Chat with us, powered by LiveChat

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,0 op KlantenVertellen.nl

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles pa... [lees verder]

Wouter uit Sint Oendenrode via KlantenVertellen.nl

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken. [lees verder]

Matthijs uit Boxtel via KlantenVertellen.nl

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekom... [lees verder]

Angeli uit Den Bosch via KlantenVertellen.nl

Offerte aanvraag

Ontvang binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte

Hoeveel is één kuub?
1 doos 55 x 35 xx 33cm
10 dozen 1 m³
kleine huisraad circa 3 m³

Garagebox huren bij Extrabox

Heb je thuis teveel spullen, een uit de hand gelopen hobby of wil je graag een extra ruimte om te klussen? Dan is een garagebox huren bij Extrabox een goede keuze. Bepaal zelf het formaat van je garagebox. Je kunt bij ons al terecht voor een garagebox van 1 m3, maar ook voor grotere ruimtes. De garagebox is altijd eenvoudig bereikbaar en elke dag geopend tussen 06:00 en 23:00 uur. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van garageboxen. Bij Extrabox kom je dus niets tekort.

De voordelen van en garagebox bij Extrabox

Alle garageboxen van Extrabox staan in een schone en beveiligde bedrijfshal. Hierdoor staan je spullen altijd schoon, droog en veilig. En of je nu veel ruimte nodig hebt voor het klussen aan bijvoorbeeld je nieuwe oldtimer of maar een kleine ruimte nodig hebt, bij Extrabox huur je een formaat die bij jou wensen past. Weet je niet zo goed hoeveel ruimte je exact nodig hebt? Wij helpen je graag. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoeveel m3 je nodig hebt en adviseren wij over de beste opties. 

Huur een garagebox met extra opties

Je wilt je geliefde voertuig of andere waardevolle spullen natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij jou in de buurt hebben. Dat kan, want Extrabox heeft verschillende vestigingen in Nederland. Huur je een garagebox bij Extrabox dan heb je 365 dagen per week van 06:00 tot 23:00 uur toegang tot jouw spullen. Profiteer daarnaast ook nog eens van de volgende voordelen:

Flexibel huren op basis van jouw behoefte

Tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons kies en betaal je alleen de ruimte die je nodig hebt. Bepaal zelf hoeveel ruimte jij wilt.

1. Uw behoefte
2. Ruimte bepalen
Agenda
3. Flexibel huren
Vestigingen

Een self storage opslagruimte huren bij jou in de buurt? Bekijk onze locaties of zoek op postcode.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles paste exact in de unit.

Wouter uit Sint Oendenrode

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken.

Matthijs uit Boxtel

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekomen Chapeau!

Angeli uit Den Bosch