Chat with us, powered by LiveChat

Offerte aanvraag

Ontvang binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte

Hoeveel is één kuub?
1 doos 55 x 35 xx 33cm
10 dozen 1 m³
kleine huisraad circa 3 m³

1500 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,0 op KlantenVertellen.nl

CORONAVIRUS I.v.m. de door het RIVM voorgestelde maatregelen, werken wij op deze vestiging, met gepaste afstand, gewoon door.

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles pa... [lees verder]

Wouter uit Sint Oendenrode via KlantenVertellen.nl

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken. [lees verder]

Matthijs uit Boxtel via KlantenVertellen.nl

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekom... [lees verder]

Angeli uit Den Bosch via KlantenVertellen.nl

Veilige opslag huren in Strijp-T Eindhoven

Een self storage opslag is ideaal in verschillende situaties. Ga je bijvoorbeeld verhuizen? Zit je midden in een verbouwing? Of is je huis simpelweg te klein en staan er spullen in de weg? Berg dan alles gemakkelijk en veilig op in één van onze opslagboxen in Eindhoven Strijp-T. Bij ons huur je flexibel, op basis van jouw behoefte. Een opslagruimte huur je al vanaf 1 m3, dat is goed voor 10 verhuisdozen. Je self storage opslagruimte in Eindhoven reserveer je direct online bij Extrabox. 

Een opslagruimte voor iedere situatie

Voor iedere situatie hebben we een geschikte opslagruimte bij Extrabox in Eindhoven Strijp-T. Of je nu als particulier spullen 1 maand wil opslaan, of als zakelijke klant een langdurige opslagruimte voor voorraad nodig hebt. Verhuizingen en verbouwingen zijn veelvoorkomende situaties waarin iemand voor een handige (tijdelijke) opslagruimte kiest. Maar denk ook eens aan een archiefopslag, of een uit de hand gelopen hobby waar je wel wat ruimte voor kan gebruiken. Daarbij heb je alle flexibiliteit: onze Extrabox vestiging in Strijp-T Eindhoven is eenvoudig te bereiken en 365 dagen geopend van 06:00 tot 23:00 uur. Zo heb je altijd toegang tot je eigen spullen!

Extrabox Eindhoven Strijp-T

Achtseweg Zuid 151
5651GW Eindhoven

+31 (0)40 2319286

Openingstijden Self Storage

Maandag t/m zondag06:00 - 23:00                     

Openingstijden Receptie

Receptie op afspraak, voor een afspraak kunt u bellen naar +31 (0)40 2319286.

Voordelen van self storage in Eindhoven

Bij onze Extrabox vestiging in Eindhoven huur je niet alleen een opslagruimte voordelig en flexibel. Je profiteert ook nog eens van een aantal andere leuke voordelen:

  • Ruimte openingstijden (06:00-23:00) en dagelijkse toegang
  • Camera beveiliging
  • Toegangscontrole
  • Gratis gebruik van transportkarren, aanhanger en 18m3 bus
  • Mogelijkheid om verhuishulp in te huren

Een opslagruimte in Strijp-T Eindhoven reserveer je direct op onze website. Selecteer de datum vanaf het moment dat je de box wil gaan gebruiken en bereken de benodigde ruimte. Vul vervolgens je gegevens in, daarna sturen we je direct een offerte.

Flexibel huren op basis van jouw behoefte

Tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons kies en betaal je alleen de ruimte die je nodig hebt. Bepaal zelf hoeveel ruimte jij wilt.

1. Uw behoefte
2. Ruimte bepalen
Agenda
3. Flexibel huren
Vestigingen

Een self storage opslagruimte huren bij jou in de buurt? Bekijk onze locaties of zoek op postcode.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles paste exact in de unit.

Wouter uit Sint Oendenrode

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken.

Matthijs uit Boxtel

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekomen Chapeau!

Angeli uit Den Bosch