Chat with us, powered by LiveChat

Een zorgeloze verhuizing met de Extrabox verhuishulp

Tijdens een verhuizing heb je ontzettend veel aan je hoofd. Een helpende hand kun je wel gebruiken. Naast de verhuur van een opslagruimte voor je inboedel bieden wij extra verhuishulp. Dit maakt je verhuizing een stukje overzichtelijker en minder stressvol. We denken graag met je mee en zorgen altijd voor een passende oplossing.

Profiteer van de speciale verhuishulp

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er bij een verhuizing komt kijken. Het is belangrijk dat je waardevolle spullen veilig, droog en niet in de weg staan. Een opslagruimte is dan een absolute must. Bij Extrabox ben je aan het juiste adres voor een droge en veilige opslag met de benodigde service. Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen en te ontzorgen daar waar mogelijk. Zoek je een verhuisbus, eventueel met chauffeur, weet je niet hoe je de ruimte optimaal kunt inrichten of heb je extra verhuismateriaal nodig? Geen probleem, Extrabox helpt!

Een onbezorgde opslag voor tijdens je verhuizing

Iedere verhuizing is anders en iedereen heeft verschillende wensen en behoeften. Wij houden rekening met deze wensen en bieden voor iedereen een onbezorgde opslag tijdens de verhuizing. De verhuishulp van Extrabox verzorgt zowel grote als kleine verhuizingen. Wij bieden de volgende service:

  • Een opslagruimte in ieder gewenst formaat;
  • Het ophalen en opslaan van je spullen;
  • Gratis advies over het efficiënt inrichten van je opslagbox;
  • Verhuisdozen en verpakkingsmateriaal;
  • Maak gratis gebruik van een verhuisbus.

Gratis advies en hulp bij verhuizing

Wil je gebruik maken van onze verhuishulp? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Ben je van plan om zakelijk of particulier een opslagruimte te huren? Dan beschikken wij over een speciale ophaalservice voor archief of inboedel. Wil je enkel een opslagbox huren of heb je andere vragen? Ook dan adviseren we je graag. Neem contact met ons op voor een offerte of vraag naar onze mogelijkheden. Wil je zeker weten dat je niets vergeet? Maak dan gebruik van onze checklist verhuizen. 

Stuur een bericht

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.