Chat with us, powered by LiveChat

Kies uw vestiging

Extrabox heeft meerdere vestigingen in Nederland. Het is fijn om je spullen dicht bij jou in de buurt te hebben of op een plek die eenvoudig bereikbaar is. Wij begrijpen ook dat je ook wilt weten of je de ruimte bij jou in de buurt ook direct kunt gebruiken. Geef de vestiging op waar je een opslagruimte wilt huren en wij houden rekening met de aanwezige formaten en de ruimten die op dit moment beschikbaar zijn. ​​

Hoeveel ruimte heeft u nodig?

​Om het juiste formaat voor de opslagruimte te berekenen is het belangrijk te weten welke spullen je graag wilt opslaan. Verhuisdozen kun je bijvoorbeeld eenvoudig opstapelen en nemen niet zoveel ruimte in beslag. Spullen met meerdere en lastigere hoeken, zoals meubels, vragen natuurlijk om meer ruimte. Onderstaande tabel geeft een vergelijking tussen de verschillende opslagruimtes.

 

  • Inhoud
  • Oppervlakte
  • Aantal verhuisdozen
Ruimte indicatie

Vertel ons uw gegevens

Geef hieronder uw gegevens op en wij komen met een passende offerte.

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken.

Matthijs uit Boxtel

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekomen Chapeau!

Angeli uit Den Bosch

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles paste exact in de unit.

Wouter uit Sint Oendenrode