Chat with us, powered by LiveChat

Verhuisdozen en ander verpakkingsmateriaal

Ga je verhuizen, dan wil je jouw spullen netjes inpakken en opbergen. Verhuisdozen zijn tijdens een verhuizing dan ook onmisbaar. Bij Extrabox huur je niet alleen flexibel en eenvoudig een opslagruimte, maar bij ons kun je ook terecht voor goedkope verhuisdozen en ander verpakkingsmateriaal. Zo zijn je spullen goed beschermd en sla je ze veilig op in je eigen opslagruimte. 

Goedkope verhuisdozen in allerlei formaten

Geen enkele inboedel heeft hetzelfde formaat. Om je spullen goed en veilig op te slaan heb je verschillende verpakkingsmaterialen nodig. Ons assortiment verhuisdozen en inpakmateriaal zijn daarom ook verkrijgbaar in allerlei formaten. Zo pak je al je verhuisartikelen eenvoudig in. Schaf een verhuisbox aan voor klein keukengerei en een archief box voor alle documenten. Om je meubels zoals banken en stoelen goed te beschermen verkopen wij noppenfolie, tape en verhuisdekens. Kortom, bij Extrabox ben je aan het juiste adres voor verhuisdozen en inpakmateriaal in ieder formaat.

Verhuisdozen kopen bij Extrabox

Bekijk hiernaast/hieronder een overzicht van het assortiment aan verhuisdozen en materialen die je bij al onze vestigingen kunt kopen. Bestel de bestelling eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat de spullen klaarstaan bij de juiste Extrabox vestiging. Wil je graag wat meer informatie? Dan kun je ook altijd bellen naar het nummer 0800 – 02 33 156. We helpen je graag.

Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.