Chat with us, powered by LiveChat

Filteren op trefwoord:

Wat is self storage?

Self storage is een service die zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers opslag aanbiedt in een veilige omgeving. Deze opslagruimten zijn schoon, droog, veilig en door middel van een persoonlijke toegangcode alle dagen van de week gratis toegankelijk. Extrabox streeft ernaar om voor iedere behoefte aan opslag een maat oplossing te bieden.

Wie is ExtraBox?

Extrabox is een Nederlands bedrijf en lid van Dutch Self Storage Network. Dit is een branche organisatie waarbij een aantal aanbieders van Self Storage in Nederland zijn aangesloten. Aan het lidmaatschap van deze vakvereniging worden bepaalde kwaliteitseisen gesteld

Wat is de minimale huurperiode en wat is het maximum?

De minimale huurperiode bedraagt 1 maand. U kunt bij Extrabox zo lang u dat wenst uw spullen opslaan, er is geen maximale huurperiode. De huurcontracten worden maandelijks stilzwijgend verlengd.

Wat voor beveiliging hanteert Extrabox?

Bij iedere toegangsdeur en op andere strategische plaatsen in en rond de vestiging, wordt de vestiging bewaakt door middel van camera’s. U bent de enige die toegang heeft tot uw opslagruimte en deze wordt afgesloten met een slot dat speciaal is ontwikkeld voor self storage. Dit slot is uniek en enkel u heeft daarvan de sleutels. Daarnaast heeft u een persoonlijke toegangscode waarmee u toegang heeft tot het gebouw.

Hoe snel kan ik een ruimte huren?

U kunt een opslagruimte in gebruik nemen op dezelfde dag dat u een informatie aanvraag doet of bij ons bent langsgeweest tijdens kantooruren. Dit neemt vijf minuten in beslag. Uiteraard hebben wij een kopie van uw legitimatiebewijs nodig en bij zakelijke huur een kopie van een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel. Daarnaast dient de eerste maand huur aan de balie te worden voldaan en een waarborg ter grootte van een vast gesteld bedrag of ter grootte van 1 maand huur.

Kunt u mij helpen met de verhuizing en het transport?

Onze vestigingen hebben een verhuishulp en eigen transport mogelijkheden. Onze vestigingsmanagers helpen u hiermee graag verder. Lees meer over extra service bij het huren van een particuliere opslagruimte en een zakelijk opslagruimte.

Wat kost self storage?

De kosten van self storage hangen af van de grootte van opslagruimte die u nodig heeft. Wij adviseren om de online offerte-module te gebruiken en vervolgens de gewenste vestiging te selecteren. Onze vestigingsmanagers zullen dan snel bij u terugkomen met een passende ruimte tegen een zo laag mogelijke huurprijs.

Zijn er nog bijkomende kosten?

Indien u een contract gaat tekenen dient u naast de maandhuur een waarborg te betalen ter grootte van een maand huur of een ander vastgesteld bedrag. Deze waarborg wordt uiteraard teruggestort indien u uw contract heeft opgezegd. Er zijn verder geen bijkomende kosten. Particulieren huren bij Extrabox BTW vrij

Hoe werkt de verzekering?

Extrabox voldoet aan de hoogste brand- en inbraakeisen die door de verzekeringsmaatschappijen gesteld worden. De goederen die in uw unit zijn opgeslagen worden daarom veelal gedekt door uw eigen inboedelverzekering. Maar let op dit verschilt per verzekeraar en is vaak afhankelijk van de tijd die u de goederen gaat opslaan!

Helaas zijn er per verzekeraar grote verschillen in de voorwaarden. Hoelang zijn uw spullen verzekerd en tegen welke waarde? Wij raden u aan om altijd de kleine lettertjes van uw polis na te lezen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Extrabox in samenwerking met de verzekeraars een speciale verzekering ontwikkeld, waarmee al uw opgeslagen goederen tot € 5.000,- (met een eigen risico van € 200,-) verzekerd zijn. Deze verzekering is automatisch aan uw unit gekoppeld.

Neemt Extrabox goederen voor mij aan?

Wanneer u met ons een overeenkomst aangaat, verzorgen wij de rest. Uw leverancier kan de goederen in uw opslagruimte plaatsen. Via deze oplossing is het ook mogelijk goederen te laten ophalen door uw transporteur. Hiernaast zijn er andere oplossingen denkbaar zoals of specifieke afspraken zoals toegang met een cijfercombinatie zodat u zelf kunt bepalen wie er bij uw spullen kan.

Hoe bestel ik verpakkingsmaterialen?

Bekijk  hier ons verhuisartikelen overzicht om uw dozen, bankhoezen, tape en ander verpakkingsmaterialen te bestellen. Stuur een mail naar [email protected] en uw bestelling zal klaarstaan bij de door u aangegeven vestiging de werkdag volgend op de dag dat u uw bestelling plaatst (niet op zondagen en nationale feestdagen). Wij verkopen natuurlijk ook gewoon het assortiment verpakkingsmaterialen in de vestigingen tijdens kantooruren zonder dat u via internet reserveert.

Hoe kan ik betalen?

Uw eerste factuur betaalt u aan de balie op de vestiging met pin. Daarna betaalt u idealiter per automatische incasso.

Wanneer heb ik toegang tot mijn opslagruimte?

Onze klanten profiteren van ruime toegangstijden. Deze toegang is altijd gratis bij al onze vestigingen. Wij hanteren toegangtijden van 6 uur ´s ochtends tot 23 uur ´s avonds op alle dagen van de week. 

Onze vestigingen zijn bereikbaar op maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.30 (zaterdag tot 13.00 uur). De vestiging in Boxtel heeft een receptie op de vestiging in ’s-Hertogenbosch.

Kan ik veranderen van opslagruimte als ik iets kleiners/groters nodig heb?

U heeft altijd de mogelijkheid om te verhuizen naar een kleinere of grotere opslagruimte. Loop even het kantoor binnen en uw vestigingsmanager maakt het direct voor u in orde. Hieraan zitten geen kosten verbonden.

Openingstijden?


Indien u meer wilt weten over onze voorwaarden voor opslag ruimte huren, of over de wijze waarop u uw goederen kunt opslaan, kunt u altijd bij een van onze vestigingen binnenlopen. Langskomen voor informatie is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn de kantoren geopend van 09.00 tot  13.00 uur. 

Natuurlijk kunt u ons eerst gratis bellen op 0800 – 02 33 156. Dan kunnen wij een afspraak met u maken en zorgen we dat wij tijd hebben om u alle aandacht te geven. 

Voor al uw overige vragen bel gratis 0800 – 02 33 156.

Kunnen we helpen?

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Offerte aanvragen

Op zoek naar de juiste opslagruimte? Vraag een offerte aan.

Vind een Extrabox

Op zoek naar een vestiging bij u in de buurt? Vul uw postcode in en u weet direct waar u moet zijn.

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken.

Matthijs uit Boxtel

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles paste exact in de unit.

Wouter uit Sint Oendenrode

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekomen Chapeau!

Angeli uit Den Bosch