te voorkomen en een eventuele impact te minimaliseren

 5. Bewaar de piano altijd met ‘beide benen’ op de grond. Stal hem nooit rechtop, ook niet bij ruimtegebrek!

 6. Bezoek regelmatig de opslagbox om te zien of alles nog in orde is. Let hierbij op temperatuur, luchtvochtigheid en eventueel stofontwikkeling

 7. Maak gebruik van ervaren verhuizers wanneer de tijd is aangebroken om de piano weer op te halen uit de opslagbox. Zonder de juiste ervaring kan schade gemakkelijk worden aangericht 


         

  Maak de piano weer speelklaar

  Zodra de piano weer bij u in huis staat kunt u opnieuw beginnen aan de schoonmaak. Maak hem van top tot teen schoon en vergeet ook hier de toetsen niet. Inspecteer de piano tijdens het schoonmaken op eventuele schade. Daarnaast kan het door de temperatuurverschillen voor komen dat de piano uit toon is, zelfs al is de temperatuur in opslagboxen gereguleerd. Daarom adviseren wij om uw piano opnieuw te stemmen. Wacht hier wel een aantal weken mee zodat uw piano alvast kan wennen aan de nieuwe locatie.  

  Vind een opslagbox bij u in de buurt

  Bent u op zoek naar een opslagbox voor uw piano? Dan bent u bij Extrabox aan het juiste adres en bieden we diverse soorten opslagboxen op verschillende locaties in Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze opslaglocaties of neem vrijblijvend contact op en bel gratis naar 0800-0233156.


   

]]>
Wed, 11 May 2016 10:42:05 GMT
<![CDATA[ Handige opslag oplossingen voor studenten die in het buitenland gaan studeren! We hebben in Nederland diverse universiteiten en hogescholen, maar studenten blijven niet voor altijd dicht bij huis wonen wanneer zij gaan studeren. Veel studenten kiezen er voor om in het buitenland te gaan studeren. Als je als student van plan bent om een deel van je opleiding in het buitenland te volgen is het handig om je meubilair en andere spullen veilig op te bergen. Daarvoor is een self storage de perfecte oplossing! ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/handige-opslag-oplossingen-voor-studenten Waarom is een selfstorage een goed idee?

Opslagruimtes bieden diverse voordelen voor reizende studenten, waaronder de volgende:

 • Opslagruimte huren is betaalbaar. Een kleine maandelijkse vergoeding zal niet ten koste gaan van je beperkte budget. Je kunt er tevens voor kiezen om de ruimte te delen met een andere student om kosten te besparen.
 • Je hoeft je spullen niet bij je ouders neer te zetten. Hierdoor blijven je privacy en gevoel voor stijl in tact wanneer je terug komt van je buitenlandse avontuur.
 • Je hebt keuze uit verschillende groottes. Kleine opslagruimtes zijn beschikbaar zodat je niet betaalt voor ruimte die je toch niet gebruikt.
 • Je spullen stinken niet wanneer je ze weer ophaalt. De ruimtes zijn geconditioneerd om te voorkomen dat er problemen ontstaan met de luchtvochtigheid.Verhuistips voor je opslagruimte

Door je spullen goed te verpakken zullen je bezittingen onbeschadigd blijven en is het makkelijker om de benodigde spullen terug te vinden wanneer je teruggekeerd van je buitenlandse avontuur. Bij deze geven we je alvast enkele tips voor het verhuizen van je spullen:

 • Plaats meubels en apparaten die je niet nodig hebt achterin de opslagruimte. Bedek ze met katoenen lakens om krassen en stofophoping te voorkomen.
 • Houd muziekinstrumenten en elektronische apparaten aan de voorkant waar ze gemakkelijk gevonden kunnen worden.
 • Scan belangrijke papieren documenten in en pak ze goed afgesloten in waterdichte dozen in. Plaatst deze als laatste in de opslagruimte, zodat je makkelijk bij de papieren kunt wanneer je ze nodig hebt.
 • Verpak boeken in stevige dozen op plastic bakken en plaats deze op de grond. Dozen met breekbare voorwerpen mogen daarentegen nooit onder iets zwaars worden geplaatst.
 • Gebruik veel noppenfolie of zacht papier om breekbare artikelen te beschermen.
 • Kies een maximale beveiliging om diefstal en inbraak te voorkomen.
 • Overweeg om je ouders of vertrouwde vrienden toegang te geven tot de opslagruimte. Wanneer je een opgeslagen document nodig hebt terwijl je studeert in het buitenland, kan dit je veel kopzorgen besparen!

Voor meer informatie over het huren van een opslagruimte kun je bij Extrabox terecht. Wij ontzorgen je door je bezittingen veilig en comfortabel op te slaan in één van onze opslagruimtes.

]]>
Tue, 12 Jan 2016 15:40:32 GMT
<![CDATA[ Wij laten graag ons klanten vertellen wat ze van Extrabox vinden. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/klantenvertellen Goedemorgen Richard,

Vandaag de borgen retour ontvangen. Hartelijk dank daarvoor.

Graag laat ik je weten dat ik jouw service en van andere medewerkers van Extrabox in Wijchen als zeer prettig heb ervaren. In korte tijd zijn mijn vrouw en ik twee keer verhuisd en hebben (nog steeds) met zeer verschillende personen en instanties te maken. De service van Extrabox valt daarbij aangenaam op.

Voorlopig verwacht ik niet dat wij behoefte hebben aan opslag, maar mochten we iemand tegenkomen, die dat wel heeft, dan raad ik jullie graag aan.

Met vriendelijke groet,
Tot nu toe hebben ruim 400 klanten ons beoordeeld met gemiddeld ruimt een 8,5. Een mooi cijfer waar we erg trots op zijn!  De individuele beoordelingen kunt u vinden op onze vestigingspagina's (bijvoorbeeld vestiging Nijmegen-WIjchen).

Neem hier contact op met Extrabox en ervaar zelf waarom klanten onze service en opslagunits zo waarderen. 

Team Extrabox ]]>
Wed, 24 Dec 2014 14:27:10 GMT
<![CDATA[ Naast opslagunits nu ook bedrijfsruimtes te huur bij Extrabox Nijmegen-Wijchen. Extrabox realiseert kleine bedrijfsruimtes met volledige faciliteiten! ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/artikel-businessmedia-4all

Selfstorage-bedrijf Extrabox startte in 2005 in Eindhoven en opende achtereenvolgens vestigingen in Den Bosch, Boxtel en Wijchen. De Wijchense vestiging verhuurt sinds 2011 opslagruimtevoor particulieren en bedrijven. De grote en kleine units zijn ideaal voor goederenopslag, archief of bij een verhuizing. Vandaar dat Extrabox sinds de start een brede klantenkring heeft opgebouwd, van kleine webshops tot grote bedrijven als Coca Cola. Binnenkort voegt Extrabox een nieuwe dienst aan haar verhuuraanbod toe: kleine, volledig gefaciliteerde inpandige bedrijfsruimtes.

Voor wie?
Charles Goevaers, directeur/eigenaar van Extrabox vertelt: “We merken dat een aantal van onze zakelijke klanten uit hun jasje groeien, reguliere bedrijfsruimtes zijn echter vaak nog te groot. Ook komt het voor dat starters of ZZP-ers alleen bedrijfsruimtes kunnen huren die qua faciliteiten niet voldoen. Een derde groep ondernemers heeft naast een bedrijfsruimte incidenteel ook een vergader of kantoorruimte nodig. Met onze nieuwe dienstverlening willen wij hen allen een flexibele oplossing bieden.

Faciliteiten
Extrabox gaat bedrijfsruimtes verhuren vanaf 50m2. Goevaers: “Die kan helemaal naar wens ingedeeld worden en de huurder kan tevens gebruik maken van de faciliteiten van ons Self Storage-bedrijf. Betalen doe je alleen voor de bedrijfsunit. De faciliteiten omvatten een vergaderruimte, werkplek met internet, thee en koffie. Tevens kunnen huurders gebruik maken van onze receptiediensten, bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van goederen als de huurder zelf niet aanwezig is. Extrabox Nijmgen-Wijchen heeft postbussen en kan dienen als post- en/of vestigingsadres.”

Compleet en betaalbaar
De units zijn daarmee bijzonder interessant, bijvoorbeeld voor ZZP-ers die veel buiten de deur werken of voor webwinkels. De kosten zijn laag: vanaf 400,00 per maand heb je al een inpandige bedrijfsruimte met een overheaddeur van Hörmann, die tevens toegankelijk is voor bedrijfsauto’s. Ook is er tegen een lage vergoeding een bestelbus te huur. Het pand is voorzien van alarm en desgewenst kan dat ook in de unit worden gerealiseerd.

Goevaers ziet het nieuwe initiatief als aanvulling op de reeds bestaande diensten van Extrabox. “We bieden hier een nieuwe dienstverlening voor de genoemde doelgroe- pen en merken dat er meer dan voldoende vraag is. Op deze manier zetten we een stap naar de vervollediging van ons aanbod.” 

]]>
Mon, 13 Apr 2015 20:58:00 GMT
<![CDATA[ Speelkr8 nu ook in Best actief! In oktober kan oud, maar goed en compleet speelgoed, ingeleverd worden bij Extrabox, Industrieweg 220 in Best. Dat zou Extrabox en Speelkr8 ENORM waarderen!!! ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/extrabox-steunt-stichting-speelkr8 0 0 1 130 720 Extrabox Self Storage 6 1 849 14.0

Speelgoed! De één heeft er veel te veel van. De ander heeft (bijna) niets, omdat de financiële situatie dit niet toelaat. Stichting Speelkr8 helpt hierbij een handje.

Stichting Speelkr8 zamelt gebruikt en nieuw speelgoed in. Met als doel om kinderen van 0-10 jaar in bijstandsgezinnen ook lekker te kunnen laten spelen. Het speelgoed ondergaat een grondige controle, selectie en indien nodig reparatie. In samenwerking met gemeentes in Noord-Brabant ontvangen bijstandsgezinnen in de Sinterklaasperiode een gratis speelgoedpakket. Wilt u Stichting Speelkr8 ook helpen?

Heeft u nog bruikbaar, compleet en goed speelgoed staan. Of te grote, te kleine, niet verkoopbare, overbodig geworden fietsen? Kom dan naar Extrabox, Industrieweg 220 in Best:

Dinsdag , 14, 21 en 28 oktober
Donderdag 16, 23, 30 oktober 

Van 10.00-12.00 en van 14.00-16.00 uur.

]]>
Fri, 12 Oct 2012 10:49:31 GMT
<![CDATA[ Het idee achter het concept is ontstaan door een spontane kennismaking met het toenemende toerisme van Den Haag via een relatie in mijn netwerk. Het aantal bussen met citytrippers aan Den Haag is menig Hagenaar wellicht niet eens opgevallen, maar is, vooral in de hoogseizoenen, een dagelijkse strijd om voor de chauffeurs een plekje op de parking te bemachtigen. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/holland4home-souvenirs-en-gifts-het-gezicht-van-den-haag- 0 0 1 160 884 Extrabox Self Storage 7 2 1042 14.0

De city-trippers krijgen een gids toegewezen, die met hen de historische route van Den Haag bewandelt. Vanuit mijn intern netwerk is gebleken, dat zij zich, zoals wijzelf op vakantie doen, een souvenir voor het thuisfront willen meenemen. Ze hebben relatief daar weinig tijd en/of geduld voor, dus wij zorgen voor een vooraf samengesteld compleet souvenirpakket. Geschikt voor alle doelgroepen, in een cadeau-verpakking met een specifiek “Haagsch tintje”!

Deze vorm van ambulante handel geeft het voordeel, dat wij, de toerist, zelf kunnen benaderen, volgen, op hun route en niet afhankelijk hoeven te zijn van een ‘toevallig’ bezoek.

De presentatie van het concept is visueel erg belangrijk, het is meer een rijdende attractie, waar, vooral met de verkoper in middeleeuws kostuum, de toerist zich toe aangetrokken zal voelen en zelfs mee op de foto zal willen.

Holland4Home voorziet in een behoefte, die reeds bestaat en zelfs groeiende is. Als de stad van Vrede en Recht in de wereld krijgt Den Haag een origineel en positief plaatje bij!! 

Extrabox Rijswijk Opslagruimte heeft altijd een passende oplossing voor U! Zo ook voor deze Holland 4 Home verkoopauto. Wij wensen Holland 4 Home veel succes met hun onderneming.

]]>
Tue, 10 Dec 2013 11:57:09 GMT
<![CDATA[ Mede dankzij Miriam Goevaers is Stichting Speelkr8 ook actief in Best. Miriam is getrouwd met Charles Goevaers en samen hebben ze drie jonge kinderen. In 2005 startten ze samen een eigen bedrijf in tijdelijke opslag van goederen dat uitgroeide tot tien extra vestigingen in het land. Voor Stichting Speelkr8 wilden ze graag belangeloos hun boxen openstellen en het ingezamelde speelgoed transporteren naar de hoofdlocatie in Eindhoven. We gaan in gesprek met Miriam over haar medewerking aan dit goede doel. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/tegen-een-superidee-zeg-ik-geen-nee

Miriam: “Toen ik vorig jaar hoorde dat de scholen in Best niet meededen omdat ze niet in staat waren al het ingezamelde speelgoed te verzamelen, dacht ik meteen: 'daar wil én kan ík iets aan doen'. Met ons bedrijf in Best hebben we ruimte genoeg om tijdelijk ingeleverd speelgoed op te slaan. Ik en onze medewerkers waren zo enthousiast over het doel van de stichting en wilden hier ook direct alle medewerking aan verlenen. We hebben er geen seconde over hoeven nadenken”, zegt Miriam overtuigend. 

Speelkr8
Speelkr8 ontstond in 2005. Een aantal ondernemende dames in de regio Eindhoven zag dat het niet voor ieder gezin gemakkelijk is om de dure decembermaand door te komen. Door het inzamelen en doorgeven van (gebruikt) speelgoed aan deze gezinnen, wilden zij een bijdrage leveren aan het tegengaan van sociale armoede in de eigen regio. Miriam: “De stichting krijgt helemaal geen subsidie. Ze wordt puur gesteund door donaties en het enthousiasme van particulieren en bedrijven om (gebruikt) speelgoed in te leveren of hun diensten aan te bieden. Daardoor kunnen zij jaarlijks de duizend gezinnen in onze regio helpen. Ik was ook zo onder de indruk van meer dan 130 vrijwilligers die op allerlei gebied de handen uit de mouwen steken. Als je dat ziet, dan word je direct besmet met het liefdadigheidsvirus”, vindt Miriam oprecht.
“Maar jij bent er ook mee besmet”, zegt Miriam ineens. “We doen dit samen in Best. De persberichten en posters die je overal hebt opgehangen, de verenigingen die zijn benaderd enzovoorts, dat is ook een hele klus. Het heeft er wel toe geleid dat we vorig jaar ruim 19 M3 aan speelgoed in Best hebben opgehaald. Dat is echt heel veel voor een eerste keer”, zegt Miriam trots. 

Fietskr8
Sinds dit jaar is, apart naast Speelkr8, ook Fietskr8 opgestart. De stichting heeft als doel om dit jaar 1500 oude fietsen in te zamelen. Miriam: ”Alle fietsen worden door vrijwilligers opgeknapt. Er schijnen zoveel gezinnen niet eens over een fiets te beschikken in onze regio, dat ze dit jaar ieder gezin een fiets willen doneren. Ik vond dat weer zo’n geweldig idee." Miriam vervolgt: "Vorig jaar leverden al veel mensen oude fietsjes in. Vooral opa’s en oma’s kwamen bij ons met goed speelgoed en driewielers aan. Het krijgt allemaal een nieuw leven. We zamelen het voor de Bestenaren in. In Eindhoven wordt het gesorteerd, gerepareerd, gecompleteerd en gewassen. In een heel grote bedrijfshal op de Hurksestraat zitten tientallen vrijwilligers dagen hieraan te werken. In de loop van de komende weken ontstaat er een heus tweedehands warenhuis van onder andere poppen, poppenhuizen, knutselspullen, boeken, puzzels, technisch speelgoed, fietsen, enzovoorts. Iedereen is zo enthousiast, daar krijg ik direct goede zin en energie van. In de week voor Sinterklaas krijgen de gezinnen uit onze regio een brief en kunnen ze hier kosteloos komen shoppen. Zulke initiatieven zijn toch geweldig, zeker zo dichtbij eigen huis”, sluit Miriam Goevaers met enthousiasme af. 

Tot slot nog een laatste oproep voor 2013: help de mensen in uw regio die het financieel zwaar hebben en ruim nog snel uw zolder, speelkamer, garage of schuur op. Donaties zijn nog af te leveren bij: Extrabox, Industrieweg 220 in Best op 5 en 7 november aanstaande tussen 10.00 en 16.00 uur. Meer informatie of vrijwilliger worden: www.speelkr8.nl.

 

Tekst: Lorette Laumans, Blocks Projects

 

 

]]>
Mon, 28 Oct 2013 14:35:17 GMT
<![CDATA[ Op 21 maart is Maddy van Bemmel precies twee jaar werkzaam als vestigingsmanager bij Extrabox op Eindhoven-Best. Als zeer opgewekte, klantgerichte persoonlijkheid legt ze in een gesprek uit waarom ze het werk bij Extrabox zo uitdagend vindt. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/maddy-van-bemmel-steun-en-toeverlaat-voor-extrabox-in-eindhoven-best

“Iedere dag ga ik met een glimlach naar mijn werk”, vertelt ze. “Het contact met de klanten is het leukste aan ons werk! We verkopen eigenlijk een lege ruimte met ‘lucht’, maar die ‘lucht’ wordt gevuld met zoveel verschillende verhalen.  Achter iedere verhuur schuilt een bijzonder verhaal. Dat maakt mijn werk zo boeiend”, zegt ze. 

Op de vestiging in Best denken ze altijd mee met de cliënt. “Ik probeer altijd tijd te maken voor een praatje en  het aanbieden van een kopje koffie. Op deze manier kan ik creatief en oplossingsgericht meedenken met onze cliënten. Of het nu gaat om de grootte van de unit, het aanbieden van transport, verhuisartikelen of adviseren rondom de inrichting van de unit.  Met deze extra persoonlijke service onderscheiden we ons ten opzichte van de concurrent”, zegt ze overtuigend.

Naast de operationele en financiële werkzaamheden is zij ook proactief bezig om nieuwe potentiële huurders te benaderen. “Dat doe ik door o.a. bouwvergunningen in de gaten te houden, nieuwe startende ondernemers en zzp’ers te benaderen, Social Media bij te houden en de aanvragen via de Extrabox website direct te benaderen. Dat is ook een uitdagend onderdeel van mijn werk.”

Tot slot zegt Maddy: “Als vestigingsmanager heb je dus veel variatie in je werkzaamheden en het contact met de cliënten maakt het werk voor mij nog interessanter.” 

Tekst en interview: Lorette Laumans, Blocks Projects

]]>
Mon, 25 Mar 2013 20:35:08 GMT
<![CDATA[ Wat doe je met je dierbare spullen als je langdurig op reis gaat? Ruud en Ineke Harmsen besloten in 2007, aan het einde van hun carrière, te gaan reizen. In 2002 hadden ze al, tijdens een ‘sabatical’ gereisd met een kleine camper. “Dat was ons zo goed bevallen dat we besloten dit voor goed te doen als we in de vut zouden gaan”, zeggen Ruud en Ineke, zonder enige spijt! ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/de-wereld-is-mooi-vergeet-niet-te-kijken 0 0 1 352 1939 Extrabox Self Storage 16 4 2287 14.0

Ze verkochten hun huis en kochten een camper in de plaats. De hele inboedel werd gesorteerd en alle waardevolle en dierbare spullen werden opgeslagen bij Extrabox in Den Bosch. “We wilden niet afhankelijk zijn van familie en vrienden en altijd bij onze spullen kunnen als we terug in Nederland waren”, aldus Ruud en Ineke. De keuze voor Extrabox was snel gemaakt. Dichtbij, zeer vriendelijke medewerkers, een veilige plek en altijd bereikbaar. 

Met de camper vertrokken ze in de zomer van 2008 naar het zonnige zuiden. Het avontuur werd al direct op de proef gesteld door een enorm ongeluk. “Alles total loss, maar gelukkig hadden we alleen maar materiële schade”. De ervaring had geleerd dat een camper niet ideaal was en werd daarna ingeruild voor een caravan en een volkswagen bus. “Daarmee waren we veel flexibeler in onze uitstapjes en konden we meer bagage meenemen”, aldus Ineke. 

“De wereld is mooi. Vergeet niet te kijken!”

Italië en Corsica zijn de favourite bestemmingen, maar ook in Engeland, Zuid Frankrijk, Noord Spanje hebben ze genoten van prachtige gebieden. “Het gaat bij ons niet om het doel, maar om de weg ernaar toe”,  zegt Ruud. “De wereld heeft zoveel te bieden, vergeet niet te kijken!”.  Ze houden van golfen en andere sportieve activiteiten, zoals bergwandelen en fietsen. Ze spreken de talen vloeiend, ook Italiaans. Daardoor hebben ze veel nieuwe contacten kunnen leggen en veel nieuwe vrienden gemaakt.

Eens per jaar gaan ze naar Nederland, meestal in november/december. “Dan gaan we direct naar Extrabox om spullen uit de caravan op te slaan, die we in Nederland niet nodig hebben. We wisselen de zomerkleding in voor de winterkleding. We hebben o.a. al onze fotoboeken, reisboeken, kookboeken opgeslagen en wat goede meubels.”

Het avontuur houdt niet op.

Alhoewel ze binnenkort weer een vast woonadres hebben in Zuid Duitsland, bij het prachtige Bodensee, blijven ze vanuit Centraal Europa de mooie reizen voortzetten. De spullen bij Extrabox worden opgehaald. “We zullen ze wel missen bij Extrabox”. “De medewerkers waren altijd vriendelijk, namen tijd voor een praatje en een kopje koffie stond direct voor ons klaar. Dat maakte het voor ons een stuk gezelliger en dat is ook zeer belangrijk. Echt een fijn bedrijf!”, zeggen Ruud en Ineke heel tevreden.

]]>
Fri, 18 Jan 2013 16:48:30 GMT
<![CDATA[ Voor eigenaar Joost Bijleveld, eigenaar van de online winkel fitnesskoerier.nl is flexibiliteit in opslagruimte essentieel. “Met de groei van mijn bedrijf heb ik telkens meer meters nodig gehad”, meldt Joost. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/fitnesskoeriernl-gezond-en-fit-het-nieuwe-jaar-in Momenteel huurt fitnesskoerier de grootste unit bij Extrabox in Nijmegen.

Doordat je per maand kubieke meters huurt, kan je maandelijks je ruimte aanpassen. “Dat was voor mijn bedrijf erg handig in het begin. Je huurt alleen de meters die je dus echt nodig hebt”, zegt Joost.
Op de website www.fitnesskoerier.nl worden allerlei producten verkocht op het gebied van fitness, gezondheid en personal training. Joost is medio 2011 met de winkel begonnen en inmiddels hard gegroeid. De verkoop geschiedt zowel aan particulieren, personal trainers en sportscholen. Als fanatiek sporter had hij het idee al een paar jaar in zijn hoofd.  Doordat hij van baan wisselde, wat hem uiteindelijk niet beviel, besloot hij de start te wagen als zelfstandig ondernemer. “En dat bevalt goed!”, zegt hij lachend.
Naast opslagruimte huurt fitnesskoerier ook kantoorruimte bij Extrabox. “Dat was voor mij van toegevoegde waarde om voor Extrabox te kiezen”, zegt Joost.  “Als er even niemand op kantoor is, vangen de medewerkers van Extrabox het werk op. Ze nemen ook goederen in ontvangst of wijzen postbedrijven de weg waar de goederen klaar staan voor verzending. En dat is handig!”
Joost vindt het ook belangrijk dat het pand goed beveiligd is. “Je hoeft je om zoveel zaken geen zorgen te maken als je huurt bij Extrabox. Dat zijn prettige bijkomstigheden als startende ondernemer”, aldus Joost.
Kijk op www.fitnesskoerier.nl … voor als je gezond en sportief wilt leven!
]]>
Fri, 07 Dec 2012 12:15:53 GMT
<![CDATA[ Suus Erdem is sinds juli 2011 begonnen met haar eigen speelgoedwinkels op het internet. Wegens haar grote succes is ze inmiddels al zes keer verhuisd naar steeds grotere opslagunits bij Extrabox vestiging in Eindhoven/Best. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/cool4girlz-en-cool4boyz-is-blij-met-extrabox “De keuze voor Extrabox was al snel gemaakt” zegt Suus. “De medewerkers bij Extrabox geven je een welkom gevoel. Ze denken met je mee en zijn zeer flexibel. Ook de prijs is, in vergelijking met andere aanbieders, goed. En als iets goed voelt, regel ik mijn zaken snel”, zegt Suus met een lach.  

Ze had ook andere opslagbedrijven bezocht, maar niets kon tegen de vriendelijkheid, flexibiliteit en de hoge service van Extrabox op. “Ik kom wekelijks een aantal keer bij Extrabox, dus dan is dat welkome gevoel telkens weer fijn om te ervaren.”

Cool4girlz en Cool4boyz verkoopt speelgoed, waaronder Lalaloopsy poppen en accescoires. Een zeer gewenst product, blijkt uit de vele verkopen. Uit heel Nederland, maar ook regelmatig uit Italië, Frankrijk en Spanje kopen mensen speelgoed op de webshops van Suus. Veel trendy speelgoed, maar ook de bekende merken zoals Playmobil, Lego, Cars, Barbie en Nerf verkoopt Suus op haar website. De prijzen zijn sowieso concurrerend en in deze Sinterklaasperiode geeft ze nog eens 10% korting weg.]]>
Mon, 26 Nov 2012 16:58:14 GMT
<![CDATA[ Prachtige raambekleding dankzij Kramer reclame uit Best als sluitstuk van de verbouwing van onze vestiging Extrabox Nijmegen-Wijchen. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/extrabox-nijmegen-wijchen-is-prachtig 0 0 1 48 266 Extrabox Self Storage 2 1 313 14.0

Na de opening, van de nieuwe Extrabox Self-Storage vestiging Nijmegen-Wijchen in 2011, zijn er afgelopen maanden nieuwe opslagunits en een nieuw kantoor gebouwd. Als laatste heeft Kramer Reclame aan de zijkant van het pand mooie raambekleding aangebracht. Op de prints is te zien hoe een Self Storage bedrijf er van binnen uitziet en op welke manieren een opslagunit gebruikt kan worden. 

]]>
Fri, 24 Aug 2012 12:30:55 GMT
<![CDATA[ Extrabox Steunt Stichting AAP! De vestigingen van Extrabox Self-Storage willen graag meewerken aan een schoner milieu. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/extrabox-steunt-stichting-aap De vestigingen van Extrabox Self-Storage willen graag meewerken aan een schoner milieu.
Wij laten daarom onze inkt cartridges en toners recyclen. Een lege toner of cartridge is na gebruik goed te hergebruiken of te recyclen en dat spaart natuurlijk een hoop afval, maar ook energie!

Wij willen ook onze klanten vragen om hun lege inktcartridges uit printer, fax of kopieerapparaat bij onze vestigingen in te leveren. Wist u dat een lege inktcartridge snel al € 1,- waard is? Wij wisten dat niet, maar dat krijgen wij en u er ook niet fysiek voor.  Maar voor de Stichting AAP, opvang voor uitheemse dieren,  heeft het die waarde wel!
 
Vele bedrijven en particulieren zamelen al jaren hun lege toners, cartridge en ook  oude mobiele telefoons in. En die hele berg is een berg geld waard voor de Stichting AAP.
 
Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. De dieren die bij AAP terecht komen zijn afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren.
AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren, zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes. Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld of verwaarloosd. Bij AAP krijgen zij de professionele verzorging die ze nodig hebben om weer op verhaal te komen. Het uiteindelijke doel is om de dieren geestelijk en lichamelijk weer gezond te maken en ze daarna te herplaatsen in een meer natuurlijke omgeving, in de vorm van een reservaat of gerenommeerde dierentuin.
 
Ook oude mobiele telefoons brengen voor de stichting al snel € 3,- op! Stichting AAP heeft een eigen recycle programma, waarbij het milieu gespaard wordt en uitheemse dieren over de hele wereld profiteren van deze inzamelactie.
 
Net als de Stichting AAP bieden wij ook schone en veilige “opvang” met alle zorg. Natuurlijk niet voor uitheemse dieren of mensen, maar wel voor al uw spullen in de vorm van opslag ruimte. Tijdens verbouwing, verhuizing of gewoon omdat uw opslagcapaciteit in huis of op kantoor niet groot genoeg is, bieden wij u zo lang als nodig een goed onderkomen voor uw spullen en archief.
 
Op onze vestigingen staan vanaf nu speciale inzamelboxen. Die als ze vol zijn rechtstreeks naar de stichting AAP gaan. Zij krijgen daar dan een mooi bedrag voor als ze dit voor recycling aanbieden. 
 
Tevens kunt u bij ons op de vestigingen speciale enveloppen ophalen, waarmee u inktcartridges en oude mobiele telefoons direct naar de stichting AAP kan versturen.
 
Helpt u ook mee aan een schoner milieu en minder afval?
Dan steunt u direct ook de stichting AAP en profiteren de uitheemse dieren van uw actie. En ons milieu profiteert mee!
 
]]>
Tue, 20 Mar 2012 13:22:23 GMT
<![CDATA[ De gratis opslagruimte van Wim Huiskamp bij Extrabox Den Bosch is al aardig vol. Lees in onderstaande nieuwsbrief hoe Wim Huiskamp de Alpe d'Huez met de fiets gaat beklimmen om zoveel mogelijk geld te verdienen voor KWF Kankerbestijding: ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/update-extrabox-steunt-actie-alpe-dhuzes-van-wim-huiskamp De gratis opslagruimte van Wim Huiskamp bij Extrabox Den Bosch is al aardig vol. Lees in onderstaande nieuwsbrief hoe Wim Huiskamp de Alpe d'Huez met de fiets gaat beklimmen om zoveel mogelijk geld te verdienen voor KWF Kankerbestijding:

Ik zou mijn laatste nieuwsbrief er uit doen voor vertrek naar Frankrijk, maar helaas is dat niet meer gelukt. Te veel regelzaken vlak voor vertrek, waardoor ik er niet meer voor kon gaan zitten.

Dat heeft zo zijn voordelen: ik kan nu verslag doen vanuit een door 8000 wielerfanaten overgenomen Alpe d’HuZes. Een dorp op 1850 meter hoogte waar het vandaag qua sfeer al carnaval leek .

Zondag 3 juni om 04.30 uur vertrokken we in een zeer comfortabele door Skoda gesponsorde auto richting de Franse Alpen. Mijn lieve vrouw had een pakketje cadeaus voor me klaargezet om mee te nemen. De reis liep voorspoedig en we waren rond 17.00 uur in Alpe d’Huez.

Verdeeld over 3 appartementen verblijven we op de top, zo’n 300 meter van de finish. Maandag heb ik de col de Croix de Fer opgereden (12 km klim) en  daarna nog de Alpe d’Huez. Ik werd er weer even aan herinnerd hoe zwaar de klim is. Ik realiseerde me gelijk dat 5 beklimmingen best hoog inzetten is,ondanks dat 4 keer vorig jaar wel gelukt is. Maar ik ga er alles aan doen om dit te halen.

Morgen is de 1e dag van Alpe d’HuZes, er gaan dan al 3000 fietsers de berg op om een of meerdere keren door de finish te komen. Samen met Mark, Mischa, Luuk, Helen, Marleen, Dirk, Toine en Alrico ga ik morgen vanaf 10.00 uur (nu een keer langs de kant, bij de finish) genieten van dit evenement.

Woensdag om 21.00 uur plat, want om 2.30 uur gaat de wekker. Om 03.10 gaan we afdalen naar het dal in Bourg d’Oisans, waar we aansluiten in de rij om rond 04.30 uur naar boven te gaan rijden.

Het doel: 5 beklimmingen.

De eerste beklimming rijd ik speciaal voor mijn vader, die in 1987 overleed aan de gevolgen van Kanker. De 2e beklimming is voor mijn moeder, die tien jaar later de strijd tegen deze ziekte moest leveren, maar dit gelukkig goed heeft doorstaan. De derde is voor iedereen die op dit moment de strijd levert tegen deze ziekte en voor hen die de strijd niet hebben kunnen winnen, de vierde beklimming is speciaal voor mijn Hans en Lenie Bardie, mijn lieve peetoom en peettante die veel te jong zijn overleden. De vijfde en laatste beklimming hoop ik te halen, en die is voor iedereen die op een of andere manier met deze ziekte te maken heeft.

We rijden met dit team ruim 32.500 euro naar boven voor KWF kankerbestrijding, iets waar we met z’n allen ongelooflijk trots op zijn.

Je kunt mijn verrichtingen volgen via de site van Alpe d’HuZes, www.opgevenisgeenoptie.nl, daar klik je op “live site”, dan op “live tijden” en daar zoek je naar team 109, Equipe Bois Le Duc. Vervolgens klik je op mijn naam/nummer (deelnemer 4743) en daar kun je precies zien hoe vaak ik al boven ben gekomen. Via de webcams zijn ook live beelden van dit evenement te zien, en op 7 juni is er een tv uitzending van 19.00 uur tot 20.00 uur op Nederland 1.

Ik zal bij thuiskomst nog verslag doen van dit geweldige evenement.

Groetjes,

Wim

 

]]>
Tue, 06 Mar 2012 16:01:16 GMT
<![CDATA[ Vanaf heden heeft Extrabox Rijswijk weer inpandige met camera beveiligde garage’s te huur welke zijn voorzien van elektriciteit. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/beveiligde-garages-parkeerplaatsen-met-24-uur-toegang Vanaf heden heeft Extrabox Rijswijk weer inpandige met camera beveiligde garage’s te huur welke zijn voorzien van elektriciteit.

Tevens hebben wij ook parkeerplaatsen op beveiligd terrein te huur. 

De garage’s en parkeerplaatsen zijn 7 dagen per week 24 uur per dag toegankelijk met uw eigen persoonlijke code. 

Voor meer informatie of een rondleiding kunt u contant opnemen via ons gratis telefoonnummer

0800-02 33 156 of via rijswijk@extrabox.nl

]]>
Wed, 28 Mar 2012 16:13:59 GMT
<![CDATA[ De verhuizing van de Poort kost een hoop werk. Dit kunnen wij natuurlijk niet allemaal alleen en daarom hebben wij onder andere hulp gekregen van Extrabox Self Storage in Den Bosch. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/extrabox-den-bosch-helpt-de-poort Verhuizing

De verhuizing van de Poort kost een hoop werk. Dit kunnen wij natuurlijk niet allemaal alleen en daarom hebben wij onder andere hulp gekregen van
Extrabox Self Storage in Den Bosch. Bij Extrabox kun je een schone, droge en veilige opslagunit vanaf 6 kubieke meter huren. In een unit van 6 m3 passen wel 60 verhuisdozen! Elke Extrabox vestiging beschikt over een unieke beveiliging én een persoonlijke toegangscode. Huur je een opslagruimte bij Extrabox, dan kun je gratis een 18m3 verhuisbus of aanhangwagen gebruiken.

Nieuwbouw

De nieuwe Poort is volop in aanbouw en de opening staat voor de deur naast alle zand en bestrating van de stratenmaker. De binneninrichting wordt momenteel door Tribe afgebouwd en begint al een mooie, eigentijdse en stoere uitstraling te krijgen. De aannemer is volop bezig met de allerlaatste bouwkundige afwerking en montage van de elektrische en verwarmings installatie. Onze audio leverancier staat in de start blokken om licht, geluid, pop en cafe zaal gereed te maken.

Kortom wij zijn er helemaal klaar voor en veel jongeren in de Maaspoort staan klaar om ons te helpen en ons straks te bezoeken en activiteiten te gaan ontplooien.

]]>
Fri, 16 Dec 2011 12:01:44 GMT
<![CDATA[ Omdat Extrabox Rijswijk het de vorige keer zo goed heeft gedaan werden we weer uitgenodigd door het team van TV-Programma Robs Grote Tuinverbouwing. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/extrabox-rijswijk-op-tv-bij-robs-grote-tuinverbouwing  

Omdat Extrabox Rijswijk het de vorige keer zo goed heeft gedaan werden we weer uitgenodigd door het team van TV-Programma Robs Grote Tuinverbouwing.

 

Vol enthousiasme vertrekt het Team Extrabox Rijswijk naar de locatie in Wateringen waar de overgebleven meubelen moeten worden opgehaald. Na eerst wat spullen in onze verhuisdozen te hebben ingepakt samen met Jorna Spapans (interieurarchitect) is het tijd om de meubelen in onze verhuisbus te laden, hierbij geholpen door de mannen die druk bezig zijn om de tuin samen met Rob Verlinden (hovenier) mooi aan te leggen . Waarna wij terug kunnen rijden naar onze vestiging in Rijswijk waar wij de meubelen opslaan.

 

Wij hopen dat de familie blij is met hun nieuwe tuin en interieur en wij zijn heel benieuwd hoe de uitzending er uit gaat zien. Kijkt u met ons mee?

De uitzending wordt op zaterdag 14 januari 2012 om 17.00 uur op SBS 6 uitgezonden en

Op zondagochtend 15 januari 2012 om 1.00 uur herhaalt.

 

]]>
Mon, 03 Oct 2011 16:29:25 GMT
<![CDATA[ Dit jaar bij Extabox weer de "Winteractie"! Vorig jaar was deze actie een groot succes en daarom profiteert u ook deze winter van deze spectaculaire actie. Neem contact op met de vestiging naar keuze voor de voorwaarden. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/spectaculaire-winterkorting Tue, 15 Nov 2011 17:32:46 GMT <![CDATA[ U feest mee…. wat de reden ook is. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/elf-elf-tweeduizend-elf
11-11-11
De datum 11-11-2011 is om verschillende redenen een bijzondere datum. U kunt denken aan het begin van Carnaval, het Gekkengetal en Elfendag. Dit is een speciale dag die maar eens in de honderd jaar voor komt.
Extrabox wil deze datum niet zomaar voorbij laten gaan daarom zullen wij vanaf morgen een leuke actie starten;
U feest mee…. wat de reden ook is!

Bekijk deze aktie
Op de 11e van de 11e geeft Extrabox u 11% korting op uw aankoop van verhuisartikelen of uw nieuwe contract van een opslagunit.
Bezoek de vestiging in Best, ’s-Hertogenbosch (Boxtel), Rijswijk of Wijchen en vier samen met Extrabox deze bijzondere dag! 

]]>
Thu, 03 Nov 2011 14:30:48 GMT
<![CDATA[ De kortingsactie op Marktplaats van zondag 11 en maandag 12 september was een groot succes. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/spectaculaire-kortingsactie-groot-succes Spectaculaire kortingsactie succes
De kortingsactie op Marktplaats van zondag 11 en maandag 12 september was een groot succes. Verschillende toekomstige huurders hebben een voucher gekocht waarmee ze goedkoop een opslagruimte kunnen huren bij Extrabox. Ook u kunt bij Extrabox  een opslagruimte huren tegen aantrekkelijke huurprijzen. Als u eenmaal een opslagruimte heeft gehuurd kunt u gebruik maken van onze moderne verhuisbus, deze service is gratis. Naast het huren van opslagruimte kunt u bij Extrabox altijd terecht voor verhuisartikelen zoals; Verhuisdozen in verschillende maten, hoezen om u inboedel te beschermen en verschillende verpakkingsartikelen.  
Voor een offerte bel gratis 0800-02 33 156 of vraag hier de offerte aan.
Extrabox; Veilig, Flexibel & Betrouwbaar.
]]>
Tue, 13 Sep 2011 10:53:55 GMT
<![CDATA[ Opslagruimte nodig? ga voor onze spectaculaire actie zondag 11 september naar marktplaats.nl ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/spectaculaire-kortingactie-extrabox-via-marktplaats Tegoedbon van €100 voor €49. Om gebruik te maken van deze actie ga zondag 11 september naar marktplaats.nl
Voorwaarden;
·         Tegoedbon is inwisselbaar tot 31-12-2011
·         Maximaal 2 tegoedbonnen per reservering inwisselbaar
·         Alleen te besteden bij de Extrabox vestigingen Eindhoven en-Best, Boxtel, Den Bosch en Nijmegen-Wijchen.
·         Exclusief 1 maand borg: bedrag afhankelijk van de keuze opslagunit.
·         Vanaf 6m3 tot 50m3
·         Alleen inwisselbaar voor nieuwe huurders.
·         Niet in combinatie met andere acties
·         Vanaf 6m3 tot 50m3
]]>
Fri, 09 Sep 2011 11:59:55 GMT
<![CDATA[ Extrabox Self Storage steunt de actie Steppen Tegen Kanker omdat het erg belangrijk is dat er meer aandacht en geld is voor de bestrijding van hersenkanker. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/extrabox-steunt-actie-steppen-tegen-kanker
Hersentumoren zijn de 2de vorm van kanker onder kleine kinderen en jong volwassenen en kent op dit moment nagenoeg geen enkel genezingspercentage. Wij willen hoop en toekomst bieden aan patiënten die te maken hebben met deze ongeneselijke kankersoort die teveel en te snel levens beëindigt. Hiervoor is onderzoek nodig en dit kan alleen plaatsvinden bij voldoende financiële middelen.

Bij de Extrabox vestigingen Eindhoven-Best, 's-Hertogenbosch en Nijmegen-Wijchen zal € 0,05 per verkochte verhuisdoos aan dit goede doel worden geschonken. Extrabox Self Storage zal het uiteindelijke bedrag verdubbelen en hiermee deze actie een warm hart toedragen.

Meer informatie over Steppen Tegen Kanker vindt u op onderstaande website.
 

www.steppentegenkanker.nl

]]>
Tue, 26 Apr 2011 16:09:27 GMT
<![CDATA[ Extrabox Rijswijk helpt Stichting uit de Brand ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/extrabox-rijswijk-helpt In het kader van het 5-jarig bestaan van Extrabox Rijswijk steunen we het goede doel.
Extrabox Rijswijk helpt de Stichting uit de Brand uit de brand.
De Stichting uit de Brand uit Delft raakt haar huidige opslagruimte van inboedel ten behoeve van mensen in nood kwijt.


De Stichting uit de Brand werkt belangeloos voor mensen en gezinnen die ondersteuning nodig hebben.
Extrabox Rijswijk heeft daarom gratis opslagruimte beschikbaar gesteld aan de Stichting.

Wat doet Stichting uit de Brand?
Wij komen op voor de armen in Nederland. Wij helpen ze daar waar nodig en verwijzen ze naar de juiste instanties, tevens ondersteunen wij hun met goederen ,een luisterd oor en indien nodig met voedsel (als we dit hebben of de financieen er voor zijn)enz enz.
De mensen achter Stichting Uit De brand werken alle belangeloos mee aan deze stichting dus ook aan de acties en hulp die wordt geboden.
Alle donaties en/of giften worden gebruikt om mensen te kunnen helpen of eens een leuke dag voor ze te organiseren.

 
 
]]>
Tue, 14 Dec 2010 14:31:34 GMT
<![CDATA[ Jubileumactie;maak naast onze winteractie (1 maand gratis huren + 20% korting tot april) kans op 3 maanden gratis een opslagruimte huren. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/extrabox-eindhoven-best-jubileumactie

-        Jubileumactie -

5 jarig bestaan Extrabox Eindhoven-Best

 

Maak kans op 3 maanden gratis huren van een opslagunit! *
 

Kom langs op onze vestiging en vindt onze speciale jubileumactie tas in één van onze vrije opslagunits - beperkt aantal – maximaal één unit openen per klant. Onze actietas is gevuld met makkelijke verhuisspullen uit onze verhuiswinkel.

 

Indien u de jubileumactie tas vindt heeft u recht op het gratis huren van een 8m3 opslagunit voor de periode van 3 volledige kalendermaanden. Indien u graag een grotere opslagunit wilt huren dan is dat geen probleem en ontvangt u een extra korting van 30% , bovenop de bestaande kortingen.

 

Zo maakt u bijvoorbeeld kans op het huren van een 24m3 unit voor het speciale tarief van € 48,90 per maand voor de eerste 3 volledige kalender maanden!

 

Vraag hier een offerte aan en kom langs op onze vestiging Eindhoven-Best. Wij zijn geopend maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur en na 13.00 uur op afspraak. U maakt altijd kans op bovenstaande prijs, ook als u niet van plan bent een opslagunit te huren.

 

Met vriendelijk groet,

Team Extrabox Eindhoven-Best 

 

 

* vraag naar onze voorwaarden

 

 

]]>
Mon, 22 Nov 2010 15:51:52 GMT
<![CDATA[ Vijf jaar geleden begonnen Miriam en Charles Goevaers aan de Industrieweg 220 hun self-storagebedrijf onder de naam Extrabox. Toen was het een franchiseformule, nu is de merknaam hun eigendom ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/extrabox-eindhoven--best-vijf-jaar Extrabox vijf jaar in Best
 
 
Opslagruimte van 1 tot 50 kubieke meter
 
 
Een mens verzamelt in zijn leven vaak van alles, maar waar laat je het. Grote objecten als terrasstoelen, tuintafels en parasols staan vaak een hele winter in de weg. Zolderruimtes worden verbouwd tot slaap- of hobbykamer. De opgeslagen spullen worden vanwege ruimtegebrek soms weggegooid. Extrabox biedt een ideale oplossing: opslagruimte van één tot vijftig kubieke meter, die per maand opzegbaar is.
 
 
Vijf jaar geleden begonnen Miriam en Charles Goevaers aan de Industrieweg 220 hun self-storagebedrijf onder de naam Extrabox. Toen was het een franchiseformule, nu is de merknaam hun eigendom. In de afgelopen vijf jaar werden er opslagcomplexen geopend in Boxtel en 's-Hertogenbosch. Begin volgend jaar staat de opening in Wychen gepland.
"Mensen huren bij ons opslagruimtes, zowel zakelijk als particulier", vertelt Charles Goevaers. "Ze hebben thuis vaak te weinig ruimte om hun spullen op te bergen. Schuurtjes zijn tegenwoordig erg klein of ontbreken helemaal bij nieuwbouwwoningen. Het gaat om allerlei zaken: archieven, zomerspullen, ski's, kerst- en carnavalsartikelen, verzamelingen, boeken, maar ook bedrijven slaan hun voorraden op en leveren van hier uit. Er zijn mensen die hun huis verbouwen en hun meubels tijdelijk willen opslaan. Wij zijn erg flexibel en kunnen afhankelijk van de benodigde opslagruimte de oplossing bieden. Voor 8 euro per maand kan men al een kubieke meter huren."
 
 
Van 6 tot 23 uur
Zeven dagen van de week kunnen de eigenaren van 6 uur 's morgens tot elf uur 's avonds bij hun opgeslagen spullen. Miriam: "Huurders krijgen een toegangscode waarmee de deur geopend kan worden. De auto kan naar binnen zodat men veilig is. We hebben de beschikking over een verhuisbus en een aanhangwagen die gratis geleend kunnen worden. Indien nodig kan men een beroep doen op een helpende hand van een van onze medewerkers. Vooral oudere mensen maken daar nog wel eens gebruik van als er iets zwaars getild moet worden. Tot 5.000 euro zijn de opgeslagen spullen verzekerd en er is camerabewaking. In de meeste gevallen zijn de opgeslagen artikelen echter verzekerd op de eigen inboedelverzekering."
 
 
Website
Via de website www.extrabox.nl krijgen potentiële huurders een goed inzicht in de mogelijkheden van Extrabox. Ook kan via de site of 0800-0233156 een offerte worden opgevraagd. "Langskomen kan natuurlijk ook", zegt Charles, "Dan kunnen we goed laten zien wat we te bieden hebben. We hebben alles om de spullen professioneel op te slaan. Van autolockverhuisdozen ( 10 voor 15 euro) tot bankhoezen, terrashoezen, inpakpapier en noppenfolie."
]]>
Mon, 08 Nov 2010 10:55:33 GMT
<![CDATA[ Steeds vaker duiken ze op aan stadsranden of bij uitvalswegen: self-storages, ook wel goederenhotels genoemd. Een groot bedrijfspand wordt opgedeeld in honderden opslagruime waarin bedrijven en particulieren hun eigendommen tijdelijk stallen. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/rabobank-dichtbij
Extrabox voor opslag van grote en kleine goederen
 
SELF-STORAGE IN BEST
 
Steeds vaker duiken ze op aan stadsranden of bij uitvalswegen: self-storages, ook wel goederenhotels genoemd. Een groot bedrijfspand wordt opgedeeld in honderden compartimenten waarin bedrijven en particulieren hun eigendommen tijdelijk stallen. Charles (36) en Miriam (34) Goevaers uit Best zijn vier jaar geleden aan de Industrieweg in hun woonplaats begonnen met hun eerste filiaal van inkoopcombinatie Extrabox.
 
Aan de Industrieweg 220 opende vier jaar geleden Extrabox een vestiging. In de 2200 vierkante meter grote hal kan een keur aan goederen worden opgeslagen. “Er zijn mensen die twee grote units afnemen, omdat ze anders hun inboedel tijdens de verbouwing niet kwijt kunnen. Iemand anders woont klein en moet een plek hebben voor de boekenverzameling. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt bewaard.”
 
Aan het woord is Charles Goevaers. Samen met zijn echtgenote Miriam zette hij Extrabox op, een opslaghotel dat als een gat in de markt gezien kan worden.
De bedrijfsruimte is opgedeeld in talloze compartimenten. Grote en kleine. “De compartimenten zijn 1 tot 50 kubieke meter”, legt Miriam Goevaers uit. “We hebben ongeveer dertig verschillende afmetingen. Mensen betalen per kubieke meter vanaf € 5,50 per maand. Naarmate de units groter worden, daalt de kubiekemeterprijs. Wie bijvoorbeeld in verband met een verbouwing een unit nodig heeft, is bij ons aan het goede adres. Op het moment dat een deel van de goederen weer naar de woning terug gaat, kan er overgeschakeld worden naar een kleinere unit.”
“Als mensen niet zelf in staat zijn hun spullen te brengen, bieden we ze tegen een kleine vergoeding een verhuishulp aan”, vult Charles Goevaers aan. “Ook hebben we de beschikking over een 18m3 Mercedes bus die mensen gratis kunnen lenen. Belangrijk is dat alles op en top is beveiligd. We hebben een inbraak- en brandalarm en er is camerabewaking. We verlenen een uitgebreide service. Als mensen ’s nachts onverhoopt iets nodig hebben, kan men ons bellen en wij zorgen dat ze bij hun spullen kunnen.”
De opgeslagen spullen mogen niet brandbaar, giftig, bederfelijk, illegaal of levend zijn. De huurders van Extrabox krijgen een pincode en een slot waarvan zij alleen de sleutel hebben. Extrabox is geopend van 6.00 uur tot 23.00 uur, zeven dagen van de week.
 
Charles en Miriam Goevaers werkten allebei bij de Rabobank. Hij als beleggingsadviseur in Uden, zij als teamleider binnendienst in Best. Samen ondernemen was een lang gekoesterde wens die het echtpaar voor ogen heeft gehad. “We kwamen uit bij self-storage, een van de weinige echte groeimarkten voor de komende jaren.” De bakermat van self-storage ligt in de Verenigde Staten. Met een kleine veertigduizend vestigingen wordt één op de achtduizend Amerikanen bediend. Ook Engeland is sinds een paar decennia vertrouwd met het fenomeen, maar de rest van Europa volgt pas in de jaren negentig. Op het vasteland loopt Nederland het hardst van stapel. “We wonen bovenop elkaar en hebben steeds meer spullen die we uit huis willen, maar waarvan we niet definitief afscheid willen nemen. Spullen die dus tijdelijk moeten worden opgeslagen.”
 
Miriam en Charles Goevaers zien in de ontwikkeling van opslaghotels een groeimarkt. “Mensen willen hun bezittingen vaak bewaren. Bij gebrek aan ruimte is het opslaan in een opslaghotel ideaal. Je hebt thuis geen spullen die in de weg staan. Soms gaat het om goederen die mensen tijdelijk niet nodig hebben. Ik denk aan skispullen die in de winterperiode niet wordt gebruikt. In een schuurtje staan de spullen vaak in de weg.”
Extrabox is de derde in grootte van Self-Storage bedrijven. Het echtpaar heeft filialen in Best, Boxtel en ’s-Hertogenbosch. “Wij zijn op deze schaal de enige Nederlandse onderneming”, aldus Charles Goevaers.
 
 
 
 
Charles en Miriam Goevaers, specialisten in opslag
]]>
Thu, 19 Nov 2009 14:41:33 GMT
<![CDATA[ Steeds vaker duiken ze op aan stadsranden of bij uitvalswegen: self-storages, ook wel goederenhotels genoemd. Een groot bedrijfspand wordt opgedeeld in honderden compartimenten waarin bedrijven en particulieren hun eigendommen tijdelijk stallen ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/extrabox-in-het-eindhovens-dagblad SELF-STORAGE IN BEST

Steeds vaker duiken ze op aan stadsranden of bij uitvalswegen: self-storages, ook wel goederenhotels genoemd. Een groot bedrijfspand wordt opgedeeld in honderden compartimenten waarin bedrijven en particulieren hun eigendommen tijdelijk stallen. Charles (32) en Miriam (30) Goevaers uit Best zijn aan de Industrieweg in hun woonplaats begonnen met het derde filiaal van Extrabox.

In de hal, 2200 vierkante meter groot, wordt druk gewerkt. De eerste lichting 140 units zijn gereed, de overige 250 eenheden worden later gebouwd. “Als we beter weten naar welk formaat unit vooral vraag is”, vertellen Charles en Miriam Goevaers.
De compartimenten meten 1 tot 50 kubieke meter. Er zijn zo’n dertig verschillende afmetingen. Per kuub moet acht euro per maand worden betaald. Hoe groter de oppervlakte van de opslagruimte en hoe langer ze worden gehuurd, hoe lager de prijs. Een unit van 50 kuub kost maandelijks 225 euro.
De inhoud van de boxen is divers. Van meubels, bankstellen, wasmachines tot complete inboedels en winkelvoorraden. Zelfs een auto staat in de bedrijfsruimte. Opgeslagen spullen mogen niet brandbaar, giftig, bederfelijk, illegaal of levend zijn.
Extrabox-klanten krijgen een pincode en kopen een slot waarvan alleen zij de sleutel hebben. Tussen zes uur ’s ochtends en elf uur ’s avonds hebben zij toegang tot hun spullen, zeven dagen per week. De opgeslagen spullen blijven privé-eigendommen. De inboedelverzekering dekt in de meeste gevallen eventuele schade of diefstal. “Als een polis daarin tekortschiet, kunnen klanten zich via ons bijverzekeren. Daar verdienen wij niets aan.”
Charles en Miriam Goevaers werkten allebei bij de Rabobank. Hij als beleggingsadviseur in Uden, zij als teamleider binnendienst in Best. Samen ondernemen was een lang gekoesterde wens die het echtpaar voor ogen heeft gehad. “We kwamen uit bij self-storage, een van de weinige echte groeimarkten voor de komende jaren.” De bakermat van self-storage ligt in de Verenigde Staten. Met een kleine veertigduizend vestigingen wordt één op de achtduizend Amerikanen bediend. Ook Engeland is sinds een paar decennia vertrouwd met het fenomeen, maar de rest van Europa volgt pas in de jaren negentig. Op het vasteland loopt Nederland het hardst van stapel. “We wonen bovenop elkaar en hebben steeds meer spullen die we uit huis willen, maar waarvan we niet definitief afscheid willen nemen. Spullen die dus tijdelijk moeten worden opgeslagen.”


]]>
Fri, 06 Nov 2009 16:58:46 GMT
<![CDATA[ Na drie jaar in Florence te hebben gewoond, startte Yvette Kellendonk in 2006 haar webwinkel Sciarpe Diem. ]]> https://www.extrabox.nl/nl/over-extrabox/nieuws/sciarpe-diem Na drie jaar in Florence te hebben gewoond, startte Yvette Kellendonk in 2006 haar webwinkel Sciarpe Diem.

De naam doet vermoeden dat hier sjaals besteld kunnen worden, maar op de site prijken vooral tassen die alleen zij in Nederland verkoopt. Ieder half jaar rest Yvette naar het zuiden om 100% Italiaanse stof- en lederwaren uit te zoeken. Sciarpe Diem is vanaf het begin een groot succes, hierdoor werd al snel duidelijk dat ze haar voorraad niet meer thuis kon aanhouden, het huren van een bedrijfshal was echter ook geen optie. Zodoende is Yvette Kellendonk bij Extrabox terecht gekomen en huurt ze al een aantal jaar naar volle tevredenheid een opslagunit.
 
Ze maakt dan ook graag gebruik van alle mogelijkheden die Extrabox biedt. Als er spullen uit Italië binnen komen huurt ze voor een korte periode een extra unit zodat ze haar spullen gemakkelijk kan sorteren en netjes in de stellingen kan plaatsen. Deze stellingen huurt ze ook van Extrabox en heeft de verhuishulp samen met de voorraad in de unit geplaatst. In haar unit hebben we een extra lichtpunt gemaakt zodat ze bestellingen goed kan inpakken en sorteren. Daarnaast maakt ze geregeld gebruik van de verhuisbus als ze ergens een beurs heeft. Al met al een tevreden klant die ook regelmatig gezellig een kopje koffie komt drinken.
]]>
Fri, 20 Nov 2009 11:28:42 GMT